Maradona:Kurrë s’qaj më për Argjentinën
Faqja 1 e 1
Maradona:Kurrë s’qaj më për Argjentinën
Legjenda e futbollit të botës dhe padyshim edhe i Argjentinës, Diego Maradona ka bërë të ditur se tashmë ka përfunduar periudha kur ai çante kokën për Kombëtaren e tij, pas momentit kur u largua nga posti i seleksionuesit.
Pasi humbi në Botërorin e Afrikës së Jugut me rezultat 4:0, Maradona për arsye morale vetë dha dorëheqje duke e konsideruar veten të paaftë që Argjentinën ta dërgojë në finale të një evenimenti të madh botëror.
“Nuk qaj më dhe nuk çajë kokën për Argjentinën. Gjatë këtij muaji do të udhëtojë në Angli”, pa treguar se cila është arsyeja e këtij udhëtimi. Por mediat angleze kanë shkruar se Maradona vjen në Angli për ta drejtuar skuadrën e Blackburnit.
Pasi humbi në Botërorin e Afrikës së Jugut me rezultat 4:0, Maradona për arsye morale vetë dha dorëheqje duke e konsideruar veten të paaftë që Argjentinën ta dërgojë në finale të një evenimenti të madh botëror.
“Nuk qaj më dhe nuk çajë kokën për Argjentinën. Gjatë këtij muaji do të udhëtojë në Angli”, pa treguar se cila është arsyeja e këtij udhëtimi. Por mediat angleze kanë shkruar se Maradona vjen në Angli për ta drejtuar skuadrën e Blackburnit.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Similar topics
» MARADONA ne Marsej ,per ndshjen FRANC - ARGJENTIN
» Maradona, në Itali për ta zgjidhur problemin e taksave
» Messit i mungojnë trofetë me Argjentinën
» Shqipëria, miqësore me Argjentinën më 20 qershor!
» Aguirre: Mund ta mposhtim Argjentinën
» Maradona, në Itali për ta zgjidhur problemin e taksave
» Messit i mungojnë trofetë me Argjentinën
» Shqipëria, miqësore me Argjentinën më 20 qershor!
» Aguirre: Mund ta mposhtim Argjentinën
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi