Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kosova, rrezik nga kolapsi financiar People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Kosova, rrezik nga kolapsi financiar People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kosova, rrezik nga kolapsi financiar

Shko poshtë

Kosova, rrezik nga kolapsi financiar Empty Kosova, rrezik nga kolapsi financiar

Mesazh nga Vizitor Fri 28 Jan 2011 - 12:18

Kosova, rrezik nga kolapsi financiar Prishtina-800
Vendimi i kryeministrit kosovar Hashim Thaci për të rritur me 50 për qind rrogat e punonjësve të sektorit publik mund ta fusë Kosovën në një krizë buxhetore.
Kështu shkruan e përditshmja lokale “Zëri”, sipas të cilës alarmi në fjalë është dhënë nga përfaqësuesit e Pesëshes, të cilët kanë mbërritur dje në Prishtinë.

Sipas burimit, zyrtarët e huaj kanë diskutuar me shefin e Zyrës Civile Ndërkombëtare, Piter Feith, duke i kërkuar atij që të kundërshtojë këtë vendim.

Gjithashtu, zyrtarët janë takuar edhe me përfaqësues të FMN-së në Prishtinë, të cilët i kanë paralajmëruar për një kolaps financiar nëse vendimi hyn në fuqi.

Por, shkruan më tej “Zëri”, tashmë punonjësit e sektorit publik, kryesisht ata të arsimit dhe shëndetësisë, e kanë nënshkruar vendimin në fjalë.
Anonymous
Vizitor
Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi