Lady Gaga – dietë me alkool
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Lady Gaga – dietë me alkool
Lady Gaga ka zbuluar se ajo qëndron e dobët duke pirë viski dhe pastaj shkon në palestër nëse ka kokëdhimbje.
Këngëtarja është një fanse e madhe e pijeve alkoolike dhe mendon se kjo i ndihmon kreativitetit të saj, por ruan figurën e saj të dobët duke shkuar në palestër edhe nëse vuan nga efektet anësore të alkoolit të tepruar.
“Unë jam në dietë alkoolike. Jetoj jetën ashtu siç dua, në mënyrë kreative. Më pëlqen të pi viski dhe gjëra derisa punoj. Por puna është se duhet të punoj çdo ditë, dhe dal lodhem edhe nëse jam e lodhur. Dhe kjo është për të stërvitur veten sa më shumë dhe për të inspiruar. Mund të them se bëj shumë joga”, ka thënë GaGa.
Gaga javën e kaluar tha se ajo nuk mbante mend se si e ka festuar triumfin në Grammy Awards pasi ka qenë e dehur
Këngëtarja është një fanse e madhe e pijeve alkoolike dhe mendon se kjo i ndihmon kreativitetit të saj, por ruan figurën e saj të dobët duke shkuar në palestër edhe nëse vuan nga efektet anësore të alkoolit të tepruar.
“Unë jam në dietë alkoolike. Jetoj jetën ashtu siç dua, në mënyrë kreative. Më pëlqen të pi viski dhe gjëra derisa punoj. Por puna është se duhet të punoj çdo ditë, dhe dal lodhem edhe nëse jam e lodhur. Dhe kjo është për të stërvitur veten sa më shumë dhe për të inspiruar. Mund të them se bëj shumë joga”, ka thënë GaGa.
Gaga javën e kaluar tha se ajo nuk mbante mend se si e ka festuar triumfin në Grammy Awards pasi ka qenë e dehur
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Lady Gaga – dietë me alkool
nuk kam degju naj her per ket diet;vec ket te zgjuaren po degjoj.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Lady Gaga e paidentifikueshme pa tualet
» Lady Gaga bashkohet me Luc Carl
» Lady Gaga këndon pa parukë
» Lady Gaga, këngëtarja më e pasur
» Padi kundër Lady Gaga
» Lady Gaga bashkohet me Luc Carl
» Lady Gaga këndon pa parukë
» Lady Gaga, këngëtarja më e pasur
» Padi kundër Lady Gaga
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi