Betejë e përjetshme mes Lindzit dhe drogës
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Betejë e përjetshme mes Lindzit dhe drogës
Në një intervistë dhënë për një televizion amerikan, ajo theksoi se Lindzi ka bërë përmirësime të rëndësishme në luftën e saj kundër varësisë nga droga, por e pret përpara një betejë që do të zgjasë gjithë jetën. ”Besoj se Lindzi nuk merr më substanca narkotike, por është e qartë që dëshira do t’i mbetet dhe që do të duhet të luftojë gjatë gjithë jetës kundër vetes”, deklaroi nëna Lohan. “Megjithatë, kam besim se gjithçka do të zgjidhet. Lindzi është një vajzë e re me probleme. Si të gjithë, as ajo nuk është e përsosur. Problemi në rastin e saj është që ndryshe nga të rejat e tjera, gabimet e Lindzit shikohen më ndryshe”. Ndërkohë, Lohan përballet me mundësinë që të përfundojë pas grilave, për shkak të vesit të saj të fundit, vjedhjes. Ajo akuzohet se vodhi një qafore floriri me vlerë 2.500 dollarë, nga një dyqan në Los Anxhelos.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Betejë e përjetshme mes Lindzit dhe drogës
edhe kjo e ka rrugen per ne boten tjeter mesa shoh une
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Beteje per vizen italiane
» Betejë vithesh mes femrave VIP (fotot)
» EDHE GJUHA E TIJ ISHTE BETEJË
» Dashuri e përjetshme
» Endrra për rininë e përjetshme
» Betejë vithesh mes femrave VIP (fotot)
» EDHE GJUHA E TIJ ISHTE BETEJË
» Dashuri e përjetshme
» Endrra për rininë e përjetshme
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi