Gjyshi denoncon nipin: Më rreh kur është i dehur
2 posters
Faqja 1 e 1
Gjyshi denoncon nipin: Më rreh kur është i dehur
Një gjysh i dëshpëruar është drejtuar në organet e policisë për të denoncuar nipin e tij për ushtrim dhune në familje.
Ngjarja ka ndodhur në Komisariatin e Policisë në Korçë, ku siç raportohet për agjencinë e Lajmeve NOA, ka qenë 72-vjeçari me inicialet Dh.P. banuesë në lagjen 11 të këtij qyteti, që ka paditur nipin e tij.
Kjo me pretendimin se ai ka ushtruar dhunë psikologjike dhe veprime të tjera ndaj tij, të cilat i bën në gjendje të dehur.
Nipi mësohet se është 31-vjeçari Nikolin Dhima, ndërsa ndaj gjyshit të tij u plotësua kërkesë-padia për Urdhrin e Menjëhershëm të Mbrojtjes bazuar në ligjin për “Masat ndaj dhunës në familje”.
Materialet i kaluan gjykatës së Korçës për veprime të mëtejshme.
Ngjarja ka ndodhur në Komisariatin e Policisë në Korçë, ku siç raportohet për agjencinë e Lajmeve NOA, ka qenë 72-vjeçari me inicialet Dh.P. banuesë në lagjen 11 të këtij qyteti, që ka paditur nipin e tij.
Kjo me pretendimin se ai ka ushtruar dhunë psikologjike dhe veprime të tjera ndaj tij, të cilat i bën në gjendje të dehur.
Nipi mësohet se është 31-vjeçari Nikolin Dhima, ndërsa ndaj gjyshit të tij u plotësua kërkesë-padia për Urdhrin e Menjëhershëm të Mbrojtjes bazuar në ligjin për “Masat ndaj dhunës në familje”.
Materialet i kaluan gjykatës së Korçës për veprime të mëtejshme.
Re: Gjyshi denoncon nipin: Më rreh kur është i dehur
o bajga o ta kisha ktu ate nipin tia fusja gryken e pistoletes mu ne prapanic
Tonii- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5860
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/12/2009
Similar topics
» Femra e dehur rreh tre policë
» Kurbin, atë e bir marrin peng nipin
» Gjyshi 30 vjecar braktiset nga e shoqja...
» Babe e bir marrin peng nipin per borxhet,policia vihet ne kerkim
» Gjyshja dashurohet me nipin e saj.
» Kurbin, atë e bir marrin peng nipin
» Gjyshi 30 vjecar braktiset nga e shoqja...
» Babe e bir marrin peng nipin per borxhet,policia vihet ne kerkim
» Gjyshja dashurohet me nipin e saj.
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi