Duke menduar per te ardhmen humbasim te tashmen
4 posters
Faqja 1 e 1
Duke menduar per te ardhmen humbasim te tashmen
Duke menduar shpesh te ardhmen,duke u preokupuar shpesh me te,vazhdimisht me te,mund te ndosh qe ta humbasim te tashme,te humbasim gjerat e rendesishme qe i kemi,duke shpresuar per gjera qe mund ti kemi.
Mund te ndodh qe keto sende te deshiruara te kalojne vite derisa ti kemi ne posedim,mirepo cka ndodh me ato vite te humbura?Ne i humbasim ato,pasi fillojme te jetome ne nje hapsire te pajetueshme midis te tashmes dhe se ardhmes.
Dhe mund te ndodh qe ajo e arritura mos jete e kenaqshme.Prandaj duhet te jetojme te tashmen duke ia lene fatit te vendos per te ardhmen,se ajo qe eshte e shkruar do te ndodh dhe gjithmone te jemi optimist per te.
Si mendoni ju?
Mund te ndodh qe keto sende te deshiruara te kalojne vite derisa ti kemi ne posedim,mirepo cka ndodh me ato vite te humbura?Ne i humbasim ato,pasi fillojme te jetome ne nje hapsire te pajetueshme midis te tashmes dhe se ardhmes.
Dhe mund te ndodh qe ajo e arritura mos jete e kenaqshme.Prandaj duhet te jetojme te tashmen duke ia lene fatit te vendos per te ardhmen,se ajo qe eshte e shkruar do te ndodh dhe gjithmone te jemi optimist per te.
Si mendoni ju?
Katniss- Princeshë
- Postime : 11002
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/02/2011
Hobi : Computer Science
Re: Duke menduar per te ardhmen humbasim te tashmen
Yeepp,,,tani qe po lexoj kte artikull ver8 po e kuptoj qe duke menduar per te ardhmen e tashmja kalon si pa e kuptuar dhe pas nje kohe kur hedhi veshtrim ne te shkuaren ve re qe shume gjera nuk i kam vleresuar e i kam humbur si pasoje...po teper vone,,,,Zura mend uroj..!! :
Megg- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : Somewhere far
Postime : 45
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/08/2011
Mosha : 33
Hobi : Cazzooo nientee
Gjithmone kam menduar te ardhmen se si do jete po akoma si kam dhen nje kuptim se si do e jetoj ate edhe pse do kete ndryshime shume edhe e kaluara mbet gjithmone nje kujtim ..
Eshte e vertete,duke shpresuar per nje te ardhme kam harruar shum gjera dhe shpesh here kem bere gabime te pafalshme.Shpresoj qe mos te perseris serish te shkuaren.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» A mund të shkruhet historia duke mohuar e duke shfytyruar fakte?
» Të vdesësh duke jetuar apo të jetosh duke vdekur?
» Të vdesësh duke jetuar apo të jetosh duke vdekur
» Hyjnorja eshte te jetosh perhere ne te tashmen
» Çfarë duhet bërë nëse humbasim një mik?
» Të vdesësh duke jetuar apo të jetosh duke vdekur?
» Të vdesësh duke jetuar apo të jetosh duke vdekur
» Hyjnorja eshte te jetosh perhere ne te tashmen
» Çfarë duhet bërë nëse humbasim një mik?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi