Frika nga braktisja...
3 posters
Faqja 1 e 1
Frika nga braktisja...
Kjo frikë është e ngjashme me frikën nga vuajtjet. Në mesin e meshkujve është shumë e njohur frika nga ndjenjat e pakëndshme të vetmisë pas përfundimit të lidhjes së dashurisë. Kundër kësaj frike shpesh përdoren mekanizmat si “nëse jam vetëm, askush nuk mund të më braktisë e me këtë të më lëndojë”.
Prandaj, mendojnë, se më mirë është të mos rrezikohet, se duhet kontrolluar ndjenjat, se më mirë është të mos fillohet asgjë, pasi që herëdo kur lidhja do të përfundojë. E të gjitha këto janë gabim.
Meshkujt të cilët mendojnë kështu janë shumë të ndjeshëm dhe të dobët, nuk mund të ballafaqohen me vetminë, e të mos flasim që ta mundin atë. Ata nuk kanë besim në vete, gjithnjë janë pesimistë dhe mendojnë se nuk janë të gatshëm të ballafaqohen me asnjë situatë.
Prandaj, mendojnë, se më mirë është të mos rrezikohet, se duhet kontrolluar ndjenjat, se më mirë është të mos fillohet asgjë, pasi që herëdo kur lidhja do të përfundojë. E të gjitha këto janë gabim.
Meshkujt të cilët mendojnë kështu janë shumë të ndjeshëm dhe të dobët, nuk mund të ballafaqohen me vetminë, e të mos flasim që ta mundin atë. Ata nuk kanë besim në vete, gjithnjë janë pesimistë dhe mendojnë se nuk janë të gatshëm të ballafaqohen me asnjë situatë.
Re: Frika nga braktisja...
Nga nje studim i nxjerre thuhej qe ''kush mashkull nuk tradheton te dashuren,,ka karakter te dobet.
A valle kane frike braktisjen.
Une e kam frike kete te fundit,,,,,,!!!
A valle kane frike braktisjen.
Une e kam frike kete te fundit,,,,,,!!!
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
Nuk kam frike nga braktisja po thjeshte mundohem te kuptoj pse vall ndodh braktisja edhe nese nuk dal ne konkluzion mundohem te kuptoj mos eshte faji im po te kem frike nga braktisja jo nuk bohet fjale
Kush nuk ka frike nga braktisja,te keputen krahet si nje zogu te vogel.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Frika që “vret” zërin
» Frika...............
» Frika si luftohet?
» Frika e meshkujve