Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Hana Cakuli: Se shpejti me nje krijim te Pirro Cakos People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Hana Cakuli: Se shpejti me nje krijim te Pirro Cakos People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hana Cakuli: Se shpejti me nje krijim te Pirro Cakos

2 posters

Shko poshtë

Hana Cakuli: Se shpejti me nje krijim te Pirro Cakos Empty Hana Cakuli: Se shpejti me nje krijim te Pirro Cakos

Mesazh nga WebMaster Sun 20 Mar 2011 - 7:55

Vajza nga Ulqini që ka bërë për vete shumë shqiptarë është e angazhuar në shumë mbrëmje muzikore, që nuk i japin hapësirë për krijime të reja. Jeton në Prishtinë me motrat e saj dhe studion në vit të tretë në Universitetin Amerikan të Kosovës. Është ndoshta ndër të paktat këngëtare që deklaron hapur se është e kënaqur nga pagesat për koncertet, edhe përkundër krizës financiare që mbretëron në botë dhe që ka kapluar edhe estradën shqiptare. Momentalisht nuk është e lidhur me askënd dhe thotë se është pa ndjenja!!! Për më tepër, flet vetë këngëtarja Hana Cakuli…Sa e angazhuar jeni nëpër mbrëmje muzikore, dhe sa e kënaqur ndiheni me pagesat?Jam jashtëzakonisht e angazhuar kohëve të fundit. Përveçse po këndoj në Prishtinë, ku edhe po jetoj, kam mbrëmje muzikore edhe nëpër vende të tjera të Kosoves, si: Pejë, Prizren, Mitrovicë, Ferizaj, etj. Përkundër krizës financiare, unë për vete jam e kënaqur me pagesat dhe fitimet.

Mendon se jeni adaptuar në Prishtinë dhe me kë jetoni atje?

Kam qenë e adaptuar në Prishtinë prej kohësh, pasi mamin e kam nga Prishtina dhe kam ardhur gjithmonë këtu e kam krijuar rrethin tim. Jetoj me motrat e mia.

Si i kaloni ditët në Prishtinë, jashtë muzikës?

I kaloj me punë, ligjërata, mësime, dhe pjesa më e mirë dhe relaksuese është kur dal ose me të familjes ose me shoqëri dhe kërcejmë, flasim, qeshim…

Ju jeni e lindur në Ulqin, na thuaj pse keni vendosur të lini vendlindjen dhe të jetoni në Kosovë?

Vendosa të vij këtu për studime, pasi më tërhoqi Universiteti Amerikan në Kosovë. Jam studente e vitit të tretë për Menaxhim dhe Politika Publike.

Pse nuk jeni shumë aktive me realizime muzikore (këngë, albume e videoklipe)?

Jam më shumë e koncentruar në studime dhe punë, prandaj nuk më del kohë për prodhimtari muzikore, të cilën kam dëshirë ta bëj me shumë kujdes.

Deri ku ka arritur bashkëpunimi në këngën e re me Pirro Çakon. Na thuaj diçka më shumë rreth këngës?

Nuk do të flisja me detaje, pasi nuk kam qejf të flas shumë, por të veproj. Kështu që, kur të dali, do ta shihni patjetër , ajo do të sillet nëpër media.

Mendoni t’i realizoni ndonjë klip kësaj kënge?

Po. Mendoj që videoklipi tashmë është mënyra më e mirë e promovimit të një kënge.

Me kë shoqëroheni më shumë nga estrada?

Janë emra me të cilët kam kënduar, si: Linda Halimi, Humus, Zanzi Band, Kthjellu, Andos e të tjerë me të cilët takohem shpesh dhe kalojmë shumë mirë bashkë.

Është e dashuruar Hana?

Jo, për momentin jam pa ndjenja.
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Hana Cakuli: Se shpejti me nje krijim te Pirro Cakos Empty Re: Hana Cakuli: Se shpejti me nje krijim te Pirro Cakos

Mesazh nga Anakonda Fri 16 Mar 2012 - 19:16

suksese te metejshme...............
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time