Mungesa e seksit çon drejt infarktit
3 posters
Faqja 1 e 1
Mungesa e seksit çon drejt infarktit
[You must be registered and logged in to see this image.]
Pas 14 studimeve shkencore, është konstatuar se ata që bëjnë seks vetëm kohë pas kohe, janë në rrezik më të madh nga sulmi në zemër. Në të vërtetë, gjatë seksit rritet presioni i gjakut dhe të rrahurat e zemrës, çka te personat e moshuar shkakton infarkt, sepse zemra e tyre nuk është aq e fortë për një përgjigje të tillë, sepse nuk është në formë.
“Në mënyrë që njerëzit të jenë më të shëndetshëm, ndërsa zemra e tyre në formë më të mirë, duhet së paku pesë herë në javë të merren me ndonjë aktivitet fizik, pa marrë parasysh se a bëhet fjalë për ecje në natyrë, punë në kopsht, apo seks”, thotë kardiologia Amy Thompson.
Ajo ka shtuar se një person sa më aktiv që të jetë në seks, aq më pak ka rrezik të përjetojë infarkt, sepse gjatë seksit të rregullt, zemra bëhet e fortë si muskul.
Disa studiues nga Queens para ca muajsh kanë ardhur në përfundim se seksi tre herë në javë apo më shpesh, përveç sulmit në zemër, e shmang edhe sulmin në tru.
Pas 14 studimeve shkencore, është konstatuar se ata që bëjnë seks vetëm kohë pas kohe, janë në rrezik më të madh nga sulmi në zemër. Në të vërtetë, gjatë seksit rritet presioni i gjakut dhe të rrahurat e zemrës, çka te personat e moshuar shkakton infarkt, sepse zemra e tyre nuk është aq e fortë për një përgjigje të tillë, sepse nuk është në formë.
“Në mënyrë që njerëzit të jenë më të shëndetshëm, ndërsa zemra e tyre në formë më të mirë, duhet së paku pesë herë në javë të merren me ndonjë aktivitet fizik, pa marrë parasysh se a bëhet fjalë për ecje në natyrë, punë në kopsht, apo seks”, thotë kardiologia Amy Thompson.
Ajo ka shtuar se një person sa më aktiv që të jetë në seks, aq më pak ka rrezik të përjetojë infarkt, sepse gjatë seksit të rregullt, zemra bëhet e fortë si muskul.
Disa studiues nga Queens para ca muajsh kanë ardhur në përfundim se seksi tre herë në javë apo më shpesh, përveç sulmit në zemër, e shmang edhe sulmin në tru.
Ajo goca- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : albania
Postime : 6699
Gjinia :
Anëtarësuar : 17/06/2010
Mosha : 33
Re: Mungesa e seksit çon drejt infarktit
prandaj them une pse me dhembe zemra kur shikoj profile sexi qesh
ika une qesh
ika une qesh
xhoni_bravo- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : tiran albania
Postime : 4241
Gjinia :
Anëtarësuar : 14/07/2010
Mosha : 45
Hobi : sekret
Re: Mungesa e seksit çon drejt infarktit
[You must be registered and logged in to see this image.] me mungon diqka qesh qesh qesh
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Similar topics
» Mungesa e seksit sjell infarktin
» Ja cilët janë faktorët që ndikojnë te tërheqja drejt grackës dalldisëse të seksit
» Mbijetoni infarktit me alkool
» Makaronat dhe sallata ulin rrezikun e infarktit
» Mungesa e vetëbesimit
» Ja cilët janë faktorët që ndikojnë te tërheqja drejt grackës dalldisëse të seksit
» Mbijetoni infarktit me alkool
» Makaronat dhe sallata ulin rrezikun e infarktit
» Mungesa e vetëbesimit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi