Si mund ta kuptoni nëse partneri ju tradhton
+2
Leo_uk
kasperi
6 posters
Faqja 1 e 1
Gjithmonë do të dini, edhe pse nuk ju tregojnë me fjalë.[You must be registered and logged in to see this image.]
Në vend që të përcillni të dashurën tuaj, provoni me metoda mjaft efikase, të lexoni të vërtetën nga trupi i saj. Janë disa shenja në trupin e njeriut, që padëshirë flasin mbi realitetin. Mjafton që të mësoheni t'i lexoni ato.
Të përdredhurit
Sipas ekspertëve për komunikimin e trupit, femra që një natë më parë ka pasur kënaqësi të mirë seksuale, përdridhet më pak dhe më ngadalë se ajo që e ka kaluar natën në shtrat vetëm me libër. Shpejtësia e frymëmarrjes dhe e përpëlitjes së syve, menjëherë pas seksit është e shpejtë, por të nesërmen ajo ngadalësohet për shkak se trupi është i relaksuar.
Buzëqeshjet
Seksi i largon të gjitha kufizimet dhe kornizat e sjelljes, për këtë i gjithë trupi reagon si më i relaksuar. Pas aktit seksual, njerëzit qeshin më shpesh dhe sigurisht të shikojnë më gjatë në sy, apo të qëndrojnë më afër, ndryshe nga ç'mund të kishin bërë në ndonjë nga situatat normale.
Skuqja e dyshimtë
Metodë e mirë për të verifikuar nëse dikush ka kryer marrëdhënie seksuale, është edhe testi nëpërmjet lëkurës. Ndiqni me kujdes ndryshimet e ngjyrës së lëkurës në trupin e partnerit. 30% e femrave, pak pas seksit, kanë shenja të dukshme të të skuqurit në lëkurë. Vëreni me kujdes nëse buzët i kanë të skuqura. Njollat e kuqe nëpër fytyrë, në gjoks, qafë dhe në hundë mbeten për shkak të ngritjes së tensionit të gjakut. Kjo vazhdon për 20 minuta pas aktit. Dëshira për prekje
Seksi shkakton prodhimin e hormonit të quajtur oksitocin, gjatë së cilës kemi më tepër nevojë për t'i prekur njerëzit dhe të jemi të prekur. Nëse kolegia juaj ju prek papritmas më fort se zakonisht, nuk ju nevojitet shumë për të kuptuar mbi atë se çka bërë një natë më parë.
Komentimi i shputave
Pas seksit, gishti i vogël në këmbën e majtë skuqet. Por kjo mund të ndodh edhe nëse ajo (po edhe ai) vetëm mendojnë për seks, pra vetëm gjatë të menduarit për seks. Mirëpo ajo që zbulon më tepër është largësia mes gishtave të këmbës. Gishti i vogël simbolizon seksin ndërsa tjetri pranë tij dashurinë. Sipas një "komentuesi të shputave", largësia mes gishtit të vogël të këmbës dhe gishtit pranë tij, tregon se keni baza për aventura që zgjasin nga një natë, ndërsa gishti i vogël i kthyer për nga gishti pranë tij, tregon se jeni biseksualë.
Sytë e shkëlqyeshëm
Dikush që ka bërë dashuri para disa orëve sytë i ka me shkëlqim. Po ashtu më lehtë i hap buzët.
Zgjedhja e rrobave
Si pasoj e seksit është edhe rritja e vetëbesimit që ndikon në zgjedhjen e veshjes.
Femra që befasisht ndryshon veshjen të cilën e ka përdorur shpesh dhe e ndërron me diçka që potencon më tepër natyrën e femrës, me siguri ka përjetuar diçka të paharrueshme natën e kaluar. Ajo ndjen vetëbesim dhe dëshiron të bëhet atraktive.
Në vend që të përcillni të dashurën tuaj, provoni me metoda mjaft efikase, të lexoni të vërtetën nga trupi i saj. Janë disa shenja në trupin e njeriut, që padëshirë flasin mbi realitetin. Mjafton që të mësoheni t'i lexoni ato.
Prekja e flokëve
Luajtja me flokë tregon se ende ëndërron për dashurinë në shtrat të cilën e ka përjetuar mbrëmjen e kaluar. Ajo që vazhdimisht kalon dorën nëpër flokë,
në atë mënyrë "zbrazet" dhe këtë e bën pa vetëdije për t'u dukur më mire para mashkullit të vet.
E çmendur për kastravecë
Dëshira për kastravecë është tregues i mirë i ndjenjave me afsh. Kjo shfaqet për shkak të nevojës për lëngje. Nëse femra edhe më tej ndihet seksi, edhe pas dashurisë së bërë, kastravecët janë ushqim, të cilin e preferon më së shumti.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Rritja e ndjeshmërisë së shqisave
Seksi e përmirëson shqisën e nuhatjes, dhe për këtë, nëse kolegu a kolegia fillon dhe ndien ndonjë erë të cilën ju as që e keni hetuar, e dini se ku është faji. Seksi e rrit rrjedhën e gjakut në disa pjesë të trupit, e mes atyre pjesëve është edhe hunda.
Natyrisht se çdo individ është unik. Prandaj nëse së paku për disa javë përqendroheni dhe vështroni trupin e partnerit (lëkurën, sytë, hundën, buzët, gishtërinjtë, mjekrën e më pas, veprimet e pavetëdijshme, sjelljet dhe mënyrën e të shprehurit, etj.) dhe arrini të mësoni gjuhën e trupit të saj apo të tij, kurrë nuk do t'ju mund tu hedhë hi syve.
Gjithmonë do të dini, edhe pse nuk ju tregojnë me fjalë.[You must be registered and logged in to see this image.]
Të përdredhurit
Sipas ekspertëve për komunikimin e trupit, femra që një natë më parë ka pasur kënaqësi të mirë seksuale, përdridhet më pak dhe më ngadalë se ajo që e ka kaluar natën në shtrat vetëm me libër. Shpejtësia e frymëmarrjes dhe e përpëlitjes së syve, menjëherë pas seksit është e shpejtë, por të nesërmen ajo ngadalësohet për shkak se trupi është i relaksuar.
Buzëqeshjet
Seksi i largon të gjitha kufizimet dhe kornizat e sjelljes, për këtë i gjithë trupi reagon si më i relaksuar. Pas aktit seksual, njerëzit qeshin më shpesh dhe sigurisht të shikojnë më gjatë në sy, apo të qëndrojnë më afër, ndryshe nga ç'mund të kishin bërë në ndonjë nga situatat normale.
Skuqja e dyshimtë
Metodë e mirë për të verifikuar nëse dikush ka kryer marrëdhënie seksuale, është edhe testi nëpërmjet lëkurës. Ndiqni me kujdes ndryshimet e ngjyrës së lëkurës në trupin e partnerit. 30% e femrave, pak pas seksit, kanë shenja të dukshme të të skuqurit në lëkurë. Vëreni me kujdes nëse buzët i kanë të skuqura. Njollat e kuqe nëpër fytyrë, në gjoks, qafë dhe në hundë mbeten për shkak të ngritjes së tensionit të gjakut. Kjo vazhdon për 20 minuta pas aktit. Dëshira për prekje
Seksi shkakton prodhimin e hormonit të quajtur oksitocin, gjatë së cilës kemi më tepër nevojë për t'i prekur njerëzit dhe të jemi të prekur. Nëse kolegia juaj ju prek papritmas më fort se zakonisht, nuk ju nevojitet shumë për të kuptuar mbi atë se çka bërë një natë më parë.
Komentimi i shputave
Pas seksit, gishti i vogël në këmbën e majtë skuqet. Por kjo mund të ndodh edhe nëse ajo (po edhe ai) vetëm mendojnë për seks, pra vetëm gjatë të menduarit për seks. Mirëpo ajo që zbulon më tepër është largësia mes gishtave të këmbës. Gishti i vogël simbolizon seksin ndërsa tjetri pranë tij dashurinë. Sipas një "komentuesi të shputave", largësia mes gishtit të vogël të këmbës dhe gishtit pranë tij, tregon se keni baza për aventura që zgjasin nga një natë, ndërsa gishti i vogël i kthyer për nga gishti pranë tij, tregon se jeni biseksualë.
Sytë e shkëlqyeshëm
Dikush që ka bërë dashuri para disa orëve sytë i ka me shkëlqim. Po ashtu më lehtë i hap buzët.
Zgjedhja e rrobave
Si pasoj e seksit është edhe rritja e vetëbesimit që ndikon në zgjedhjen e veshjes.
Femra që befasisht ndryshon veshjen të cilën e ka përdorur shpesh dhe e ndërron me diçka që potencon më tepër natyrën e femrës, me siguri ka përjetuar diçka të paharrueshme natën e kaluar. Ajo ndjen vetëbesim dhe dëshiron të bëhet atraktive.
Prekja e flokëve
Luajtja me flokë tregon se ende ëndërron për dashurinë në shtrat të cilën e ka përjetuar mbrëmjen e kaluar. Ajo që vazhdimisht kalon dorën nëpër flokë,
në atë mënyrë "zbrazet" dhe këtë e bën pa vetëdije për t'u dukur më mire para mashkullit të vet.
E çmendur për kastravecë
Dëshira për kastravecë është tregues i mirë i ndjenjave me afsh. Kjo shfaqet për shkak të nevojës për lëngje. Nëse femra edhe më tej ndihet seksi, edhe pas dashurisë së bërë, kastravecët janë ushqim, të cilin e preferon më së shumti.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Rritja e ndjeshmërisë së shqisave
Seksi e përmirëson shqisën e nuhatjes, dhe për këtë, nëse kolegu a kolegia fillon dhe ndien ndonjë erë të cilën ju as që e keni hetuar, e dini se ku është faji. Seksi e rrit rrjedhën e gjakut në disa pjesë të trupit, e mes atyre pjesëve është edhe hunda.
Natyrisht se çdo individ është unik. Prandaj nëse së paku për disa javë përqendroheni dhe vështroni trupin e partnerit (lëkurën, sytë, hundën, buzët, gishtërinjtë, mjekrën e më pas, veprimet e pavetëdijshme, sjelljet dhe mënyrën e të shprehurit, etj.) dhe arrini të mësoni gjuhën e trupit të saj apo të tij, kurrë nuk do t'ju mund tu hedhë hi syve.
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Re: Si mund ta kuptoni nëse partneri ju tradhton
ben cfare i them une pa bere llafe dhe nuk ankohet... qesh
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Nuk po e kuptoj se cfae lidhje ka kjo fotoja e kesaj qe han gogozhare me temen?...
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Ermelinda shkruajti:Nuk po e kuptoj se cfae lidhje ka kjo fotoja e kesaj qe han gogozhare me temen?...
ajo ne foto e tradhton partnerin duke ngrene gogozhare.. qesh qesh qesh
ku te shkon mendja.. qesh qesh
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
E çmendur për kastravecë
qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh se disha qe tu hashin kastraveca , s'me ka nodh noi here qesh qesh qesh qesh qesh te veshja duket si e ma veten , pastaj femrat spara kuptohen jane meshkujt ata qe bine ne sy me shpejt
qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh se disha qe tu hashin kastraveca , s'me ka nodh noi here qesh qesh qesh qesh qesh te veshja duket si e ma veten , pastaj femrat spara kuptohen jane meshkujt ata qe bine ne sy me shpejt
tironse- I/e Regjistruar
- Postime : 1452
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/03/2011
Mosha : 112
Hobi : kuajt , e udhetimet
kasper mos na ve kshu temesh se sme pelqejne qesh qesh
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
kuptohen Tironce kuptohen... ka vetem nje dallim me meshkujt, femra tradhton me deshire, mashkulli nga budalleku.. 00027003
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
dajti modh shkruajti:kasper mos na ve kshu temesh se sme pelqejne qesh qesh
qesh qesh qesh qesh qesh pse ri ke fryk se te kap nonjona me zor qesh qesh qesh qesh
ho jep menimin tat
tironse- I/e Regjistruar
Gjinia :
tash do ta nderrojne strategjin qe te mos kuptohen me zevendesim me karrota qesh qesh
kasperi- Legjendë
Gjinia :
Leo_uk shkruajti:kuptohen Tironce kuptohen... ka vetem nje dallim me meshkujt, femra tradhton me deshire, mashkulli nga budalleku.. 00027003
qesh qesh qesh qesh qesh ja paska ardh msusi hej o msuso si dallohet me po deshi femra s'bi ne sy hic 724516 724516 ju cunat bini ne sy direkt
tironse- I/e Regjistruar
Gjinia :
ca menimi eri disa nga ato aty jane te verteta eri 724516 724516 724516 . 111111 111111 111111 e lexove ti apo yyy kshu kot tytepuuth tytepuuthtironse shkruajti:dajti modh shkruajti:kasper mos na ve kshu temesh se sme pelqejne qesh qesh
qesh qesh qesh qesh qesh pse ri ke fryk se te kap nonjona me zor qesh qesh qesh qesh
ho jep menimin tat
Gjinia :
Leo_uk shkruajti:Ermelinda shkruajti:Nuk po e kuptoj se cfae lidhje ka kjo fotoja e kesaj qe han gogozhare me temen?...
ajo ne foto e tradhton partnerin duke ngrene gogozhare.. qesh qesh qesh
ku te shkon mendja.. qesh qesh
E kape ti... 00027003
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
po pra dihet kush e merr vesht i funit 000 000 000tironse shkruajti:Leo_uk shkruajti:kuptohen Tironce kuptohen... ka vetem nje dallim me meshkujt, femra tradhton me deshire, mashkulli nga budalleku.. 00027003
qesh qesh qesh qesh qesh ja paska ardh msusi hej o msuso si dallohet me po deshi femra s'bi ne sy hic 724516 724516 ju cunat bini ne sy direkt
Gjinia :
dajti modh shkruajti:ca menimi eri disa nga ato aty jane te verteta eri 724516 724516 724516 . 111111 111111 111111 e lexove ti apo yyy kshu kot tytepuuth tytepuuthtironse shkruajti:dajti modh shkruajti:kasper mos na ve kshu temesh se sme pelqejne qesh qesh
ho jep menimin tat
qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh une mora si pushka jevgut qesh qesh qesh qesh qesh qesh
tironse- I/e Regjistruar
Gjinia :
tironse shkruajti:Leo_uk shkruajti:kuptohen Tironce kuptohen... ka vetem nje dallim me meshkujt, femra tradhton me deshire, mashkulli nga budalleku.. 00027003
O tironse ti don me i dit te gjitha.. po ne mos te mbajm sekrete hic thu ti? qesh qesh qesh
Tironc vallaj plako detyre te veshtire paske me tironcen ti lal.. pas fat! qesh
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
Leo_uk shkruajti:tironse shkruajti:Leo_uk shkruajti:kuptohen Tironce kuptohen... ka vetem nje dallim me meshkujt, femra tradhton me deshire, mashkulli nga budalleku.. 00027003
O tironse ti don me i dit te gjitha.. po ne mos te mbajm sekrete hic thu ti? qesh qesh qesh
Tironc vallaj plako detyre te veshtire paske me tironcen ti lal.. pas fat! qesh
qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh me nejt me mu o sikur me shku ushtar ne gadeshmeri dit e not qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh
tironse- I/e Regjistruar
Gjinia :
.tironse shkruajti:dajti modh shkruajti:ca menimi eri disa nga ato aty jane te verteta eri 724516 724516 724516 . 111111 111111 111111 e lexove ti apo yyy kshu kot tytepuuth tytepuuthtironse shkruajti:dajti modh shkruajti:kasper mos na ve kshu temesh se sme pelqejne qesh qesh
ho jep menimin tat
qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh une mora si pushka jevgut qesh qesh qesh qesh qesh qesh
qesh qesh qesh qesh sa te mire qe te kom .. ooooooo ooooooo pi pak se te kujtohet kodra diellit Kiss Kiss :jastikuuu: :money:
Gjinia :
edhe nese me viziton ne dhomen e hotelit 69 eshte nje signal qesh qesh qesh
kasperi- Legjendë
Gjinia :
dajti modh shkruajti:.tironse shkruajti:dajti modh shkruajti:ca menimi eri disa nga ato aty jane te verteta eri 724516 724516 724516 . 111111 111111 111111 e lexove ti apo yyy kshu kot tytepuuth tytepuuthtironse shkruajti:dajti modh shkruajti:kasper mos na ve kshu temesh se sme pelqejne qesh qesh
ho jep menimin tat
qesh qesh qesh qesh sa te mire qe te kom .. ooooooo ooooooo pi pak se te kujtohet kodra diellit Kiss Kiss :jastikuuu: :money:
ooooooo ooooooo ooooooo gzuar gezuar sa mire e bone se po mu thate fyti per i cik long qesh qesh qesh qesh qesh qesh qesh tytepuuth tytepuuth
tironse- I/e Regjistruar
Gjinia :
Duken njerezit qe tradhetojne qe ne fytyre seshte nev oja tu flasesh.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Kush tradhton një herë, tradhton edhe herëve të tjera
» A na do partneri nëse vazhdimisht nuk i mban premtimet?
» Tradhetia, shenja e zodiakut zbulon nese partneri nuk eshte besnik
» 6-Vjecarja e sëmurë, nuk mund të jetojë nëse nuk bie shi!
» Nëse do mund ta kthenit kohën mbrapa cfare do te ndryshonit?
» A na do partneri nëse vazhdimisht nuk i mban premtimet?
» Tradhetia, shenja e zodiakut zbulon nese partneri nuk eshte besnik
» 6-Vjecarja e sëmurë, nuk mund të jetojë nëse nuk bie shi!
» Nëse do mund ta kthenit kohën mbrapa cfare do te ndryshonit?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi