Emocionet që përjetojnë femrat pas raportit seksual
+3
bobi 10
dajti modh
WebMaster
7 posters
Faqja 1 e 1
Emocionet që përjetojnë femrat pas raportit seksual
Ankth, melankoli dhe trishtim. Këto janë sensacionet që një ndër tre gra përjetojnë në përfundim të një raporti seksual.
Një lloj depresioni, shpesh i shoqëruar nga një dëshirë e parrezistueshme për të qarë, e cila rritet pas raportit seksual. Ende nuk ekziston një shpjegim shkencor për këtë, por një gjë është e sigurtë se shkaqet nuk kanë të bëjnë fare me performancën.
Sipas të dhënave të studiuesve të universitetit australian të Quewnsland dhe të universitetit Utah në SHBA, 32. 9 përqind e grave të intervistuara kanë deklaruar se kanë vuajtur në jetën e tyre seksuale në më shumë se një herë.
Kriza zgjidhet në pak minuta, në ndryshim me trishtimin, më shumë i njohur si “baby blues” u cili vjen pas lindjes së një fëmije, dhe që zgjat më shumë.
(s.g/BalkanWeb)
Një lloj depresioni, shpesh i shoqëruar nga një dëshirë e parrezistueshme për të qarë, e cila rritet pas raportit seksual. Ende nuk ekziston një shpjegim shkencor për këtë, por një gjë është e sigurtë se shkaqet nuk kanë të bëjnë fare me performancën.
Sipas të dhënave të studiuesve të universitetit australian të Quewnsland dhe të universitetit Utah në SHBA, 32. 9 përqind e grave të intervistuara kanë deklaruar se kanë vuajtur në jetën e tyre seksuale në më shumë se një herë.
Kriza zgjidhet në pak minuta, në ndryshim me trishtimin, më shumë i njohur si “baby blues” u cili vjen pas lindjes së një fëmije, dhe që zgjat më shumë.
(s.g/BalkanWeb)
Re: Emocionet që përjetojnë femrat pas raportit seksual
kto amerikont vec aty e kane mendjen celebrate005
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
Kete lajm e degjova ne mengjes ne radio teksa e komentonin nje vajz edhe nje djal,edhe vajza e kundershtonte se i thosh
une s'qaj [You must be registered and logged in to see this image.]
une s'qaj [You must be registered and logged in to see this image.]
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
Ne USA gjithcka eshte trishtim..se nese kete test do ta kishin bere ne shqiperi apo diku tjeter mazallah kish dale keshtu.....ankth trishtim pha......shkojne me persona qe kane njohur 1 ore e jo me shume
Edituar për herë të fundit nga Ermelinda në Fri 1 Apr 2011 - 10:59, edituar 1 herë gjithsej
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Ermelinda shkruajti:Ne USA gjithcka eshte trishtim..se nese kete test do ta kishin bere ne shqiperi apo diku tjeter mazallah kish dale keshtu.....ankth trishtim pha......
popull inteligjent ai [You must be registered and logged in to see this image.]
trishtohen nga padrejtesite,sa qe edhe ne kryerjen e aktit seksual s'ka hapesire per kenaqesi e ndjenje,por per padrejtesite qe ndodhin ne Avganistan ,edhe gjetke,,,,,,,,,,,???? [You must be registered and logged in to see this image.]
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
e sigurte kjo 80%pyesin per emrin mbasi mbaron nje akt seksual qesh qesh .n,q,s i ka pelqyer ai akt qesh qeshErmelinda shkruajti:Ne USA gjithcka eshte trishtim..se nese kete test do ta kishin bere ne shqiperi apo diku tjeter mazallah kish dale keshtu.....ankth trishtim pha......shkojne me persona qe kane njohur 1 ore e jo me shume
Edituar për herë të fundit nga dajti modh në Fri 1 Apr 2011 - 11:01, edituar 1 herë gjithsej
Gjinia :
bobi 10 shkruajti:Ermelinda shkruajti:Ne USA gjithcka eshte trishtim..se nese kete test do ta kishin bere ne shqiperi apo diku tjeter mazallah kish dale keshtu.....ankth trishtim pha......
popull inteligjent ai [You must be registered and logged in to see this image.]
trishtohen nga padrejtesite,sa qe edhe ne kryerjen e aktit seksual s'ka hapesire per kenaqesi e ndjenje,por per padrejtesite qe ndodhin ne Avganistan ,edhe gjetke,,,,,,,,,,,???? [You must be registered and logged in to see this image.]
qesh ....hm skane si te ken kenaqesi kur shkojne me njerez qe i kane njoh 1 or me pare... qesh
Єямєℓiиdå- WebMaster
Gjinia :
si moj per nje ore.
Lum dajti qe eshte atje [You must be registered and logged in to see this image.]
Lum dajti qe eshte atje [You must be registered and logged in to see this image.]
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
bobi 10 shkruajti:si moj per nje ore.
Ashtu...1 or te muhabet te con ne shtarat derezeza... celebrate005 ...e quajne "quickie".. qesh
Єямєℓiиdå- WebMaster
Gjinia :
.. po ere eshte rregull me hyp dy here ne makine .. qesh qesh qesh po ka edhe qe heren e pare celebrate005 celebrate005bobi 10 shkruajti:si moj per nje ore.
Gjinia :
Sa larg e kam ameriken uneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gjinof boboj [You must be registered and logged in to see this image.]
gjinof boboj [You must be registered and logged in to see this image.]
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
Dajtodajti modh shkruajti:.. po ere eshte rregull me hyp dy here ne makine .. [You must be registered and logged in to see this image.] po ka edhe qe heren e pare [You must be registered and logged in to see this image.]bobi 10 shkruajti:si moj per nje ore.
vij dot une ne amerike,me keto vizat qe na dha Sala [You must be registered and logged in to see this image.]
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
.. me ato nuk shkon dot as deri ne veri ere bobo qesh qesh qeshbobi 10 shkruajti:Dajtodajti modh shkruajti:.. po ere eshte rregull me hyp dy here ne makine .. [You must be registered and logged in to see this image.] po ka edhe qe heren e pare [You must be registered and logged in to see this image.]bobi 10 shkruajti:si moj per nje ore.
vij dot une ne amerike,me keto vizat qe na dha Sala [You must be registered and logged in to see this image.]
Gjinia :
dajti modh shkruajti:.. me ato nuk shkon dot as deri ne veri ere bobo [You must be registered and logged in to see this image.]bobi 10 shkruajti:Dajtodajti modh shkruajti:.. po ere eshte rregull me hyp dy here ne makine .. [You must be registered and logged in to see this image.] po ka edhe qe heren e pare [You must be registered and logged in to see this image.]bobi 10 shkruajti:si moj per nje ore.
C;thu reeeeee
m'preve krahet [You must be registered and logged in to see this image.]
bobi 10- WebMaster
Gjinia :
femrat perjetojne emocione para raportit dhe gjate raporti ato i clirojne,pastaj ne fund ato jane relax,trupi i nje mashkulli eshte si nje paracetamol per nje femer.
Docteur- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Ne Afrike
Postime : 5764
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/05/2011
Hobi : Ngacmime
Nuk eshte aspak gabim kjo qe thuhet... Nese mashkulli esht ai qe ndihet me i relaxuar...(gati tja fusi direkt gjumit)...femrat gjithnje pas raportit behen paksa emocionale....kerkojne argumenta...duan te bisedojne... Ka raste dhe qe futet nje lloj melankolie
Fragolina- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : andej kendej gjithandej
Postime : 513
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/05/2011
Mosha : 37
Hobi : te caj derrasat
aman mos me kete teme se do na kepusni fare
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Similar topics
» Pse ndryshon epshi seksual tek femrat?
» Bergamo: Frakturon organin gjate raportit.
» BE, drejt raportit final per statusin kandidat
» Femrat e bukura shihen si objekt nga vetë femrat
» Suksesi seksual
» Bergamo: Frakturon organin gjate raportit.
» BE, drejt raportit final per statusin kandidat
» Femrat e bukura shihen si objekt nga vetë femrat
» Suksesi seksual
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi