Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Bergamo: Frakturon organin gjate raportit. People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Bergamo: Frakturon organin gjate raportit. People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bergamo: Frakturon organin gjate raportit.

Shko poshtë

Bergamo: Frakturon organin gjate raportit. Empty Bergamo: Frakturon organin gjate raportit.

Mesazh nga Aяtємιѕα Sat 3 Dec 2011 - 13:50

Shume pasion dhe frakturon organin: i ka ndodhur nje 40-vjecari ne Trevaglio te Bergamos (Itali). Nderkohe qe bente seks me parteneren e tij, ndjen nje dhembje te fuqishme pikerisht ne pjesen me te bukure te raportit. Per kete arsye, partnerja merr ne telefon menjehere ndihmen e shpejte dhe burri eshte trasportuar menjehere ne spital, ku evidencuan nje "frakture te penisit".

Sic shpjegon dhe vete burri, "Nuk po benim asgje te cuditshme, patem nje raporte normal qe po perfundonte kur papritur ndjeva nje crack te forte dhe nje dhimbje te fuqishme. Pas dhimbjes, sic shpjegon fatkeqi, filloi nje hemorragji me pasoje dhe fryrje te aparatit gjenital, qe nderkohe kishte filluar te nxihej.

Burri vazhdon shpejgimin e tij duke treguar qe "i ishte thyer nje nga corpus cavernosum dhe uretra dhe shton qe mjeket i preshkruan qe, per 35 dite nuk duhet te kryeje raporte seksual ".

Por sic shton ai "Mendoje se nuk do ta ndjek keshillen mjekesore per aq dite".

perkethyer: HS

Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit: