Nje moment i Perjetuar
5 posters
Faqja 1 e 1
Nje moment i Perjetuar
Secilit nga ju ju ka ndodhur te keni nje moment te vecante ne jeten tuaj nje realizim deshire apo nje enderr ku ne enderrojme qe ate cast ta perjatojme ..Cila eshte ajo edhe per cfar keni enderruar qe ne cast te perjetoni ato momente ..
Endra ime eshte e madhe edhe besoj ta realizoj e kam enderruar gjithmone si gjith femrat qe enderrojne castin me te lumtur te krijojne familje edhe kjo eshte deshira e castit keto momente edhe do e perjetoj nje gje te tille se shpejti ..
Jo chit chat ju lutem
Endra ime eshte e madhe edhe besoj ta realizoj e kam enderruar gjithmone si gjith femrat qe enderrojne castin me te lumtur te krijojne familje edhe kjo eshte deshira e castit keto momente edhe do e perjetoj nje gje te tille se shpejti ..
Jo chit chat ju lutem
Re: Nje moment i Perjetuar
Moment i perjetuar,apo deshire Klea.
Me kujtohet nje moment teksa isha jo me pak se 20 vjec kur hyra ne nje dyqan edhe bera nje dhurate,pasi ish dicka qe me kish pelqyer qe kisha kater dit qe e kisha verejt ate dhurate,edhe sapo e dhurova thash.
Edhe dallandyshet ta kane ziline [You must be registered and logged in to see this image.] ,pasi me erdhi ta thoja,sepse ish casti e momenti i duhur,edhe teksa e thash per cudi tingelloi bukur [You must be registered and logged in to see this image.] .
Sinqerisht.
Nga ai moment kuptova qe boboj kish talent per romance [You must be registered and logged in to see this image.]
Me kujtohet nje moment teksa isha jo me pak se 20 vjec kur hyra ne nje dyqan edhe bera nje dhurate,pasi ish dicka qe me kish pelqyer qe kisha kater dit qe e kisha verejt ate dhurate,edhe sapo e dhurova thash.
Edhe dallandyshet ta kane ziline [You must be registered and logged in to see this image.] ,pasi me erdhi ta thoja,sepse ish casti e momenti i duhur,edhe teksa e thash per cudi tingelloi bukur [You must be registered and logged in to see this image.] .
Sinqerisht.
Nga ai moment kuptova qe boboj kish talent per romance [You must be registered and logged in to see this image.]
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
Momente te veçanta kam plot (njohja e ndjenjes se dahsurise..lindja e mbesave dhe nipit tim...fejesa/martesa vellait tim etj.
...ëndërr kam dhe une te krijoj familjen por....
...ëndërr kam dhe une te krijoj familjen por....
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
anrra ka shume njiri dhe momente qe kena kalu po ashtu nji nder momentet ma te bukura qe jetoj asht qe nuk menosha te arrisha te dashuroj me nje pasion kaq te madh si kete moment dhe ky moment sdo desha me maru kurre sa per me kriju familje nuk asht ne planet e tashme
Selda- I/e Përjashtuar
- Postime : 6587
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/03/2011
Mosha : 39
Kur lindi djali i tezes,qe e dua me gjith shpirt edhe pse ndonjehere e qortoj,momente te bukura kam pasur plot.Por kur lindi ai,u gezuam pa mase,eshte tamam sdi puna ime,dhe rri gjithmon me mua.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Njerëzit që nuk e duan vështirësinë, pak e aspak nuk kanë përjetuar ?
» Ne cilin vend te shqiperis keni perjetuar emocion te vecant??
» Ç'farë është Melankolia dhe sa e keni përjetuar ju personalishtë, këtë gjendje?!
» Cfar ndjeni ne ket moment Vuajtje, Dashuri apo urrejtje???
» Vjen nje moment dhe..!..
» Ne cilin vend te shqiperis keni perjetuar emocion te vecant??
» Ç'farë është Melankolia dhe sa e keni përjetuar ju personalishtë, këtë gjendje?!
» Cfar ndjeni ne ket moment Vuajtje, Dashuri apo urrejtje???
» Vjen nje moment dhe..!..
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi