Rrezikon Denimin Pronari Shqiptar se Largoj Homoseksualet !
+2
WebMaster
Daku
6 posters
Faqja 1 e 1
Rrezikon Denimin Pronari Shqiptar se Largoj Homoseksualet !
Zvicër, pronari shqiptar i picerisë largon homoseksualët
Pronari shqiptar i një picerie në qytetin zviceran Sankt Gallen rrezikon të dënohet, pasi që dëboi nga lokali i tij dy homoseksualë që po putheshin.
Lajmi bëhet i ditur nga mediat lokale zvicerane, të cilat kanë përshkruar se pronari Kolë Lazaraj i picerisë “Piazza d’Arena” pranë stadiumit të qytetit kishte larguar nga lokali dy homoseksualë, të cilët kishin nisur të puthen dhe të bëjnë gjeste tjera prekjesh në lokalin e tij.
Ai fillimisht ka kërkuar që dy të rinjtë të ndërpresin gjestet, por pas refuzimit të tyre, ai ka urdhëruar largimin e tyre, duke i paralajmëruar se do t’i largonte me dhunë.
Dy të rinjtë menjëherë pas këtij rasti, kanë lajmëruar organet policore, të cilët janë paraqitur në vendin e ngjarjes për të sqaruar mosmarrëveshjet dhe akuzat për kërcënim sipas pretendimeve të dy homoseksualëve zviceran.
Pronari Lazaraj ka theksuar se nuk ka gjë kundër homoseksualëve, mirëpo atij një ankesë për sjelljen e tyre në lokal i`a kishte bërë një nënë me dy fëmijët e saj që gjendeshin në lokal.
Gjykata pritet të vendos lidhur me ankesën e dy të rinjve, dhe në rast se ajo do të pranohet, atëherë Lazaraj dënohen për diskriminim të homoseksualëve dhe mund të rrezikohet marrja e së drejtës së punës së picerisë./zëri/
Pronari shqiptar i një picerie në qytetin zviceran Sankt Gallen rrezikon të dënohet, pasi që dëboi nga lokali i tij dy homoseksualë që po putheshin.
Lajmi bëhet i ditur nga mediat lokale zvicerane, të cilat kanë përshkruar se pronari Kolë Lazaraj i picerisë “Piazza d’Arena” pranë stadiumit të qytetit kishte larguar nga lokali dy homoseksualë, të cilët kishin nisur të puthen dhe të bëjnë gjeste tjera prekjesh në lokalin e tij.
Ai fillimisht ka kërkuar që dy të rinjtë të ndërpresin gjestet, por pas refuzimit të tyre, ai ka urdhëruar largimin e tyre, duke i paralajmëruar se do t’i largonte me dhunë.
Dy të rinjtë menjëherë pas këtij rasti, kanë lajmëruar organet policore, të cilët janë paraqitur në vendin e ngjarjes për të sqaruar mosmarrëveshjet dhe akuzat për kërcënim sipas pretendimeve të dy homoseksualëve zviceran.
Pronari Lazaraj ka theksuar se nuk ka gjë kundër homoseksualëve, mirëpo atij një ankesë për sjelljen e tyre në lokal i`a kishte bërë një nënë me dy fëmijët e saj që gjendeshin në lokal.
Gjykata pritet të vendos lidhur me ankesën e dy të rinjve, dhe në rast se ajo do të pranohet, atëherë Lazaraj dënohen për diskriminim të homoseksualëve dhe mund të rrezikohet marrja e së drejtës së punës së picerisë./zëri/
Daku- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : N'metropolt
Postime : 1998
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/02/2011
Mosha : 45
Hobi : Japraku
Re: Rrezikon Denimin Pronari Shqiptar se Largoj Homoseksualet !
Edhe kjo tani te haje burg per qa per njerez qe kan dalur nga rruga zotit un sjam kunder homoseksualitetit po perderisa e kan pranuar me ligj po te pakten ku ka familjar edhe femi njeriu duhet te kete llogjike pak jo dokudo bohen keto gjera sidomos ne publik po qa te bojm na ka ren ne kete jete njerez politikan qe kan edhe kete problem vet ato perderisa i pranojne ne Politike ske qa ti bosh te tjereve
cna shohin syt sot more aman dhe une sjam kunder homoseksualve ske ci ben gjersa kan zgjedhur ate rrug
Yll Qielli- I/e Regjistruar
- Postime : 3964
Gjinia :
Anëtarësuar : 11/02/2011
Mosha : 39
une se kuptoj me kete homot ne Zvicer, perse e kane kaq fiksim t'jua perplasin njerezve ne fytyre homoseksualitetin e tyre? Nese jane pune e tyre, une njoh edhe punoj me ta,nuk i paragjykoj.. por ama s'me vjen mire aspak qe ne mjedise familjare bejne gjeste te tilla.
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
S'ia ka prit Koles tu derdhin nga nje gote vere te kuqe nga rrobat,edhe te behej sikur u pengua se do hash burg o Kol
Une i paragjykoj sepse jam allafshatarce injorantet,por aq sa shume i injoroj aq me shume dalin buburrecet .
Fare e ,,,,,,,,,,,,,,,,,e
Une i paragjykoj sepse jam allafshatarce injorantet,por aq sa shume i injoroj aq me shume dalin buburrecet .
Fare e ,,,,,,,,,,,,,,,,,e
bobi 10- WebMaster
- Postime : 12756
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/09/2010
Cti bejsh keshtu do ndodhe kur nuk ke zgjidhje tjeter.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Aurel Amzai: 'Une jam shqiptar dhe ndjehem shqiptar'
» Apeli i ul dënimin Pajës
» Pronari i Milanos me veturen me te shtrenjte ne Maqedoni
» Pronari i shtëpisë publike hedh në gjyq prostitutën për përqindjet