Nje Lendim Nje Pike Loti
4 posters
Faqja 1 e 1
Nje Lendim Nje Pike Loti
Ne jeten tone te gjithe e kemi provuar lendimin edhe te gjithe kemi derdhur Lot po kemi provuar edhe te vuajme nga ajo qe na perket te gjithve Lendimi mbase lendim dashurie mbase lendim shoqerie apo lendim i nje realizimi qe sja dalim dot ..
Cili eshte Lendimi qe keni provuar ne jeten tuaj edhe keni derdhur nje Pike Loti
Lendimi im Dashuria qe kam perjetuar keto dite dicka qe mbaroj them me pak vuajtje por kur njeriu eshte mesuar te degjoj vetem ate qe thote ai edhe nuk ka komunikim eshte e kote te vazhdoj
Cili eshte Lendimi qe keni provuar ne jeten tuaj edhe keni derdhur nje Pike Loti
Lendimi im Dashuria qe kam perjetuar keto dite dicka qe mbaroj them me pak vuajtje por kur njeriu eshte mesuar te degjoj vetem ate qe thote ai edhe nuk ka komunikim eshte e kote te vazhdoj
Re: Nje Lendim Nje Pike Loti
lenimi im asht largesia e dikujt e me ban shpesh me lotu merzitje shume
Selda- I/e Përjashtuar
- Postime : 6587
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/03/2011
Mosha : 39
Lendimi im eshte, fakti qe smundem te cmallem njehere me prinderit e mi, per vite me radhe.
Lendimi im eshte fakti qe nuk mundem te perballoj e vetme gjerat qe me bejne dhe nuk mundem te bej ate cka dua pasi vendi rrethohet nga injorante dhe thashethemexhinj.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Nje pike loti...................
» Unë, Kosova, Loti dhe liria
» "LOTI IM"VEHBI KLAIQI
» Te ishe një pik loti, ku do te doje te bije...
» Pikë të plota për Topçinjtë
» Unë, Kosova, Loti dhe liria
» "LOTI IM"VEHBI KLAIQI
» Te ishe një pik loti, ku do te doje te bije...
» Pikë të plota për Topçinjtë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi