Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Gili: “Badihava” këngëtaret që reklamojnë vetëm trupin People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Gili: “Badihava” këngëtaret që reklamojnë vetëm trupin People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gili: “Badihava” këngëtaret që reklamojnë vetëm trupin

2 posters

Shko poshtë

Gili: “Badihava” këngëtaret që reklamojnë vetëm trupin Empty Gili: “Badihava” këngëtaret që reklamojnë vetëm trupin

Mesazh nga WebMaster Mon 2 May 2011 - 2:37

Gili ka qenë e ftuara e radhës në programin e natës në “Top Kosova Radio” ku ka folur për këngën e saj konkurruese në “Top Fest 8”. Ajo ka thënë se arsyeja që iu rikthye këtij festivali ishte se kënga ishte e duhur në bashkëpunim me Enis Potokun. Madje së shpejti kjo këngë do të ketë edhe një videoklip.Këngëtarja që nuk lodhet kurrë duke sjellë hite, thotë se fjala ‘badihava” është më e ëmbla që përdoret në familjen e saj duke qeshur. Ndërsa për të nuk është “badihava” muzika tallava, dhe është “badihava” ndonjë kompozitor tjetër përveç Ilir Beranit dhe këngëtaret që reklamojnë vetëm trupin. Megjithëse Gili ka treguar se nga “Top Fest 8” pret më të mirën nëse kënga pëlqehet, megjithëse ashtu siç thotë ajo ka një konkurrencë të madhe. M.GJ.
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Gili: “Badihava” këngëtaret që reklamojnë vetëm trupin Empty Re: Gili: “Badihava” këngëtaret që reklamojnë vetëm trupin

Mesazh nga Anakonda Fri 16 Mar 2012 - 18:25

jo moj se ti se ke ber naj here ket pune.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye