Lady Gaga këndon në Cannes
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Lady Gaga këndon në Cannes
– Këngëtarja e njohur amerikane, Lady Gaga, do të këndojë sot në hapjen e Festivalit të filmit në Cannes.
Ylli amerikan do të performojë në skenën e televizionit “Channel +”, e cila do të transmetohet direkt nga hapja e festivalit, ndërsa do të përfundojë me koncertin e reperit Keny West, transmetojnë mediet amerikane.
Me performimet e pop yjeve më të njohur do të kënaqen emrat e njohur nga bota e filmit, midis të cilëve Uma Thurman, Jude Law, Robert de Niro...
Festivali i Cannes vazhdon deri më 22 maj..
Ylli amerikan do të performojë në skenën e televizionit “Channel +”, e cila do të transmetohet direkt nga hapja e festivalit, ndërsa do të përfundojë me koncertin e reperit Keny West, transmetojnë mediet amerikane.
Me performimet e pop yjeve më të njohur do të kënaqen emrat e njohur nga bota e filmit, midis të cilëve Uma Thurman, Jude Law, Robert de Niro...
Festivali i Cannes vazhdon deri më 22 maj..
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Lady Gaga këndon në Cannes
mjer ata qe e kan degjuar
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Lady Gaga këndon pa parukë
» Lady Gaga e paidentifikueshme pa tualet
» Lady Gaga tremb 1vjeçaren
» Lady Gaga Lanson Albumin e Ri
» Lady Gaga dhe këshillat e saj mbi lëkurën
» Lady Gaga e paidentifikueshme pa tualet
» Lady Gaga tremb 1vjeçaren
» Lady Gaga Lanson Albumin e Ri
» Lady Gaga dhe këshillat e saj mbi lëkurën
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi