Fustani mbretëror i Kate Middleton, i kopjuar???
3 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Fustani mbretëror i Kate Middleton, i kopjuar???
Fustani prej 250.000 paund i Kate Middleton në dasmën e saj, ishte një kopje e afërt e një fustani nuseje prej 2400 paund.
Lydia Burrows kur pa dasmën e Kate me Princin William, ajo e kuptoi se fustani mbretëror i dasmës dukej "identik" me të sajin.
Veshja e dukeshës së Kembrixhit, e dizenjuar nga Sarah Burton, besohet të ketë marrë dhjetëra punëtorë dhe javë të tëra për ta bërë.
Dhe si veshja e Kate, dizajni i David Fielden që Lydia kishte veshur ishte marrë si frymëzim nga fustani që kish veshur Grace Kelly-së në 1956 në martesën e saj me Princin Rainier.
Lydia, 26 vjeç, i cila u martua me Andrew majin e kaluar, e mori veshje e saj në një butik në Nottingham. Ajo tha: "Krahët e fustanit tim janë deri tek bërrylat, por në thelb është fustan i njëjtë.
"Në atë kohë, kam menduar se fustani im ishte i shtrenjtë, por tani unë mendoj se kam marrë diçka me më shumë vlerë për aq para.."
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Fustani mbretëror i Kate Middleton, i kopjuar???
Hmm sa shum ngjajn!!!
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
I ngjan, por ky i Kate padiskutim eshte me i shtrenjte ne material dhe punen qe eshte bere me te me dite e ore te tera.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
i ngjanka me te vertete
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» “LE LE MAMA” e kopjuar?
» Fustani i shekullit
» Adrianne-s i bie fustani në tapetin e kuq
» Fustani i Dajanës shitet 800 mijë $
» Fustani i tmerrshëm i Courtney Love
» Fustani i shekullit
» Adrianne-s i bie fustani në tapetin e kuq
» Fustani i Dajanës shitet 800 mijë $
» Fustani i tmerrshëm i Courtney Love
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi