Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Albumi i ri i Beyonce titullohet… “4”  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Albumi i ri i Beyonce titullohet… “4”  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Albumi i ri i Beyonce titullohet… “4”

2 posters

Shko poshtë

Albumi i ri i Beyonce titullohet… “4”  Empty Albumi i ri i Beyonce titullohet… “4”

Mesazh nga Emona Thu 12 May 2011 - 7:15

“4” – po, ky është titulli i albumit të ri të këngëtares amerikane Beyonce Knowles, e cila pas suksesit të jashtëzakonshëm vitin e kaluar, ka vendosur që të fillojë punën në albumin e saj të katërt.
Dhe jo rastësisht albumi i saj titullohet “4”, duke simbolizuar kështu albumin e saj të katërt. Bukuroshja thotë se albumin e ri e ka titulluar kështu për shkak se numri katër është numër me fat për të.

“Kudo që shikoj, ata (fansat) i shoh duke brohoritur ‘katër’. Unë kam pasur në mend një emër me koncept tjetër, por e shoh se fansave u pëlqen titulli “4” dhe mendoj se do të ishte gjë e mirë që t’ia lëmë kështu emrin albumit të ri”.

“Ne të gjithë kemi numra të veçantë në jetën tonë dhe numri katër është i tillë për mua. Jam lindur më katër shtator, ndërsa nëna dhe shumë miqë janë lindur më datën katër. Jam martuar më 4 prill”, ka thënë Beyonce.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Albumi i ri i Beyonce titullohet… “4”  Empty Re: Albumi i ri i Beyonce titullohet… “4”

Mesazh nga Anakonda Wed 13 Jun 2012 - 5:15

interesante ky nr 4;e paska nr fati
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time