Albumi i ri i Beyonce titullohet… “4”
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Albumi i ri i Beyonce titullohet… “4”
“4” – po, ky është titulli i albumit të ri të këngëtares amerikane Beyonce Knowles, e cila pas suksesit të jashtëzakonshëm vitin e kaluar, ka vendosur që të fillojë punën në albumin e saj të katërt.
Dhe jo rastësisht albumi i saj titullohet “4”, duke simbolizuar kështu albumin e saj të katërt. Bukuroshja thotë se albumin e ri e ka titulluar kështu për shkak se numri katër është numër me fat për të.
“Kudo që shikoj, ata (fansat) i shoh duke brohoritur ‘katër’. Unë kam pasur në mend një emër me koncept tjetër, por e shoh se fansave u pëlqen titulli “4” dhe mendoj se do të ishte gjë e mirë që t’ia lëmë kështu emrin albumit të ri”.
“Ne të gjithë kemi numra të veçantë në jetën tonë dhe numri katër është i tillë për mua. Jam lindur më katër shtator, ndërsa nëna dhe shumë miqë janë lindur më datën katër. Jam martuar më 4 prill”, ka thënë Beyonce.
Dhe jo rastësisht albumi i saj titullohet “4”, duke simbolizuar kështu albumin e saj të katërt. Bukuroshja thotë se albumin e ri e ka titulluar kështu për shkak se numri katër është numër me fat për të.
“Kudo që shikoj, ata (fansat) i shoh duke brohoritur ‘katër’. Unë kam pasur në mend një emër me koncept tjetër, por e shoh se fansave u pëlqen titulli “4” dhe mendoj se do të ishte gjë e mirë që t’ia lëmë kështu emrin albumit të ri”.
“Ne të gjithë kemi numra të veçantë në jetën tonë dhe numri katër është i tillë për mua. Jam lindur më katër shtator, ndërsa nëna dhe shumë miqë janë lindur më datën katër. Jam martuar më 4 prill”, ka thënë Beyonce.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Albumi i ri i Beyonce titullohet… “4”
interesante ky nr 4;e paska nr fati
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Pse albumi i Beyonce do të quhet “4” ?
» Albumi i ri i Jay-Z lodh tregtarët
» Albumi “21”, Adele parakalon Jackson
» Albumi i Rita Orës më i shituri
» Dafina Zeqiri: Albumi “Just Me” del me 1 dhjetor
» Albumi i ri i Jay-Z lodh tregtarët
» Albumi “21”, Adele parakalon Jackson
» Albumi i Rita Orës më i shituri
» Dafina Zeqiri: Albumi “Just Me” del me 1 dhjetor
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi