Pse albumi i Beyonce do të quhet “4” ?
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Pse albumi i Beyonce do të quhet “4” ?
Me singlen dhe sportin "Run The World (Girls)", Beyonce ka paralajmëruat albumin e saj të katërt, i quajtur "4". Single i dytë aktual zyrtar është "Best Thing I Never Had".
"Albumi quhet '4' për arsye se ky është albumi im i katërt, por edhe për arsye se ky numër është më i dashuri për mua që nga fëmijëria. Jam martuar më 4 prill, kam lindur më 4 shtator, burri im është i lindur më 4 dhjetor, nëna ime ka lindur më 4 janar... Shumë para kam fituar duke përdorur numrin 4 – kur kam luajtur rulet – gjë që nuk e bëj shpesh. Ky është vërtetë numri im i fatit" – zbuloi Beyonce.
Albumi është incizuar më gjatë se një vit, më saktësisht ndërmjet pranverës së vitit 2010 dhe pranverës së vitit 2011, kur Beyonce për një kohë të shkurtër qe tërhequr nga skena.
Këtë kohë ajo ia kushtoi vetes dhe kënaqësive të thjeshta – ka dëgjuar muzikë që e ka kënaqur dhe kjo do të reflektohet edhe në albumine saj të ri, transmeton Jutarnji hr.
CD sjell 12 këngë të reja:
1. 1+1
2. I Care
3. I Miss You
4. Best Thing I Never Had
5. Party Ft. Andre 3000
6. Rather Die Youn
7. Start Over
8. Love on Top
9. Countdown
10. End of Time
11. I Was Here
12. Run the World (Girls)
Krahas 12 këngëve të reja, përfshihet edhe bonus CD-ja me gjashtë këngë të tjera:
Lay up under me, Scoolin` Life, Dance For You i tre remixa të cinglit të paralajmëruar Run The World (Girls): Kaskade Club Remix, Redtop Club Remix dhe Jochen Simms Remix.
"Albumi quhet '4' për arsye se ky është albumi im i katërt, por edhe për arsye se ky numër është më i dashuri për mua që nga fëmijëria. Jam martuar më 4 prill, kam lindur më 4 shtator, burri im është i lindur më 4 dhjetor, nëna ime ka lindur më 4 janar... Shumë para kam fituar duke përdorur numrin 4 – kur kam luajtur rulet – gjë që nuk e bëj shpesh. Ky është vërtetë numri im i fatit" – zbuloi Beyonce.
Albumi është incizuar më gjatë se një vit, më saktësisht ndërmjet pranverës së vitit 2010 dhe pranverës së vitit 2011, kur Beyonce për një kohë të shkurtër qe tërhequr nga skena.
Këtë kohë ajo ia kushtoi vetes dhe kënaqësive të thjeshta – ka dëgjuar muzikë që e ka kënaqur dhe kjo do të reflektohet edhe në albumine saj të ri, transmeton Jutarnji hr.
CD sjell 12 këngë të reja:
1. 1+1
2. I Care
3. I Miss You
4. Best Thing I Never Had
5. Party Ft. Andre 3000
6. Rather Die Youn
7. Start Over
8. Love on Top
9. Countdown
10. End of Time
11. I Was Here
12. Run the World (Girls)
Krahas 12 këngëve të reja, përfshihet edhe bonus CD-ja me gjashtë këngë të tjera:
Lay up under me, Scoolin` Life, Dance For You i tre remixa të cinglit të paralajmëruar Run The World (Girls): Kaskade Club Remix, Redtop Club Remix dhe Jochen Simms Remix.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Pse albumi i Beyonce do të quhet “4” ?
epo mir po cdo ndodhte sikur numri im i fatit te ishte 12?
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Albumi i ri i Beyonce titullohet… “4”
» Albumi i ri i Jay-Z lodh tregtarët
» Albumi i ri i Amy Winehouse pushton majat e klasifikimeve
» Dafina Zeqiri: Albumi “Just Me” del me 1 dhjetor
» Albumi “21”, Adele parakalon Jackson
» Albumi i ri i Jay-Z lodh tregtarët
» Albumi i ri i Amy Winehouse pushton majat e klasifikimeve
» Dafina Zeqiri: Albumi “Just Me” del me 1 dhjetor
» Albumi “21”, Adele parakalon Jackson
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi