Reperi Captial T në bashkëpunim me Besnikun
2 posters
Faqja 1 e 1
Reperi Captial T në bashkëpunim me Besnikun
Reperi Captial T këto ditë ka realizuar një këngë në bashkëpunim me këngëtarin e grupit “NRG Band”, Besnik Qaka.
Kënga, e cila është një gërshetim stilesh në mes të dy këngëtarëve, titullohet “Veç asaj” dhe pritet së shpejti të bëhet edhe me videoklip.
“Kënga është një gërshetim i muzikës që e bëjnë ‘NRG Band’ edhe Capital T, pra unë. Një mes pak i stilit të tyre dhe pak i stilit tim”, ka thënë Capital T për Telegrafi.
Dhe reperi nuk dëshiron të ndalet me kaq. Ai është i angazhuar edhe rreth albumit të tij i cili pritet të dalë së shpejti.
“Jam në përpunim të albumit. Pritet së shpejti me hy në ‘laborator’ me bashkëpunëtorët e mi të afërt dhe të mos dal nga aty deri sa të përfundon albumi”, ka përfunduar Capital T.
Kënga, e cila është një gërshetim stilesh në mes të dy këngëtarëve, titullohet “Veç asaj” dhe pritet së shpejti të bëhet edhe me videoklip.
“Kënga është një gërshetim i muzikës që e bëjnë ‘NRG Band’ edhe Capital T, pra unë. Një mes pak i stilit të tyre dhe pak i stilit tim”, ka thënë Capital T për Telegrafi.
Dhe reperi nuk dëshiron të ndalet me kaq. Ai është i angazhuar edhe rreth albumit të tij i cili pritet të dalë së shpejti.
“Jam në përpunim të albumit. Pritet së shpejti me hy në ‘laborator’ me bashkëpunëtorët e mi të afërt dhe të mos dal nga aty deri sa të përfundon albumi”, ka përfunduar Capital T.
Re: Reperi Captial T në bashkëpunim me Besnikun
ky esht i mire edhe pse kenga ishte sa me thon.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Fjolla Morina, bashkëpunim me Florin
» Krizë në lidhjen e Getit, reperi ndahet nga e fejuara Florenta
» Noizy e Eni, bashkëpunim i ri
» Vesa Luma bashkëpunim me Big Basta-n