Japonia dëbon Russell Brandin
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Japonia dëbon Russell Brandin
– Komiku dhe burri i këngëtares Katy Perry, Russell Brand, është dëbuar nga Japonia për në SHBA, për shkak të një incidenti që ka ndodhur para dhjetë vjetëve.
Problemi me autoritetet për të cilin është dëbuar Brand, e ka shpjeguar gruaja e tij, Katy Perry, për Twitterit.
“Mirë... burri im është dëbuar nga Japonia. Jam kaq e trishtuar. E solla pasi dëshiroja t’i tregoja vendin tim të pëlqyer”, ka shkruar këngëtarja, duke menduar për Tokion, dhe shtoi se është dëbuar për diçka që ka ndodhur para 10 vjetëve, por mbi të gjitha i do fansat e saj japonezë.
Katy Perry është aktualisht në një turne në Japoni, ku do të ketë tri performanca, në Nagoi, Tokio dhe Osaka.
Problemi me autoritetet për të cilin është dëbuar Brand, e ka shpjeguar gruaja e tij, Katy Perry, për Twitterit.
“Mirë... burri im është dëbuar nga Japonia. Jam kaq e trishtuar. E solla pasi dëshiroja t’i tregoja vendin tim të pëlqyer”, ka shkruar këngëtarja, duke menduar për Tokion, dhe shtoi se është dëbuar për diçka që ka ndodhur para 10 vjetëve, por mbi të gjitha i do fansat e saj japonezë.
Katy Perry është aktualisht në një turne në Japoni, ku do të ketë tri performanca, në Nagoi, Tokio dhe Osaka.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Japonia dëbon Russell Brandin
epo ket pun kan japonezet;me ca do merren tjeter
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Vdes aktorja Jane Russell
» Tërmeti, Japonia u zhvendos 4 metra
» Belgjika debon azilantet
» Franca dëbon Shqipërinë nga kreu
» Kokaina dëbon Cocozzan nga “X Factor”
» Tërmeti, Japonia u zhvendos 4 metra
» Belgjika debon azilantet
» Franca dëbon Shqipërinë nga kreu
» Kokaina dëbon Cocozzan nga “X Factor”
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi