Adele më e fuqishmja në muzikë
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Adele më e fuqishmja në muzikë
Adele është votuar si personi më i fuqishëm në industrinë e muzikës britanike.
Adele njihet për albumin e saj bombastik debutues që preki zemrat e mijëra fansave anëembanë botës, në veçanti hiti “Somone Like You”. Aq e suksesshme ishte ajo sa që arriti të mposhtë në sondazhin e Guardian fytyra si Simon Cowell, Jay-Z dhe Damon Albarn.
“I gjithë mesazhi i saj është…është muzikë. Nuk ka mimika, nuk ka shitje të seksualitetit”, theksoi Richard Rusell nga XI Records, ‘labeli’ i Adele
Adele njihet për albumin e saj bombastik debutues që preki zemrat e mijëra fansave anëembanë botës, në veçanti hiti “Somone Like You”. Aq e suksesshme ishte ajo sa që arriti të mposhtë në sondazhin e Guardian fytyra si Simon Cowell, Jay-Z dhe Damon Albarn.
“I gjithë mesazhi i saj është…është muzikë. Nuk ka mimika, nuk ka shitje të seksualitetit”, theksoi Richard Rusell nga XI Records, ‘labeli’ i Adele
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Adele më e fuqishmja në muzikë
zeri i saj eshte i pazevendesueshem
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Adele: Do të këndoj në Grammy
» Madonna do të bashkëpunojë me Adele
» Adele për pak u alivanos kur pa Beyoncen
» Pse Adele e urren të atin e saj
» Adele lanson klipin e “Someone Like You”
» Madonna do të bashkëpunojë me Adele
» Adele për pak u alivanos kur pa Beyoncen
» Pse Adele e urren të atin e saj
» Adele lanson klipin e “Someone Like You”
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi