Adele për pak u alivanos kur pa Beyoncen
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Adele për pak u alivanos kur pa Beyoncen
Adele është një fanse e madhe e këngëtares Beyonce dhe nuk lë rast që t’i shpëtojë pa e lavdëruar atë.
Këngëtarja e re britanike ka deklaruar: “Beyonce është pjesë e jetës sime. Gjithçka që unë bëj është frymëzuar nga ajo. Ka shumë klasë, e di çfarë do dhe kontrollon çdo gjë”.
Si transmeton TCH, 22-vjeçarja britanike zbuloi se në ndarjen e çmimeve Grammy të vitit 2009 (ku Adele fitoi dy çmime) Beyonce iu afrua dhe i kërkoi që të bënin një foto bashkë dhe se pas fotos për pak sa nuk i ra të fikët.
Këngëtarja e re britanike ka deklaruar: “Beyonce është pjesë e jetës sime. Gjithçka që unë bëj është frymëzuar nga ajo. Ka shumë klasë, e di çfarë do dhe kontrollon çdo gjë”.
Si transmeton TCH, 22-vjeçarja britanike zbuloi se në ndarjen e çmimeve Grammy të vitit 2009 (ku Adele fitoi dy çmime) Beyonce iu afrua dhe i kërkoi që të bënin një foto bashkë dhe se pas fotos për pak sa nuk i ra të fikët.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Adele për pak u alivanos kur pa Beyoncen
mire qe nuk i paska shpetuar zemra ne vend nga emocionet
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Adele lanson klipin e “Someone Like You”
» Adele më e fuqishmja në muzikë
» Pse Adele e urren të atin e saj
» Adele: Do të këndoj në Grammy
» Madonna do të bashkëpunojë me Adele
» Adele më e fuqishmja në muzikë
» Pse Adele e urren të atin e saj
» Adele: Do të këndoj në Grammy
» Madonna do të bashkëpunojë me Adele
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi