Williams e “Take That” nisin turneun me koncert madhështor
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Williams e “Take That” nisin turneun me koncert madhështor
Londër, 30 maj - “Take That” dhe Robbie Williams kanë shënuar ngjarje historike në pop-muzikën, duke hapur turneun më të madh në Angli dhe Irlandë, me koncertin e parë të mbajtur në Sunderland. Koncerti ishte i pari i 29 evenimenteve të planifikuara, me 1,8 milionë bileta të shitura, duke thyer rekordin që grupi e kishte arritur në vitin 2009. Në koncertin madhështor u interpretuan hite si “Pray”, “Relight My Fire” dhe “Never Forget”. William, i cili për herë të fundit kishte mbajtur turne me grupin në vitin 1995, po ashtu pati edhe disa performanca solo. Turneu ka shënuar ribashkimin e grupit. Të pranishmit në koncert u ndanë të kënaqur.
“Ishte absolutisht madhështore, më shumë se sa që kemi shpresuar”, ka thënë Dianne Roberson, 52-vjeçare nga Derby.
“Ishte absolutisht madhështore, më shumë se sa që kemi shpresuar”, ka thënë Dianne Roberson, 52-vjeçare nga Derby.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Williams e “Take That” nisin turneun me koncert madhështor
sa te medhenj jan keto lloj kengetaresh
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Bleona vazhdon turneun me “Gipsy King” në Paris
» Londër, shiten të gjitha biletat për turneun e Rita Orës
» Williams në skenë me veshje të brendshme
» Robbie Williams premton rikthim me “Take That”
» Martohet aktori Robin Williams
» Londër, shiten të gjitha biletat për turneun e Rita Orës
» Williams në skenë me veshje të brendshme
» Robbie Williams premton rikthim me “Take That”
» Martohet aktori Robin Williams
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi