Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Nje leter per ty.... People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Nje leter per ty.... People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nje leter per ty....

+7
Єямєℓiиdå
dajti modh
EpiKada
Klio
Golden
WebMaster
Darius
11 posters

Shko poshtë

Nje leter per ty.... Empty Nje leter per ty....

Mesazh nga Darius Tue 7 Jun 2011 - 7:09

SHKRUAJINI PERSONIT TE ZEMRES "NJE LETER PER TY"

Per ty zemer,ndoshta nje dite do ta kuptosh,,

Vec shikimit hidhje,por mua s'me mjaftonte kaq,nuk e di ti se cdo te thote te perkedhelesh,nga nje veshtrim,qe derdhet,ne rrezet e arta qe kembehen papritur ne nje plumb te zymte,qe prej asaj dite,syte e tu nuk me grohen me,me rrezet,e tyre,dhe goja jote pa pike me shire me tha "ste dua"ketu ka qene vec dimer per mua(edhe ashtu kam qene akull) s'me mbeti vec te gelltisja helmin,e poshterimit,dhe te thyerjes se dinjitetit,dhe e gelltita,..jetoja mes njerzeve qe me tregonin ralitetin,,por une valle pse nuk e kuptoja,,?aq shume te doja sa i duroja gjithe indeferentizmin e supreioritetin tend,un behesha xheloz per ty,,,te puthja te ledhatoja,,ne enderr,dhe kthehesha,shikome me shume dhe nje here te fundit pa ikur, larg(e di si mund te harroj kur un jetoj me ty,ti je nje pjese e qenies sime,ai cep i zemres qe pikon lot,e helm,ajo qe perkedhelet nje shikim rastesor seshte per ty,dhe ty te duket bota,ndiej se jam,pre e ndienjave mizore qe arrij te dua ty,,personi qe ndoshta,qendron mbi te tjeret,,por realisht,nuk eshte i imi per te mos thene fare,,tani e ndiej,se kjo ska per te ndodhur me kurre,sepse shume shpejt ti do jesh larg meje,diku ne nje cep te zemres do jete shkruajtur emri yt,dhe dallget e kujteses nuk do ta fshijne ate kurre,madje do ta thellojne,me teper ate plage,,ndoshta nje dite e larget do te kujtohesh dhe ti per nje njeri qe te deshi ty me shume se gjithe jeten e vete,dhe ti me nje iniferitizem nje hey,nuk divijoje ti thoshe,ti pertedon se je njeri,me ndienje dhe llogjike, por ne te vertete ndienja te mungojne,ti shkruan shume per dashurine ,zhgenjimin,genjeshtren, por ne te vertete ti nuk e din se cfare do te thote te duash nje njeri,ndoshta do te mendosh qe dhe un te siguroj se nuk eshte keshtu,dhe ne qofte,se ti do te kishe nje fije ndienje nuk do te tregohesh personia egoiste,,ty sdo te vinte keq personi,qe adhuroje me shume ne kete bote,te iki ne nje cep diku larg dhe ti per nje muaj as te mos flales,mua po, me vjen shume keq per vehten ,por do vije nje dite qe mua te me buzqeshe fati,te mos lotoj per nje person qe me perbuzi qe te arrij ndihem,i rendesishem,nuk e di se cme pengon temos afrohem,te qendroj larg teje kete muaj,me gjithe se deshiroj krejt te kunderten,ndoshta e ndiej qe nuk do te shikoj me,ose ti nuk do me kujtosh,ose te me fshish nga kujtesa jote,e un do te iki nga ky vend,me nje plage e helm ne zemer, qe do te pikoj vec lot e hidherim per ty,,,,,,
Darius
Darius
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 11502
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 25/08/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Nje leter per ty.... Empty Re: Nje leter per ty....

Mesazh nga Darius Thu 9 Jun 2011 - 0:07

Ty te vrafte dashuria ime....

ty te vrafte dashuria ime,se di a kam force te pershkruaj gjithe kete dhimbje qe kane kapluar shpirtin tim,,se di a kam force te perbahem qe po me rrjedhin pikat e lotit,duke e shkruajtur kete leter,sepse shpirti im di vetem fjalen dhimbje,,bie shi nga syte e mi,qe tash e sa kohe,nuk thahen nga lotet ,ata me jane bere pushim per sy,sepse lotet me japin fuqi,lotet me japin ngushellime????nuk di ate kujtohen ditet qe kemi kaluar se bashku,ndoshta ti i ke harruar ,,por un nuk mund ti harroj,sepse ato dite ishin ditet me te lumtura te jetes time,,nuk kisha dhimbje me te rende kur ti me the se do te shkosh pergjithmon,,ishte plage,qe nuk mund ta sheroj,,nuk mund te flas,,sepse nuk fliste as shpirti im vrare,..sepse ti me vrave me dashurine qe ma dhurove te vrafshin lotet e mi,nuk besoj se do te keshe jete te lumtur e dashura ime sepse do te mallkoj zemra ime,e ti vazhdo te jetosh jeten tende e un do te mallkoj ty ,e nje dite mallkimi im do te ze,,dhe erresira do kaploj shpirtin tend dhe un atehere do jeme i qete tere jeten,nuk pata deshire te shkruaj keshtu,por shpirti im po shkruan, e di se do ta lexosh kete leter dhe do te bjere nder mend se askush nuk te ka dashur si un???,lamtumire e dashura ime se te humba pergjithmon lamtumire,eh kur te pendohesh do me kerkosh,e kur te me kerkosh,nuk do me gjesh,e ku do gjesh un do jem ne perqafimin e asaj qe me dhuroj dashurine e vertete???
Darius
Darius
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga WebMaster Thu 9 Jun 2011 - 0:17

lot Sa e bukur po ne nje kohe e dhimbeshme shume
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mesazh nga Golden Tue 14 Jun 2011 - 12:11

Nuk e di cka mendon per mua, ndoshta me ke harruar, ndoshta vazhdon te me duash...
Vetem per ty po mendoj, edhe pse nuk te shikoj, nuk dua tjeter une te mendoj.. por dua vetem me ty te jetoj!
Per ty gjithmone do te mendoj, nga zemra kurre nuk do te te largoj...

Te dua, te ndjej dhe kjo nuk dua te ndryshoj....

Per X!

*Ishte nje pjese tex e nje kenge por e ndryshova pak [You must be registered and logged in to see this image.]

Golden
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 9120
Anëtarësuar Anëtarësuar : 16/10/2010
Mosha Mosha : 32

http://pc4everything.blogspot.com/

Mesazh nga Klio Mon 10 Oct 2011 - 10:34

Shume prekese keto letrat !
Klio
Klio
Princeshë
Princeshë

Vendbanimi Vendbanimi : Pran yjeve..
Postime Postime : 4283
Anëtarësuar Anëtarësuar : 18/09/2011
Mosha Mosha : 30
Hobi Hobi : NOTI&MUZIKA

Mesazh nga EpiKada Mon 10 Oct 2011 - 10:47

Me pate e sme vlersove, por luaje rolin e te dashuruarit,
kurre se kuptove sinqeritetin dhe dinjitetin tim si Femer !!
Kurre s'dhe nje pergjigje ...nga aq sa te kerkoja ...nje mendim se ishe prane meje.
Kthjeje koken mbas e me shifje veçse si nje Zevendesim per te paren !!!
Ajo qe kuptoje eshte se me ty skam qene kurrre e dashuruar !
Nuk genjeje qe te kam xhan por jo per me tutje...ajo qe me ka frenuar qe asnjehere sme ke kuptuar dhe gjithmone me ke lene te qaja dhe kur vuaja kurre se kuptoje arsyen sepse vuaja....apo te merrje mundimin te pyesje ndonjehere se cfare ndodhte.....por thjeshte per te Blere e jo per te Shitur..kurre shume EGOIZEM....
U lodha duke pritur nje pergjigje te sakte, nje vemendje te sinqerte te painteresuar....
Per hir te atije dizinteresimi, dikush tjeter do me gezoje e do gezoje .
EpiKada
EpiKada
Princeshë
Princeshë

Vendbanimi Vendbanimi : Cteduhetty
Postime Postime : 5045
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/10/2010
Hobi Hobi : Kelion

Mesazh nga Darius Fri 23 Dec 2011 - 11:03

Sa me merr malli per zerin tend,puthjen per nate qe me dhuroje, te cilen nuk do ta shijoj me kurr...sa mall kam per pranine tende,frymen e ngrohte qe e sillje ne shtepi...sa mall kam per ta pare edhe njehere fytyren tende e dashur,edhe po te jete kjo e fundit qe do ta beja ne jeten time e kisha pranuar me shume deshire...me mungon shume, nuk di c'far ti bej tere ketij malli qe po me shtyp ne shpirt...

lot te ngrohte qe me rrjedhin prej syve prej dites qe nuk te kam pare, vetem sa ma shtojne ma shume deshiren per me te pare e me fol te pakten nje fjale me ty,mirepo e di se po kerkoj teper dhe diqka te parealizueshme...me dhemb shpirti i djegur per ty kur te mendoj se nuk pata mundesine te pershendetem me me ty e te them me te madhen fjale...TE DUA SHUME ZEMRA IME...
Darius
Darius
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga dajti modh Fri 23 Dec 2011 - 11:09

Asnje leter per muve nuk paska :type: ..
rri degjoj..... Without you -Davit Guetta...
kjo eshte per ne te dy ..... :sa inattttt: :sa inattttt:
dajti modh
dajti modh
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 17309
Anëtarësuar Anëtarësuar : 19/01/2010

Mesazh nga WebMaster Wed 18 Jan 2012 - 8:49

‎Duhet te jesh i lumtur per asgje, per nje pike uji apo per nje fllad ere. Per nje flutur qe te mbeshtetet mbi krah, apo per parfumin qe vjen nga kopshti. Duhet te ecesh mbi kete toke me krahet e shtrira drejt dickaje qe do te vije e te kesh sy te qete per te gjitha paqartesite e fatit. Duhet te dish te numerosh yjet , te dashurosh qiellin e te kujtohesh gjithmone per ate qe te do te miren. Vetem keshtu koha do te kaloje pa pendime, e nje dite mund te themi qe kemi patur kaq shume nga jeta.''
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Mesazh nga Єямєℓiиdå Wed 18 Jan 2012 - 9:41

Arrita te harroj per veten time per pak..dhe ne varrezen e kujtimeve arrita te te flak..per pak harrova ciltersine e syve te tu, zerin tend kur thoje "you know i love you"
Harrova rrahjet e zemres tende kur koken vendosja ne gjoksin tend..te harrova emrin..emrin qe kam shkruar ne cdo kend..Arrita te harroj se ti egziston me te vertete
por vetem per pak, vetem per nje moment.......
Єямєℓiиdå
Єямєℓiиdå
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 17963
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Muzika, leximi & noti

Mesazh nga EpiKada Wed 18 Jan 2012 - 11:25

Ti je rritur brenda meje me rrenjat e tua, me gjakun, me ambjentin, me familjen, me fisin. Linda dhe u rrita ne ate oborrin ku me shifje qe luaja dhe me quaje Kotele te vogel, çapkenia jote, nusja e babos, vogelushja e xhaxhit. Dhimbjet qe kane helmuar familjen tone, kane tretur shpirtin tim. Gjithmone keta lote do me prezantohen perpara dickaje te rendesishme per mua :( . Gjithmone kam qene prane teje duke te degjuar, duke ruajtur segretet e njera tjetres, Besimi yne reciprok. Derisa Emigrimi i mallkuar me ndau nga ty, me mungon shume pafundesisht. Nuk eshte çudi !

Per pak dite me erdhe si Engjell dhe mu largove sonte. Ne keto dite kerkoja ta shifja situaten si nje gje Normale ne te njejten kohe me dukej e pabesueshme qe ti ishe ketu me mua, por teper larg jo si me pare. Ky ishte ballafaqimi yne mbase i fundit....Ditet e fundit realizova se koha qe ndaja me ty, fjalet e tua, keshillat, humori e gjithcka ....eshte shume sa nuk mund te pershkruhet me fjale.

Ndjeje brenda vetes nje TRISHTIM ABSOLUT, lote me rrjedhin , per shume protagonist qe mbizoterohen veç me Heshtje, nuk eshte retorika e fjaleve qe do spjegoje ndienjat e mia por faktin qe kete here e ndjeje si te fundit pikerisht kjo me tremb.

Ndihem e lumtur per dicka: Jam krenare qe jam mbesa jote, jam krenare qe kam nje gjyshe si ty, jam krenare qe me rrite me ate fryme, me ato vlera, faleminderit qe ti ke ekzistuar per mua. Faleminderit qe ti me ke edukuar, me ke pranuar dhe me ke dedikuar kohe nga koha jote; faleminderit qe me fale ekzistence nga ekzistenca jote, dinjitet nga dinjiteti yt, mireqenie nga pjesa jote. Faleminderit qe me vlerson, me konsideron dhe me degjon. Nuk do mund te shperbleje kurre ato qe ti ke bere per mua! Thjeshte do permbush amanetet e tu, nje nga nje . Une dhe Eurisi askush tjeter . Dashuria, Respekti qe ruaj ndaj ty jo vetem si figure familjare, si kryetare shtepie, si gjyshe eshte teper i madh, i kalon kufinjte e mamit dhe te babit. NUK PERSHKRUHEN TE QUAJE NENE, SEPSE E TILLE JE dhe jo vetem per mua por dhe per shume te tjere qe rrite e sot e kesaj dite asnje nuk ta diti. Me hidheron helmi i fundit qe more : NUK E MERITOJE KETE HELM dhe shume te tjere qe dime shume mire. Por jam serisht krenare per ty Gjyshja ime qe dite ti besh balle: pas asaj humbje, pas vajtimit dhe asaj kafeje te zeze, ndanim bashke nje buzeqeshje, nen sfondin e atij helmi.

Faleminderit serisht qe ti provove te jetosh dhe per ne.
EpiKada
EpiKada
Princeshë
Princeshë

Vendbanimi Vendbanimi : Cteduhetty
Postime Postime : 5045
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/10/2010
Hobi Hobi : Kelion

Mesazh nga Aяtємιѕα Wed 18 Jan 2012 - 13:02

Ka vetem nje fjale per te pershkruar se si ndjehem,ate ndjesine qe mbaj te kycyr brenda…Jam KEQ!!Duket sikur kohet e fundit fati me ka kthyer shpinen dhe te vetmit qe me bejne shoqeri jane lotet.Dhe jam e lodhur nga e gjithe kjo.Nga cdo dite e njejte ku nese jam e lumtur,eshte mrekulli!! Jam e lodhur nga njerezit qe shtiren sikur I intereson shume ajo qe une ndjej..E lodhur nga kjo ndjenje idjote qe ushqej brenda..e mbi te gjitha jam e lodhur nga vetja ime!!Sepse jam e lodhur nga naivja qe I beson cdo kujt dhe e vetmja gje qe merr ne fund eshte dhimbje e dheshtim!!E lodhur nga ty qe sillesh si nje idjot I vogel,qe gjen kenaqesi ne vuajtjen time!! Por a e din cfare??..Vafsh ne djall ti dhe cdo njeri tjeter!! Linda e vetme,dhe jam serisht e vetmja qe po mbytem ne gjithe kete!!
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mesazh nga Shkembi Wed 18 Jan 2012 - 13:03

bukur... duket sikur jan te shkeputur prej ndonji ditari

Shkembi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 9500
Anëtarësuar Anëtarësuar : 17/10/2011
Mosha Mosha : 43

Mesazh nga Aяtємιѕα Wed 18 Jan 2012 - 13:05

Eshte e shkeputur nga nje ditar e vertete..nga ditari im hm,m
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Mesazh nga Shkembi Wed 18 Jan 2012 - 13:07

uau... do fillosh te postosh ditarin tend?

Shkembi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga Aяtємιѕα Wed 18 Jan 2012 - 13:09

Jo mo skam ndermend te behem liber i hapur per ju ku te lexoni jeten e ndjenjat e mia aty... :541221:
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Mesazh nga Shkembi Wed 18 Jan 2012 - 13:13

kush jane keta ju,kur vetem une jam

Shkembi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga Aяtємιѕα Wed 18 Jan 2012 - 13:14

Ti je tani,forumi seshte i perbere vetem nga ti
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Mesazh nga Shkembi Wed 18 Jan 2012 - 13:16

po sikur une te them ma thuaj ne p.m.? ti c'far do besh?

Shkembi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga *Sweety* Fri 27 Jan 2012 - 3:32

Ciao zemra ime... nuk e di pse po te shkruaj ketu duke e ditur qe nuk do e lexosh kurr.. Porse u gjeta ne kete situate dhe ja ku me ke ketu duke shkruajtur nje leter per ty. Nuk e di nga t'ia filloj , di vetem te them qe ne nje menyre o tjetren je bere i vetmi motiv i jetes time.Kam deshire te te shoh. Kam deshire te ndjej, te te prek , me mungon tmerresisht, te dua......
Githcka filloj me nje puthje, nje magji qe me mori mendjen me mori shpirtin duke e ditur qe nuk do jesh kurr i imi sepse ti i perket asaj....
Hap syte cdo mengjes dhe ndjej nje boshllek ne shpirtin tim dhe pyes veten pse duhej te ndodhte kjo gje, pse une te dua akoma edhe pse ti sje me i imi ???
Hyre ne jeten time ne maje te gishtave, pa u ndier dhe une qe e mbaja veten si te forte ste rezistova dot.
Me ty doja te kaloja jeten time, doja qe me ty te ndaja gezimet, emocionet dhe hidherimet...
Pse nuk e kupton qe une te dua cmendurisht, per ty do jepja jeten...
Te lutem me ler te jetoi ,me ndihmo te te urrej, zhduku nga jeta ime....
LAMTUMIRE
*Sweety*
*Sweety*
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : Saranda
Postime Postime : 183
Anëtarësuar Anëtarësuar : 03/09/2011
Hobi Hobi : Shume preferenca

Te dua...

E shikon kete qe te kam shkruar ketu siper?Eshte gjeja me principale,me e rendesishmja,
eshte me e veshtira por eshte unike sepse...po te shpreh ate qe ndiej per ty!
Te thuash Te dua... me beso, nuk eshte e lehte...duhet te jesh e sigurte qe e ndjen me te
vertete, te kuptosh qe shpesh duhet te jete e njejte,por mbi te gjitha eshte gjeja me spontane
qe mund ta ndjeje nje njeri.I dashur, e shikoj qe me ty cdo gje eshte ndryshe,cdo gje eshte
e bukur, e lehte tani qe ti je pjese e jetes time & cdo moment te jetes time dua ta ndaj me ty!
Sa e cuditeshme, apo jo?? Per pak kohe arrita te njoh nje pjese tenden,mesova te njoh te
mirat, difektet e tua...Per pak muaj arrita te beja gjene me te bukur & absolute ne Bote,qe cdo
vajze do e deshironte...Te dashurova...sa e bukur kjo fjale & ti e transformove ate ne gjene me
te bukur te kesaj Bote! Zemer... u be kohe qe jemi bashke, edhe perse jemi larg...ka ndodhur
qe shpesh kemi diskutuar, kemi pasur kontradita por...nuk mund ti quaj asgje, sepse...jane gjera
normale qe mund ti kene dy persona. Tani je bere njeriu me i rendesishem i jetes time,qe kam
me shume nevoje, qe me keshillon, qe me degjon, & qe me ben te ndjehem e rendesishme...!!
Me ty ndihem shume mire, me ben te qesh, me ben te qaj ndonjeher, me ben te nervozohem...
Me ben te ndihem Unike & Speciale per ty...Je i vetmi person ne jeten time qe dua me te vertete,
& qe vazhdoj te dua thjeshtesine tende,embelsine, simpatine tende & te gjitha cilesite e tua qe
me bejne te ndjehem e rendesishme ne jeten tende...E shikon i dashur?? Une besoj qe mund te
bej cdo gje per ty, mjaftojne ca xheste qe te bejne te kuptosh qe c`te duhet & c`duhet te besh
per te ecur perpara,vetem une edhe ti mund ta bejme...te ndryshojme jetet tona!
*Sweety*
*Sweety*
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Nuk po te shkruaj per te te thene se te dua shume,jo as per te t\'thene
se per ty po derdh lot ne keto momente , ajo qe sot me shtyn te
shkruaj eshte malli qe kam per ty ,vertet ne keto momente po ndjej
mall , edhe perse nuk kam ndjenje dashurie...!!! mallin e
respektoj, respekti per ty eshte e vetmja qe me ka mbetur brenda
meje dhe nuk po dua ta zhduk, dhe malli ne keto momente nuk po me
ler vertet te qete, sot me erdhen ne mendje kujtimet dhe endrrat qe
thelle i kam varrosur ne shpirt, ato miliona endrrat qe vertete kane
kohe qe kane filluar te treten , por sot vetem malli po me shtyn te
t\'shkruaj me ben qe te bashkoj edhe nje here si nje mikeshe te vjeter qe
kurre nuk arrita t\'ia hap vertet zemren ,
e vetmja ndjenje qe vertet per ty nuk e kam shuar eshte respekti, po
sot... kjo ndjenja po me con ne mallin qe kam per ty , malli qe kam
per ty t\'pare dhe te t\'shtrengoj nje here fort pas vetes ,dhe te
ulem me ty ne nje tavoline kafeneje si nuk do kur dhe te bej
muhabet per kohen kur nuk kemi folur ne telefon...?, dhe per te kaluar
disa caste te bukura bashke thjeshte si miq te vjeter,
Dhe ndersa u ktheva me fytyre nga muri me dolen dy pika loti nga syt
e mi, nuk e kuptova perse po qaja po vetem kur lotet me pikuan ne
kafe kuptova se ishin duke bere rrugen e tyre qe kishim kohe pa e
bere , vetem ajo ndjenje e mallit me beri te shpalos edhe nje here
tere kohen , eja dhe me perqafo te te jap lumturi o zemer,
do ishim nje trup qe rrezohej nga djelli e ndricohej nga hena,
shikoheshim por nuk shiheshim ,verbimi bie si nje hije e zeze - trishtim,
zemra ndjen puthjen e zjarrte qe valonte ne endrren e
Majit, ajo enderr me beri qe te jetoj me ty aty ku askush nuk
dinte ku jemi do ta ndjenja kraharorin tend , aty kur mund te
shikosha jeten ne syt e tu ,perse shkove me enderren , mbeta ne
kujtimin zemra me thote \"SE TE DUA\" - duhet dikur ta kuptojne se
kemi lindur per njeri-tjetrin kujtoj zerin tend andjej ate ngrohtesi
nuk e di a te pelqen per inteligjentin qe une mendoj apo jo .
sikur te ndodhte pikerisht keshtu ,as e para dhe as e fundit............
*Sweety*
*Sweety*
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Mesazh nga *Sweety* Fri 27 Jan 2012 - 3:33

Per ty...

Per ty qe se meriton kete shkrim!
Per pa pjekurine tende, dhe pakujdesine tende..disa fjale qe po me ngelin ne fyt, por per ty do ti them..
Ti, ishe dikur, nje mik i mire?? mund te quajme te tille?
Mbase.. per ty, qe ke len gjurme ne zemren time, per ty qe ke pas deren e hapur ne thellesine e shpirtit tim, asnje pengese nuk ke pas..gabim.. dhe vetem ti..hija jote ka pas kete privilegj, ka pas kete shanc, HIJA JOTE, jo ti!
Ka qen thjeshte nje hije kalimtare. E di..ne fakt sa isha e lumtur per ate hije, sa do e idhur qe ishte. Me mjaftonte kupton? Nuk pretendoja.. me mjaftonte!
Hija me ka rrite besoj, por gjith besimet e mija sot koha mi ka vertetuar, kan qen thjeshte nje imagjinate, besoja me shume tek ti se sa tek vetja. Me kupton?
Besoja me shume ne nje hije se sa ne nje ndjenje te sinqerte.
Kam krijuar ne mendjen time ate iluzjon qe leviz boten, sikur s'jetoja dot pa ate hije, por sot mund te te them pa frike shkurt shqip dhe qarte, qe un jetoj pa ate hije..
Kam ul veten duke u krahasuar, por sot kuptoj se askush nuk mund te me ulin poshte, sepse ne rradhe te pare vij un, pastaj vjen ti.. Me kupton?
Isha e lumtur per cdo gje sa do e vogel, per cdo moment, per nje buzeqeshje te vjedhur, per nje "batut" koti, per cdo fjale qe merrte jete nga goja jote..
me kupton?
Cdo gje ka nje shpjegim dhe un ne fakt nuk arrij te iu jap shpjegime shume gjerave, pse valle? Ndoshta fajin se kam un, apo thjeshte ti e ke.. apo serishte gabohem? Jo me vjen keq. Tani nuk gabohem me.
Hija jote me ka dhuruar jete, mendoje te kishe qen ti
Por tani kuptoj qe s'kam nevoj me per ate jete, sepse me ne fund si ne foshnje e vogel, u rrita dhe un, krijova ato rrethanat, dhe tani avash avash eci vet.. vrapoj vet..ne jeten time.
Te thash largohu? JO kurr.. te kerkova te me qendrosh prane? Asnjehere..Sepse ai qe te don, e din vet se kurr duhet qendruar prane, me kupton?
Un gjithmone te kam kuptuar mjafte mire, gjithmone kam dite te hjeshoja diten, kam dit te te dhuroja ate lezetin e castit, kam dite te te beja te buzeqeshja, si nje yll i vogel qe te qendron prane...gjithmone... Te kam degjuar, te kam kshilluar, s'te kam kerkuar asgje, me mjaftonte te qendroja prane problemeve te tuaja. Por tani nuk dua me. Me kupton?
Tani po qe iu jap vlera atyre momenteve, iu jap vlera atyre silljeve te mija, dhe jo te tuaja.. dhe me ne fund kuptova qe besimi ishte ne xhepin e gabuar.

Tani cdo gje dua qe thjeshte te mbetin nje hije, nje hije e bukur, nje kujtim, qe do tregoj ndoshta femijve te mi..nje shpres e vdekur, dua qe cdo gje te mos me shoqeroje me ne vazhdimin e jetes time.. Dua qe te te shoh te lumtur, po te kisha mundesi dhe zemren do te ta dhuroja qe ti te ishe i lumtur.. por tani e di qe se meriton ate zemer, syte e mi do ti ipja.. por e di qe do ishin ne duart e gabuar..
Ti sme meriton, me kupton?
Keto fjale qe me kishin ngele ne fyt ishin per ty...
*Sweety*
*Sweety*
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Ne erresiren e kesaj nate humbas...Mendoj per ty, e humbur ne ndjenjat e mia..Dua te mbyll syt e te fle e qet..por malli dhe dashuria per ty sme lejon...Ku je, ku ndodhesh e cpo ben se di..Shpresoj te jesh i qet, lem mua te lodhem per te dy...por te lutem me kthe dashuri... Zemer e thyer, shpirt i lodhur...lotojn syt e mi, sikur nje femi i pafajshem qe kerkon nenen...po un te kekoj ty...Ku ndodhesh o i dashur, pse sje ketu me mua,...te mbeshtes koken, ne gjoksin tend dua...krahet ti kesh hedhur rreth mua...Pse sje pran meje, pse me lodh shpirtin kur kaq shum ty te dua....Ne zemren time ke zen vend te par, por pse e ke len bosh...Edhe pse larg ke shkuar un vendin per ty ruaj.....Mundohem te te mos te kujtoj keshtu, por te fle e qet...Por mungesa jote sme lejon , malli shum me ka marr per ty...te lutem kthehu me qendro pran afer se kam nevoj per ty....Pse e lejon zemren time te thyhet,kur ke munci copat e zemres ti formosh.... Pse e lejon shpirtin tme lodhet,...kur ti ke munci tme qetesosh...Pse me lejon te qaj ,...kur ke mundesi lotet tmi fshish e tmi ndalosh...Pse sje me mua e pyes veten,...a mendon per mua ndonjeher...a me do sic te dua un ty (ti me thua se po)...kur un e besoj qe po, pse athua ndihem kaq e trishtuar...dhe mendimet e embla per ne te dy jan duke mu larguar....
*Sweety*
*Sweety*
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Cdo mengjes qe cohem mendoj per ty po eshte e kote
perdite lendoj veten duke menduar se dicka e re do ndodh
duke menduar se ti do e kuptosh sa shume po me lendon
pyes veten valle a qe faji im, mbase por ti i di me mire
mendoj me vete pse jam kaq e humbur pas teje
a mendon ti per mua, se besoj, e me kujtohen ato momentet tona
kur te thashe me gjithe shpirt se te dua
ato fjale ishin shume te veshtira per mua
por ti i dyshon ato fjale e nuk mi beson
nuk e di cdo nga mua me shume se cte kam dhene?
dashuria ime eshte e pafund pa ty
te gjithe me thojne te te harroj
dhe qesh me vete a sikur te qe aq e lehte
ti je gjithcka per mua, e un do te jap jeten per ty
cdo here qe te shoh dua te te hidhem ne krah
e te te puth fort, e te te perqafoj fort mos te lej me
pse o zot me mallkon kshu cte kam bere valle
ckam bere valle, eshte kaq e veshtire te jesh e sinqert ne kete bote
sa here them te verten e haj keq dhe bie ne grope si lope qorre
pse besoj kaq shume gjithe keto njerez e gaboj?
mbase ngaqe jam un vet keshtu kaq naive kaq e pafajshme
ti me le me zemer te thyer
ti me ben te qaj cdo dite
ti me cmende cdo dite
I dashur pse nuk me shikon me sy
pse me largohesh ashtu shpirti im
cte kam bere qe me mohon kur un vetem te kam dashur
eshte mbase cke degjuar?
apo mbase cfare vellai jot te tha?
ose eshte i qe quan shok?
por je gabim rrushi im
sepse keto persona qe ti beson kaq shume
keto persona ta fusin me shume
valle a do pendohesh
te harrojme te kaluaren
te fillojme dicka te re me te bukur
se e di qe ti ke dicka qe do te thuash
nuk e di se cfare eshte...

*Sweety*
*Sweety*
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Mesazh nga *Sweety* Fri 27 Jan 2012 - 3:34

KTHEHU
Përsëri në këtë natë ndjehem e vetmuar,dikush ma ngulfat frymën.Qielli ka ngjyrën
e fjalëve boshe.Lotët më pikonin pa rreshtur,zemra kërkonte dashurinë
e humbur,kërkonte realitet me vështirësi dhe mospërfillje,por së paku le të jetë realitet.
Fillova t’i numëroj yjet që rrinin të zymur në brendi të qiellit,por ngadalë ata filluan
të zhduken.Tik-taku i orës ishte instrument i vetëm në veshët e mi,por dhe ajo nuk
më tregonte të vërtetën.Kishte filluar të agonte mëngjesi e ora më tregonte mesnatë.
Dora ime zgjatej si lypëse saherë që të takoja,e ti nuk ofrove mëshirë për mua.Të
desha aq shumë,jeta ime ishe ti.Të prita ditë të tëra se mos vallë do të ktheheshe përsëri
tek unë.I numërova muajt,vitet..por ti as që mendoje në rikthim.Të ëndërroj çdo natë,
vetëm ëndërra është vend takimi i vetëm për ne të dy,e ëndërra këtë natë u zhduk.
Të dua…më beso.Unë smundem pa ty.Vallë,është kaq e rëndë të më falësh dashuri?S’të
kërkoj asgjë më shumë.Dua të jemi bashk ashtu siç ishim dikur,të ndjej përqafimin tënd,
puthjen tënde..I dua ata duar që shtrëngonin fort duart e mia që dridheshin saherë që isha
me ty.Dua zemrën tënde,më mungon..pa ty jam asgjë.Tani të falë shpirtin duke imituar të
vdekurin,e ti po më ofron trëndafila të vyshkur që në brendi të saj shkruan:”Më HARO,,...
Në këtë çast nata sipër meje e lëshoi perden e saj të zezë,shoh pa pasur sy,qeshi duke
qarë.O Zot,unë jam rob i dëshpërimit,por faj nuk kam!Kush ka parë që viktima të qajë
nga dashuria për vrasësin e saj?Humbasem!Mbytem!Vdes!Po zhdukem nga kjo botë
me bore,nën kumbana heshtjeje.Ti më thua “largohu,, e unë të lutem si fëmi.Jam
poezi e pashprehur për zemrën tënde.Emrin tënd po e përmend por s’po mund t’a
thëras.Je aq larg.,nuk mundem të të harrojë kurrë.Të lutem kthehu,kthehu edhe në qoftë
se ajo ditë do të jetë pas shumë vitesh,kthehu edhe sikur të jetë shumë vonë.Unë do të
pres derisa Zoti më dhuron jetë.E nëse unë kam vdekur,eja mbi varrin tim dhe mbi
të më thuaj Të DUA.Nën dheun e zi,nën sandëkun që trupi im do të jetë I mbuluar,
ndoshta do të të dëgjoj,dije se vetëm atëherë do të prehem e qetësuar.E nëse në atë
çast fillon shiu,dije se janë lotët e mi nga gëzimi.Kthehu…
*Sweety*
*Sweety*
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Mesazh nga *Sweety* Fri 27 Jan 2012 - 3:35

PLAGë Që ENDE GJAKON

Kaluan vite,muaj të tërë,por unë ty s’të harrova.Të kam në thellësi të zemrës,në shpirtë,në
mendime.Fytyra yte shëndrit edhe pse s’të shohë dot.Dita ditës ndjej mungesën tënde,mungesën e shpirtit tënd të bardhë si bora,mungesën e buzëqeshjes sate.Je shumë larg meje,je në një botë
tjetër,ty të morën engjujt.Ende nuk e besoj ikjen tënde,ike pa fjalë,pa na thënë LAMTUMIRëN
E FUNDIT.Më nevoitesh mua,familjes..më le të vetmuar,pa vëlla.Lotët nuk e shuan mallin tim,as dhimbjen time që s’ka shërim.Jetoj në tmerrë,në humbje,larg të vërtetës dhe realitetit,jetoj
në ç’menduri me kokën pas se mos vallë po takoj armikun tim?Se mos vallë po takoj vrasësin tënd,atë
zemër të egër dhe të fëlliqur që s’din se çdo të thotë dashuria familjare,që s’din se ç’do të thotë t’a
plagosësh aq rëndë pulëbardhën e pafajshme.
Nga bota fsheh ndjenjën time.Nën qiellin e mbushur me yje shpresoj,shpresë e vetme që ende s’më është shuar.Jeta ime është një ëndërr,jetoj në ëndërr,por ëndërra brenda ëndrrës zhduket.
Shpirti më gufon e s’ka kush që më ndihmon për të shëruar këtë plag.O Zot,më ndihmo të lutem.Më
elimino këtë vuajtje që kam në shpirt,ma shuaj këtë dhimbje,je I vetmi që dua,që shpresoj dhe që s’humb besimin kurrë.E dua të vërtetën?Ku është drejtësia?Ndërgjegja e këtyre shpirtërave?
A thua vallë nuk kanë frigë nga All-llahu..
…Miq të dashur,desha që me ju t’I ndaj disa prej mendimeve që vërshojnë kokën time gjatë orëve të gjata që I kaloj duke u munduar t’a shuaj këtë plagë që ende gjakon.Ju lutem mohoni padrejtësinë!Zhdukeni gënjeshtrën!Shuajeni urrejtjen!Sepse dhimbja-vetmia t’a këput shpirtin.
E kur të veçohesh me kohën mos thuaj mbeta vet.Por thuaj mua më mbykqyr All-llahu,Zoti I vërtetë
*Sweety*
*Sweety*
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

MOS ME KERKO NE QIELL KUR NUK KAM VAJT AKOMA E AS TEK TE TJERET NESE ME DO AQ SHUME SA U THUA DHE TE TJEREVE KERKOME ATJE KU ME KE LENE SE DO JEM POR TI MOS U VONOOOOO
PO SI NUK MUNDA TE TE HARROJ NJEHRE NJE TE VETME TI ME VRAVE ME SHUME SE PLUMBI ME VRAVE POR ME KE LENE AKOMA GJALLE DHE PAK DUA MOS KI GAJLE TI ME HOQE STOLIN QE KISHA TE KEMBET QE LITARI TE ME MERTE SA ME MIRE PO NUK ME LA NJEREZIA QE ME RRETHON TA BEJA ATE GJE NEJSE PAK DIT I KALOVA NE SPITAL .POR JETOJ AKOMA ME SHPRESE SE NJE DITE DO BEHET ME MIRE MOS U LODH DUKE ME KERKUAR ME KOT NEPER BOTE SE NUK ME GJEN DOT POR TE NJE VEND ATY JAM ATY KE NGELE TI SE UNE NUK KAM NGELE ASKUND U PERPOQA TEK TI TE VIJA POR TI NUK ME LEJOVE SE PERSE ATE E DI TI VETE POR TE PAKTEN SI NUK SHTEROI NJEHERE KJO DASHURIA IME PER TY NJE HERE NJE HERE NUK RRI PA MEDUAR PER TY DHE NE GJUME TE THERRAS NE CDO VEND ME DUKESH TI DHE PSE IMAZHI JOT PO ME VENITET NE SYTE E MI SI DRITE QE KERKON USHQIM ASHTU DUAN DHE SYTE E MI PER
IMAZHIN TEND QE TE JETOSHE NE SYTE MENDJEN TIME TI E ASKUSH TJETER "TE DUA´´ NUK TE THEM SE NUK DI ME SE KUJT TI BESOJ AS VETES TIME ME NUK I ZE BESE SE KAM FRIKE SE ME TRADHETON NGA NDJENJAT E MIA QE KAM PER TY "POR DIJE NJE GJE SE SA ME SHUME TE VONOHESH AQ ME SHUME LARGOHEMI UNE E TI NGA NJERI TJETRI SE SA DO I REZISTOJ KESAJ NDIENJE QA KAM PER TY NUK E DI NUK E DII DI VETEM QE NDIENJAT KISHA KAM KURRE NUK SHTERUAN DHE PSE JAM PERPJEKUR QE TE MENDOJ ME PAK TE KUJTOJ ME PAK JAM MUNDUAR TE TE HARROJ QOFTE DHE PER NJE MOMENT TE VETEM POR NUK I A DOLA DOT
-TI ME KERKON NEPERMJET SHOKEVE TE MI JO SE PO GABON EDHE PSE I DUA SHOKET SE PA TA ASKUSH NE JETE NUK ESHTE PREFEKT I VETEM TI MOS E BEJ KETE GJE ME SE NUK FITON ASGJE VETE HUMBET ME SHUME TE KAM THENE QE LULJA DO UJE QE TE RRITET QE TE MOS THAHET SE PSE PO BEN TI ATE UNE NUK E DI GJEJE VETE NESE KE AKOMA KOHE PER MUA NESE JO ATEHERE MOS ME KERKO ME SE NUK JAM ME PER TY ZERE SE NUK JAM FARE NE KETE BOTE ZERE SE
NUK KAM EXIZTUAR FARE ZERE SE NUK ME KE NJOHUR KURRE E AS ME KE PARE KURRE NE KETE JETE JEPI VETES KURAJO SE NUK ESHTE E VERTETE KJO QE NDIEN NESE NDIEN PER MUA NDONJE GJE THUAJI QE ISHTE NJE ENDERR E KEQE QE DO KALOJE POR DHE PSE ENDERRAT VRASIN SHUME POR DUHET TE VAZHDOSH TE JETOSH ENDRRAT E TUA E DASHURA IME DHE PSE SHUME SHUME SHUME TE DUA TE DUA NUK PO MENDOJ ME SI ME PARE SE NUK KAM SE PERSE TA BEJ SE ME SHUME PO E SHKATERROJ VETEN TIME DO THUASH QE PASKAM IKUR NGA TRURI PO ESHTE E VERTETE SE TI ME BERE KETE GJE TI JE PERGJEGJESJA PER KETO GJERA QE PO ME NDODHIN MUA TI DHE ASKUSH TJETER ASKUSH
-ME KE KERKUAR QE TE FLASESH ME MUA DHE ERDHA JO SE ME THA KUSH POR VETEM NGA DESHIRA JOTE SE TI E DI SE SA HERE QE KEMI QENE TE ZENE NE TE DY PERSERI KEMI FOLUR SE NUK KA NOJ GJE TE KEQE SE FLET SE DUKE FOLUR E KUPTON TJETRIN SE CKA KA AI NE MENDJE PER TY POR TI NUK QENKE NDOSHTA JE E PA FAT PER SONTE MBASE PER HERE NOSE DO JEM NOJHERE DHE MUND TE FLASIM POR TI MOS ME DUAJ ME OK
MOS ME DUAJ ME SE NUK JE E IMJA ME TI NUK JE E IMJA SE UNE JAM I JOTI PERHERE DHE NE VARR KUR TE VETE I JOTI DO JEM I JOTI JAM KETE MOS E HARRO DHE MOS U THUAJ GJE SHOKEVE QE TE ME DERGOJNE SMS MUA SE SA SHUME ME DO TI MUA NESE ESHTE E VERTETE MA THUAJ VETE DHE NESE ME KE SHKRUAR KU SE UNE AS DHE NJE SMS APO EMAIL TEND NUK KAM MARRE AS EDHE NJE PER TERE KETE KOHE ASGJE NUK ME KA ARDHUR NESE ME KE DERGUAR GJE PRA ME KERKOVE QE TE FLISJE ME MUA ERDHA NUK JE NUK ESHTE FAJI IM QE NUK JE SONTE TI SE NESER NUK JAM UNE KESHTU VETE KJO PUNE NE DITE NUK JE TI E NJE DITE UNE DHE BEHET VITI PA FOLUR NESE DO KEMI AKOMA NDIENJA PER NJERI TJETRIN PSE JO MUND TE FLASIM PRESERI NOJ HERE TJETER
*Sweety*
*Sweety*
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Do i bie sa me shkurt, sepse e di qe te shkruash ndjenjat eshte e pamundur, por un po mundohem ti pershkruaj, si te thuash po u bej nje skic.
Dhe gjithcka eshte per ty, jo per vajzat, apsolutisht jo, por vec per ty.
Kam njohur plot, natyra ime ka afruar aq shum sa jam merzitur nga falsifiteti, idiotesia, kotesia dhe plot gjera te kesaj natyre. Jam ndjer aq keq sa qe vetem kam pohur, duke tundur koken a dicka te till qe ato te mendonin se kishin vemenjen time, genjeshter ! Qe te gjitha njesoj, te njejtat gjera, te njejtat biseda te lodhshshme dhe monotone. Buzeqesh se duhet, per mirsjellje se sa si reagim. E di qe eshte shum falsifitet por ske ci ben, duhet te kerkosh qe te gjesh apo jo ? Dhe un kete po beja deri ne momentin qe shikimi im u thye ne bebet e kafta, pastaj lehtas rreshkiti ne floket kacurrela. Dhe mendova se ishte dicka kalimtare, si ato rete pas shiut te mbasditet por jo. Gabohesha. Ishte ndryshe, shume ndryshe. Bera cmos qe te te bija sado pak ne sy, ose te gjeja mundesine qe te flisja me ty. Nuk e simpatizoj menyren e nje te treti ne nje njohe prandaj mundohesha duke ber gjera te tilla. Ishte e pshmangshme, ti s’reagoje. Mundesia me afert ishte menyra qe asnjeher sme ka pelqyer,i treti i pashmangshem, jo per gje por me duket si te shohesh nepermjet nje pasqyre .Megjithse e adhuron pamjen perseri duhet ta shohesh nepermjet nje pasqyre qe se di a eshte fat apo thjesh rasesi qe u ndodh prane.
Gjithsesi ndjenjat e mia linden nga pershtypja qe kisha per ty, megjithse ste njihja. Te pyesesh sot per nje mendim per nje person eshte si ta shohesh boten nga kendveshtrime te ndryshme prandaj un se bera. Vendosa te te njihja. Mendoja se ndoshta pershtypjet sdo perputheshin me realitetin, por te dyja ishin nje. Dhe ajo qe un po kerkoja prej kohesh, ishte fare prane. Njeriu kur finalizon dicka qe i ka kushtuar shum kohe reagon keq, ndoshta sepse eshte i pa pergaitur. Dhe un isha i till. Por sdoja te te humbisja, sdo ja beja kete te keqe vetes. Por ti je kaq e mir sa un perpara teje vec belbezoja, fjalet me dukeshin pa kuptim, jo te nivelit tend. Ti je kaq e drejt, mendimet e tua jene si kristal, buzeqeshja jote rrezaton vetem miresi. Dhe un u marrosa, gabimi im qe e shpreha aq shpejt, por ky jam un, i shpejtuar si gjithmon.
Pastaj shikimi jot me turbullon, fytyra jote eshte engjellore, por megjithse sme vjen mir qe e pranoj por kur ti buzeqeshje ,bota eshte e imja. Dhe mbi te vetem ne te dy, se di por keshtu me dukesh mua, ndoshta do te qeshesh, por un keshtu ndihesha. Dhe ironia me e madhe ishte se sapo filloja te te thosha dicka s’mundesha ta perfundoja. Por pak a shum e perfundova ate qe kisha ne zemer, aspak ne menyren qe un deshiroja por gjithsesi arrita atje ku zemra ime kishte koh qe e enderronte. Spo them, dhe pranoj se rrethanat ishin ne disfavorin tim, prandaj dhe pritja jote me turbollonte. Nuk mundesha pa te par, nuk mund te te rrija pa te kujtuar, e then me bukur doja qe cdo cast te isha me ty. Por po te merzisja dhe e kuptova kete, sinqerisht them se i kuptoj gabimet por smunda ti shmang. Ta dish se fajtore per kete ishe ti, ti ishe qe me bere aq shum per vete ,ti ishe ajo qe vetem me nje shikim mund te ngrije pesh ndjenat e mija. Dhe un si te thuash isha viktima ne kuptimin e mir te fjales. Por un vazhdoja dhe u bera skllav i ndjenjave, ndaj vendosa te te kaloja pak koh larg teje, se ndoshta do me kalonte, se ndoshta fajin e kishin ato dite qe ishin aq kuptimplote per mua. Dhe them se koha vret dashurit e vogla dhe forcon ato te medhajat. Dhe ky ishte perfundimi , te dua aq shum saqe koha s’beri gje tjeter vecse I kristalizoj ndjenjat e mia. Nuk i vrau por u dha fuqi, nuk i zbeu por i zbukuroji, nuk i pakesoj por i shtoji. Dhe un akoma vazhdoj te vazhdoj te jem i cmendur pas teje. Gjithmon kam kerkuar idealen ,por kerkimet e mia ndaluan sepse idealen e gjeta. Je ti, kur dal perpara pasqyres shembellimi im je ti. Te pakten ajo pasqyra ime keshtu me tregon mua. Shihemi rrall, megjithse dua te te shoh me shpesh. Dua mos te te ket cast qe te na ndaj. Dikur tekstin e kengeve qe ti pelqeje un se kuptoja, sot i di permendesh, dhe ky eshte ndryshmi im. Duhet te te kuptoj dhe do ta bej me cdo kusht, te prmtoj. Je gjithca qe kam, te lutem behu pjes e jetes sime. Lejome te te behem dhe un pjese e jete tende. Sdo ket lumturi me te madhe, te pakten nga ana ime.

*Sweety*
*Sweety*
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Mesazh nga *Sweety* Fri 27 Jan 2012 - 3:36

DASHURI E VERTET QE PERFUNDON NE TRAGJEDI

Nuk e di zemer se pse em le pse em shkatrrove kru nuk e meritoj kur e die se veq ty te doja kur e die se je gjithqka per mua dhe i vetmi ne jeten time.Nuk e di se pse spo me besonmu kur flas te vrteten kur te them se me shum se jeten time te dua ty.Po mir perfundoj dashuria jon po me ket gje perfundon edhe jeta ime ket gje ta kam then shumher po ti me thua se jeta vazhdon dhe se shum shpejt kam per te harruar po jo ajo gje nuk do te ndodh kurr edhe pse ti po por uen jo sepse ne zemren time nuk ka vend per njeri tjeter perveq teje shprti im te kam premtura dhe te premtoj qe trupin tim nuk do ta ledhatoj askush tjeter perveq teje dhe kto buz qe vdesin nga dashuria per te puthur ty nuk fo ti puth askush tjter shpirti im te kam then qe kur do te ndahem nuk do te jetoj edhe pse ti keq gje nuk e beson mendon se vetem po flas kot por jo ajo gje do te ndodh pse te jetoj e te vazhdoj jeten kur perbrenda jam e vdekur kur jeten time e vrave ti nuk mund te jetoj kur jeten ta dhurova ty andaj tash nuk dua qe te ma kthesh perseri sepse ajo esht e vdekur pa ty zemer veq nej gje dua ta dish se veq ty te kam dashuruar dhe zemera ime vetem pe rty ka rrahur e di qe pa ty nuk mund te jetoj edhe ket ne veper do ta deshmoj sepse tani kto momente jan te fundit qe mendoj per ty zemra ime dal nga dal pushon se rrahuri ep rty por edhe ne momentet e fundit te jetes time ne mendje te kam ty zemra ime te thash se nuk jetoj dot pa ty por ti nuk me besoje ndersa neser se me te vertet pa ty skam jetuar edhe po ashtu qe ta kam deshmuar qe veq ty te kam dashuruar neser do ta kuptosh se zemra ime me nuk rrah per ty ne mendjen time me nuk egziston ti edhe po ta ledhatosh trupin tim nuk do te ndjej azgje sepse nuk kam me ndjenja kam vdekur.Kam vdekur per ty shpirt sepse jeten ta dhurova ty po ti nuk e mbajte siq me permtove.Siq me premtove se do te me dashurosh deri ne perjetsi siq me premtove lumturi pa kufi po per kundrazi me shkatrrove ne vend qe te me dashuroje.E di qe do te pendohesh por ti kur te pendohesh per at qe ke ber qe nuk me ke besuar se veq ty te kam dashuruar do te jet von sepse trupi ateher nuk do te ndjej azgje sepse jam e vdekur.Edhe kjo ke njera nder sakrificat e mia qe kam ber per ty po ke kjo sakrific me jeten time edhe me nje gje qe nuk ka kthim sepse qdo gje e ima tani me ka vdekur.E ti kur ta lexosh ket leter une kur e kam shkruar si asneher tjetr kam vujtur e kam lotuar po te pakten te lutem te me kuptosh dhe te me besosh ne kete qe po ta shkruaj sepse kta lot dhe kjo vujte qe kam tani do te jen te fundit qe do ti bej per ty.te fundit sepse nuk jetoj me.Edhe ty zemera ime te uroj gjith lumturin e botes edhe pse nuk je me mua por kte ta them sepse vetem ty te dua te uroj qdo te mir ne jet dhe ne dashuri shum fat dhe lumturi edhe pse kte qe po te shkruaj e kam shum veshtir por kte ta them sepse te dua.Edhe e gjith kjo ke edhe nje deshmi tjeter se te kam dashur me shum se jeten time dhe mos harro kurr se pe rmu je kon gjithmon i pari dhe i fundit dhe gjithmon do te jem e jotja dhe vetem ty te takoj.Dhe nej gje te fundit nag ti po e kerkoj te pakten qe ndonjhe rte me kujtosh sepse e di qe do te me harrosh.Te dua dhe e jotja kam qen prej momentit qe te kam dashuruar por te kam premtuar se e jotja do te jem deri ne perjetsi po premtimin un e mbajta por premtimin qe ma dhe pse zmeer nuk e mbajte edhe ti.
*Sweety*
*Sweety*
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Mesazh nga *Sweety* Fri 27 Jan 2012 - 3:36

Kush?
Kush ma helmoi zemren?
Kush ma shkaterroi jeten?
Kush me largoi nga ti?
Kush e beri kete vere te zeze per mua?
Kush me beri te mallkoj gjdo gje ne jete?
Ke e pangova te me lendoje keshtu?
Kush pati shpirt te futet ne mes mishit e thoit?
KUSH?
Ah,sa i marre behem nganjehere,pyes vazhdimisht per humbjen tende,e askush sme pergjigjet.Apo deshirojne te me shohin se si tretem gjdo dite,se si vuaj per ty,per ty shpirti im.Oh,sa veshtir qenka te jetoj larg teje,larg trupit dhe shpirtit tend,ah.... Dikur ishim te lumtur,se paku keshtu mendoj,e nje dite filluan te shkeputen zingjiret e dashurise sone.Ditet ikin pa meshire.Ndjehem i vetmuar,asgje sme ben pershtypje,asgje sme nxit te jetoj,asgje...Vetem nje e di se pa ty smund te jetoj,se minutat e jetes sime po numrohen.Ah do te vdes me mallin tend,do te vdes duke i kerkuar syte e tu.Do te vdes pa ty...
*Sweety*
*Sweety*
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Mesazh nga dajti modh Fri 27 Jan 2012 - 5:27

e paske myt SWEETY... celebrate005
dajti modh
dajti modh
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga *Sweety* Sat 28 Jan 2012 - 3:02

po jane letra qe duhen lexuar dhe gjykuar
*Sweety*
*Sweety*
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Mesazh nga dajti modh Sat 28 Jan 2012 - 5:25

s,paska ardh akoma asnje leter per muve [97285;2]
dajti modh
dajti modh
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Mesazh nga WebMaster Sat 28 Jan 2012 - 5:42

Veshtire qenka te maresh lapsin dhe te shkruash por ja qe nuk mund te rri. Te prita te vish me buzeqeshje por ti me erdhe me fjalen qe asnjehere nuk kisha dashur ta degjoja, jam mire ketu Dhembja per ty dita dites po me shtohet se bashku me lotet e mi. me ka marr malli per cdo gje: per zerin tend, buzeqeshjen tende, syet e tu ...

Largimi yt i hershem shkaktoi plage te medha ne zemren time, nuk ka ilac qe do te mi sheroje keto plage edhe pse disa thone koha sheron cdo plage un nuk besoj. plaga do me sherohet atehere kur te vij dhe une ne parajse Sa me teper kalon koha aq me teper ndjej mungesen tande. Me shpirt te venitur, me zemer te thyer dhe kthes te pakthyer, me lot ne sy deri sa te jetoj nuk do te harroj. Kush e di sa dite pa diell, pa , pa gezim do te kalojne, kurse ne zemren time vetem lot, vuajtje dhe mall per fjalet dhe buzeqeshjen tende te embel.

Dhembja nuk ka fund kurse lotet nuk kan fuqi te shprehin pikellimin per ty. Gjithmone do te mbetesh ne zemren time edhe pse ike vetem duke me shterguar doren. Me shpirt te venitur, zemer te thyer, me shpres te pa shpres, si dje, si sot, si neser une i perlotur te pres te kthehesh, po jo do vi une ma shpejt te ty te ma kthesh besimin ne dashuri, te ma kthesh lumturine dhe gjithe ate qe pata kur ishim se bashku.

Mungesa jote ne cdo vend po ndihet. Ditet pa ty vetem une e di se si i kaloj. Malli dhembja per ty kurre nuk do te shuhen. Do te dua edhe me shume se sa te kam dashur, edhe me shume se sa e dua veten,. Une do te jem ne shpirt vetem e jotja e ti vendos vete per lumturine qe mund ta kemi se bashku..atje ne parajse.Me prit i dashur se kam edhe pak pune ta perkrah imazhin tend dhe perseri do jemi se bashku dhe te lumtur.
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Mesazh nga *Sweety* Sat 28 Jan 2012 - 6:30

shume e bukur kjo
*Sweety*
*Sweety*
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Mesazh nga Anakonda Fri 3 Feb 2012 - 0:11

Nuk po te shkruaj per te thene se te dua shume,jo as per te thene se per ty po derdh lot ne keto momente.Ajo qe sot me shtyn te shkruaj eshte malli qe kam per ty.Vertet ne keto momente po ndjej mall.Respekti per ty eshte e vetmja ndjenje qe me ka mbetur brenda meje dhe nuk po dua ta zhduk.Dhe malli ne keto momente nuk po me le vertet te qete.Sot me erdhen ne mendje kujtimet dhe enderrat qe thelle i kam varrosur ne shpirt.Ato miliona enderra qe vertet kane kohe qe kane filluar te treten.Por sot vetem malli qe po me shtyn te t'shkruaj me ben qe te bashkoj edhe njehere eshtrat e tyre,per te t'kujtuar ty edhe njehere si nje mike te vjeter qe kurre nuk arrita t'ia hap vertete zemren.

Qenka shume e veshtire ta kupton dashurine,kur ai as ne sy nuk te shikon dhe nuk te thote asnje fjale.Un nuk kam as guximin qe te them te dua,nuk mund te te flas asnje fjale pasi un nuk jam tipi jot.Qenka shume e veshtire te krijosh enderra dhe iluzione kur ne te vertet nuk i realizon dot.Nuk mundet askush te te ndihmoje edhe deshiron vdekjen ne vend qe te jetosh ashtu sic duhet.Po e shkruaj kete leter ne forum,me shpresen se ti do ti lexosh keto rreshta dhe do te kuptosh se te dua me shume nga sa e imagjinon.Ti je ai oazi imk i frymemarrjes ku buzet e mia marrin jete,dhe zemra te konsideron dashuri te vertete.Te dua edhe pse me mundon guximi qe te ta tregoj kete brenge qe po me han shpirtin tim,se ti je dhe do jesh gjithmone me mua.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi