Miq vetem ne shtrat
3 posters
Faqja 1 e 1
Miq vetem ne shtrat
A mund të funksionojë mes një burri dhe një gruaje, një marrëdhënie e ndërtuar vetëm mbi seks? Një pjesë e seksologëve përgjigjen "Po". Dy individë që takohen vetëm për të bërë seks, i krijojnë një shoqëri shumë të këndshme njëri tjetrit kur takohen vetëm në periudha emergjence seksuale. Dhe, në këtë mënyrë mund të vazhdojnë për vite të tëra. Problemet lindin kur tërheqjet seksuale transformohen në dashuri. Në atë rast ai dhe ajo nisin të pretendojnë më shumë nga njëri-tjetri dhe kështu prishet magjia e seksit.
Cila është mosha mesatare e personave që zgjedhin miqësitë e bazuara mbi seks? "Nga 30-35 vjeç, më të rinjtë zakonisht nuk i parapëlqejë kënaqësitë e erosit të pashoqëruar nga përfshirja emotive", tregojnë seksologët.
Prishja e këtyre raporteve është e pashmangshme kur njëri prej partnerëve dashurohet me një person të tretë?
Megjithatë burrat shumë më tepër se gratë tolerojnë në këtë drejtim, dhe u pëlqen t'i kenë këmbët të mbështetura në dy shtretër. "Kjo, sepse mashkulli në dëshirën e tij për transgresion kërkon kështu t'i konfirmojë vetes dëshirën për autonomi. Kur arrin të joshë gra të tjera është njësoj si t'i thotë shoqes së tij: "Nuk e kam dorëzuar jetën time në duart tuaja, nuk e kam humbur pushtetin tim, bëj si të dua dhe kur të dua". Kurse gruaja që zakonisht nuk e përjeton një marrëdhënie të qëndrueshme si formë varësie të njërit nga tjetri nuk ka nevojë t'i tregojë asgjë askujt.
Cila është mosha mesatare e personave që zgjedhin miqësitë e bazuara mbi seks? "Nga 30-35 vjeç, më të rinjtë zakonisht nuk i parapëlqejë kënaqësitë e erosit të pashoqëruar nga përfshirja emotive", tregojnë seksologët.
Prishja e këtyre raporteve është e pashmangshme kur njëri prej partnerëve dashurohet me një person të tretë?
Megjithatë burrat shumë më tepër se gratë tolerojnë në këtë drejtim, dhe u pëlqen t'i kenë këmbët të mbështetura në dy shtretër. "Kjo, sepse mashkulli në dëshirën e tij për transgresion kërkon kështu t'i konfirmojë vetes dëshirën për autonomi. Kur arrin të joshë gra të tjera është njësoj si t'i thotë shoqes së tij: "Nuk e kam dorëzuar jetën time në duart tuaja, nuk e kam humbur pushtetin tim, bëj si të dua dhe kur të dua". Kurse gruaja që zakonisht nuk e përjeton një marrëdhënie të qëndrueshme si formë varësie të njërit nga tjetri nuk ka nevojë t'i tregojë asgjë askujt.
Re: Miq vetem ne shtrat
me ne fund nje teme e bukur po moj ka miq vetem per shtrat dhe mua me pelqen si ide hahaha
Durrsaku- Legjendë
- Vendbanimi : Durres
Postime : 12675
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha : 47
Hobi : cigarja
Te pelqen ty kjo se ke esperience te tille ..po flas ne pergjesi e vertet qe ka miq ne krevat thjeshte eshte nje kalim kohe po eshte edhe nje lendim ..sepse gjithmone krevati mundet te kaloj dicka tjeter pershembull ndjenjiat mundet te ndryshojne pastaj si vepron ne kete rast ..
oj shtrige mos mi hidh kunjat mua ti hahahahaha e lash vetem te krevati une muhabetin
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
Edhe un thjeshte tu pergjigja mo haha ska kunjia aty eshte te jesh i drejte ne ate qe thua ..gjithmone miqte ekzistojne po thjeshte mundet te kaloj nje dicka tjeter pastaj pershembull te biesh ne dashuri
Edituar për herë të fundit nga Klea në Sat 1 Oct 2011 - 12:43, edituar 1 herë gjithsej
she she prape kjo ok mund te ndodhe dhe kjo qe thua ti por ndodh nqs kalon nje periudhe te gjate dhe nqs nuk respekton disa rregulla, nqs ndodh kjo nje nga partneret prish kontraten e lidhur
Durrsaku- Legjendë
Gjinia :
Teme e bukur,kjo per rivalen time,pasi ajo vdes per miq shtrati.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Femrat “pijanece”, me te mira ne shtrat
» Darka në shtrat zgjon fantazinë
» 5 legjenda te marëdhënieve ne shtrat
» Çfarë diskutojmë në shtrat
» Kur një mashkull është i mirë në shtrat ?
» Darka në shtrat zgjon fantazinë
» 5 legjenda te marëdhënieve ne shtrat
» Çfarë diskutojmë në shtrat
» Kur një mashkull është i mirë në shtrat ?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi