Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Miq vetem ne shtrat People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Miq vetem ne shtrat People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Miq vetem ne shtrat

3 posters

Shko poshtë

Miq vetem ne shtrat Empty Miq vetem ne shtrat

Mesazh nga WebMaster Wed 8 Jun 2011 - 20:59

A mund të funksionojë mes një burri dhe një gruaje, një marrëdhënie e ndërtuar vetëm mbi seks? Një pjesë e seksologëve përgjigjen "Po". Dy individë që takohen vetëm për të bërë seks, i krijojnë një shoqëri shumë të këndshme njëri tjetrit kur takohen vetëm në periudha emergjence seksuale. Dhe, në këtë mënyrë mund të vazhdojnë për vite të tëra. Problemet lindin kur tërheqjet seksuale transformohen në dashuri. Në atë rast ai dhe ajo nisin të pretendojnë më shumë nga njëri-tjetri dhe kështu prishet magjia e seksit.

Cila është mosha mesatare e personave që zgjedhin miqësitë e bazuara mbi seks? "Nga 30-35 vjeç, më të rinjtë zakonisht nuk i parapëlqejë kënaqësitë e erosit të pashoqëruar nga përfshirja emotive", tregojnë seksologët.

Prishja e këtyre raporteve është e pashmangshme kur njëri prej partnerëve dashurohet me një person të tretë?

Megjithatë burrat shumë më tepër se gratë tolerojnë në këtë drejtim, dhe u pëlqen t'i kenë këmbët të mbështetura në dy shtretër. "Kjo, sepse mashkulli në dëshirën e tij për transgresion kërkon kështu t'i konfirmojë vetes dëshirën për autonomi. Kur arrin të joshë gra të tjera është njësoj si t'i thotë shoqes së tij: "Nuk e kam dorëzuar jetën time në duart tuaja, nuk e kam humbur pushtetin tim, bëj si të dua dhe kur të dua". Kurse gruaja që zakonisht nuk e përjeton një marrëdhënie të qëndrueshme si formë varësie të njërit nga tjetri nuk ka nevojë t'i tregojë asgjë askujt.
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Miq vetem ne shtrat Empty Re: Miq vetem ne shtrat

Mesazh nga Durrsaku Wed 8 Jun 2011 - 21:01

me ne fund nje teme e bukur po moj ka miq vetem per shtrat dhe mua me pelqen si ide hahaha
Durrsaku
Durrsaku
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Durres
Postime Postime : 12675
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 16/06/2009
Mosha Mosha : 47
Hobi Hobi : cigarja

Mesazh nga WebMaster Wed 8 Jun 2011 - 21:08

Te pelqen ty kjo se ke esperience te tille ..po flas ne pergjesi e vertet qe ka miq ne krevat thjeshte eshte nje kalim kohe po eshte edhe nje lendim ..sepse gjithmone krevati mundet te kaloj dicka tjeter pershembull ndjenjiat mundet te ndryshojne pastaj si vepron ne kete rast ..
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Mesazh nga Durrsaku Wed 8 Jun 2011 - 21:11

oj shtrige mos mi hidh kunjat mua ti hahahahaha e lash vetem te krevati une muhabetin
Durrsaku
Durrsaku
Legjendë
Legjendë

Mesazh nga WebMaster Wed 8 Jun 2011 - 21:14

Edhe un thjeshte tu pergjigja mo haha ska kunjia aty eshte te jesh i drejte ne ate qe thua ..gjithmone miqte ekzistojne po thjeshte mundet te kaloj nje dicka tjeter pastaj pershembull te biesh ne dashuri

Edituar për herë të fundit nga Klea në Sat 1 Oct 2011 - 12:43, edituar 1 herë gjithsej
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Mesazh nga Durrsaku Wed 8 Jun 2011 - 21:17

she she prape kjo ok mund te ndodhe dhe kjo qe thua ti por ndodh nqs kalon nje periudhe te gjate dhe nqs nuk respekton disa rregulla, nqs ndodh kjo nje nga partneret prish kontraten e lidhur
Durrsaku
Durrsaku
Legjendë
Legjendë

Mesazh nga Anakonda Fri 10 Feb 2012 - 21:52

Teme e bukur,kjo per rivalen time,pasi ajo vdes per miq shtrati.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time