Darka në shtrat zgjon fantazinë
3 posters
Faqja 1 e 1
Darka në shtrat zgjon fantazinë
[You must be registered and logged in to see this image.]
Zierja e gjellëve për të dashurën tuaj është mënyra më e mirë për mposhtjen e egërsisë së saj.
Me siguri më pas do të dëshirojë që të shpërblejë mirësjelljen dhe kujdesin tuaj. Për piknikun në shtrat, gratë dhe vajzat vazhdimisht fantazojnë.
Darka në shtrat do të zgjojë fantazinë e saj. Ndizni butësinë dhe ndjenjat e saj ekzotike me ndonjë çokollatë të ëmbël, dredhëz në çokollatë qumështi, shampanjë, pastë apo ëmbëlsirë.
Loja me ushqim në trupin e saj do të nxisë një ndjenjë të flaktë të epshit të shëndoshë dhe të zjarrtë. Ju do të fitoni besimin e saj dhe rruga drejt pushtimit të plotë të saj është e hapur.
Zierja e gjellëve për të dashurën tuaj është mënyra më e mirë për mposhtjen e egërsisë së saj.
Me siguri më pas do të dëshirojë që të shpërblejë mirësjelljen dhe kujdesin tuaj. Për piknikun në shtrat, gratë dhe vajzat vazhdimisht fantazojnë.
Darka në shtrat do të zgjojë fantazinë e saj. Ndizni butësinë dhe ndjenjat e saj ekzotike me ndonjë çokollatë të ëmbël, dredhëz në çokollatë qumështi, shampanjë, pastë apo ëmbëlsirë.
Loja me ushqim në trupin e saj do të nxisë një ndjenjë të flaktë të epshit të shëndoshë dhe të zjarrtë. Ju do të fitoni besimin e saj dhe rruga drejt pushtimit të plotë të saj është e hapur.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Darka në shtrat zgjon fantazinë
qokollatat mendoje edhe une se kane kete efekt pasi jane edhe afridiziak
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Re: Darka në shtrat zgjon fantazinë
Sidomos cokollatat te shkrijne fare.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Miq vetem ne shtrat
» Darka e gabuar” e Kadaresë, libri më i shitur në 2008-ën
» Darka eshte gati,lani duart forumista
» Kur një mashkull është i mirë në shtrat ?
» Bontoni në shtrat
» Darka e gabuar” e Kadaresë, libri më i shitur në 2008-ën
» Darka eshte gati,lani duart forumista
» Kur një mashkull është i mirë në shtrat ?
» Bontoni në shtrat
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi