Sean Penn nuk dëshironte lidhje serioze me Johansson
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Sean Penn nuk dëshironte lidhje serioze me Johansson
Sean Penn, siç transmetojnë mediet amerikane, la kolegen dy herë më të re Scarlett Johansson “pasi nuk ishte plotësisht i gatshëm për lidhje serioze”. Aktori 50-vjeçar dhe bukuroshja 26-vjeçare filluan të takohen pasi divorcit të Scarlett me Ryan Reynolds.
Ndërsa, Penn në korrik 2010 edhe zyrtarisht i dha fund martesës 14-vjeçare me Robin Wright. Por, nuk dëshironte të nxitonte me marrëdhënie të re afatgjatë. Edhe pse Scarlett dëshironte që lidhja e tyre të ishte serioze, Pennit kjo nuk i konvenonte dhe vendosi t’i thotë lamtumirë.
Por, as dështimi i dashurisë nuk tronditi vetëbesimin e Scarlett. Ajo tha për mediet amerikane se është krenare me statusin e saj si seks simbol dhe aspak nuk turpërohet për shkak të seksualitetit të saj. E vetmja gjë që nuk pëlqen është ndërhyrja e medieve në jetën e saj private.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Sean Penn nuk dëshironte lidhje serioze me Johansson
e tashi ndahen..
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Scarlett Johansson rrëfehet për divorcin e saj për herë të parë
» Scarlett Johansson me rol në filmin klasik “Psycho”
» Johansson dhe Washnington, aktorët më të mirë ndërkombëtar për Berlinin
» Një yll për Scarlett Johansson
» Johansson: Njerëzit janë të paedukatë
» Scarlett Johansson me rol në filmin klasik “Psycho”
» Johansson dhe Washnington, aktorët më të mirë ndërkombëtar për Berlinin
» Një yll për Scarlett Johansson
» Johansson: Njerëzit janë të paedukatë
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi