“Aerosmith“ paralajmëron albumin e ri
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
“Aerosmith“ paralajmëron albumin e ri
Anëtarët e grupit “Aerosmith“ së shpejti do të kthehen në studio për t’i dhënë fund albumit të shumëpritur të tyre. “Krejt grupi do të mbyllet në sudio me producentin Jackom Douglas në javën e dytë të korrikut dhe do të nisë incizimet për albumin e ri“, ka shkruar kitaristi i grupit, Joe Perry në rrjetin social “Twitter“. Douglas ka punuar në tre albume të grupit “Aerosmith“: ''Get Your Wings'' më 1974, ''Toys in the Attic'' më 1975 dhe ''Rocks'' më 1976. Perry që muajin e kaluar ka paralajmëruar se albumi i tyre i ri do të regjistorohet në një studio në Massachusetts. Grupi “Aerosmith“ nuk ka publikuar album që nga viti 2001, kur hodhi në treg “Just Push Play”. Tentimet që të regjistrojnë diçka të re gjithherë kanë hasur në telashe për shkak të problemeve shëndetësore të anëtarëve të grupit.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: “Aerosmith“ paralajmëron albumin e ri
kshu lloj grupesh nuk i duroj dot
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Rooney i paralajmëron bashkëlojtarët për largimin
» Rihanna e ‘ndyrë’ në albumin e ri
» Beyonce, set fotosh për albumin e ri
» Kosova paralajmëron reciprocitet ndaj Maqedonisë
» SHBA paralajmëron Iranin se durimi “po kalon”
» Rihanna e ‘ndyrë’ në albumin e ri
» Beyonce, set fotosh për albumin e ri
» Kosova paralajmëron reciprocitet ndaj Maqedonisë
» SHBA paralajmëron Iranin se durimi “po kalon”
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi