Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
SHBA paralajmëron Iranin se durimi “po kalon” People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
SHBA paralajmëron Iranin se durimi “po kalon” People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SHBA paralajmëron Iranin se durimi “po kalon”

Shko poshtë

SHBA paralajmëron Iranin se durimi “po kalon” Empty SHBA paralajmëron Iranin se durimi “po kalon”

Mesazh nga Li12i-GG ARMY Wed 24 Feb 2010 - 0:00

SHBA paralajmëron Iranin se durimi “po kalon” Dpdemu

Washington, 24 shkurt – SHBA-ja ka paralajmëruar Iranin se “po kalon koha dhe durimi” rreth programit kundërthënës bërthamor.
Zëdhënësi i Shtëpisë së Bardhë, Robert Gibbs, i ripërsëriti paralajmërimet e SHBA-së për “pasoja” nëse Irani vazhdon t’i zhvillojë kapacitetet për pasurimin e uraniumit.
Dje Teherani i ka dorëzuar një letër Agjencisë Ndërkombëtare për Energji Bërthamore, që është përgjigja e parë zyrtare ndaj planit të OKB-së. Letra thoshte se Irani ishte i përgatitur të blinte karburant për një reaktor bërthamor apo të shkëmbente uraniumin e saj të pasuruar në shkallë të ulët për karburant, me kusht që shkëmbimi të bëhej në territorin e saj.
Fuqitë perëndimore kanë ofruar të bëjnë një tregti të tillë vetën jashtë Iranit.
Zëdhënësi i State Departamentit Philip Crowley e quajti gjithashtu propozimin “të papranueshëm”, raporton Evropa e Lirë.
Më 22 shkurt, Teherani njoftoi se po shqyrtonte mundësinë për ndërtimin e më shumë centraleve për pasurimin e uraniumit brenda maleve për t’i mbrojtur nga sulmet ajrore.
Irani insiston se Aktivitetet e saj bërthamore janë paqësore.
Li12i-GG ARMY
Li12i-GG ARMY
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : iTaLY
Postime Postime : 295
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 22/02/2010
Hobi Hobi : RRuGeN

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics