Foto joshëse të Kim Kardashian
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Foto joshëse të Kim Kardashian
Kim Kardashian siç e dini është një prej femrave më atraktive të planetit dhe tërheq vëmendje të jashtëzakonshme mediale, jo vetëm për shkak të bukurisë së saj, por edhe për shkak të sukseseve dhe ‘intrigave’ në fushat tjera të jetës.
Ajo së fundmi është spekuluar se e ka tradhtuar të fejuarin Kris Humphries, lansoi parfumin e saj, startoi një zingjir të tërë biznesesh në New York dhe pos tjerash lansoi edhe edicionin e gjatë të reality-shou “Keeping Up With The Kardashians”.
Megjithatë, në tërë këtë stuhi të jetës së saj, ajo ka gjetur kohë për të pushuar dhe këtë e bëri në Kosta Rikë duke u shfaqur super seksi në bikini. Për më shumë, flasin imazhet...
Ajo së fundmi është spekuluar se e ka tradhtuar të fejuarin Kris Humphries, lansoi parfumin e saj, startoi një zingjir të tërë biznesesh në New York dhe pos tjerash lansoi edhe edicionin e gjatë të reality-shou “Keeping Up With The Kardashians”.
Megjithatë, në tërë këtë stuhi të jetës së saj, ajo ka gjetur kohë për të pushuar dhe këtë e bëri në Kosta Rikë duke u shfaqur super seksi në bikini. Për më shumë, flasin imazhet...
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Foto joshëse të Kim Kardashian
si nuk u lodh njehere kjo duke ber te tilla foto
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Foto joshëse të Dafina Zeqirit
» Kush ishte biondja më joshëse e historisë (foto)
» J.Lo e papërmbajtshme me kërcime joshëse
» 1 foto 1000 fjalë! Ju si do t'a komentonit këtë foto miqtë e mi ??
» Misteri, foto që dëshmon një udhëtar në kohë? (FOTO)
» Kush ishte biondja më joshëse e historisë (foto)
» J.Lo e papërmbajtshme me kërcime joshëse
» 1 foto 1000 fjalë! Ju si do t'a komentonit këtë foto miqtë e mi ??
» Misteri, foto që dëshmon një udhëtar në kohë? (FOTO)
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi