J.Lo e papërmbajtshme me kërcime joshëse
5 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
J.Lo e papërmbajtshme me kërcime joshëse
Dihet që qyteti i Nevadas është një nga kryeqytetet botërore të jetës së natës. Po ashtu nuk ka nevojë të përsëritet se Jennifer Lopez është një nga 40-vjeçaret më në formë të planetit. Kështu që gjatë fundjavës së kaluar nuk kishte si të mos binte në sytë e paparacit në Las Vegas.
Fillimisht, këngëtarja këndoi në një koncert me një energji të pabesueshme në skenën e “iHeart Radio Music Festival”. Pastaj është shfaqur gjithmonë e më e papërmbajtshme në festën e zhvilluar në klubin “Pure” brenda Caesars Palace, transmeton ikub.
Me një mini-fustan për t’i dhënë më tepër vlerë formave që e kanë bërë edhe më të famshme, Lopez i është përkushtuar kërcimeve për orë e orë të tëra. Që kur vendosi për divorcin nga i shoqi Marc Anthony, diva nuk humbet rastin për t’u fotografuar teksa dëfrehet.
Duket se kjo është një mënyrë për të shfryrë të gjithë depresionin post-ndarje dhe të bërtasë në sytë e botës se ajo mbetet gjithmonë J.Lo që të gjithë njohin. Faktikisht, ka treguar vërtet se zotëron risi jashtë të zakonshmes, për të qenë një nënë e sapondarë.
Fillimisht, këngëtarja këndoi në një koncert me një energji të pabesueshme në skenën e “iHeart Radio Music Festival”. Pastaj është shfaqur gjithmonë e më e papërmbajtshme në festën e zhvilluar në klubin “Pure” brenda Caesars Palace, transmeton ikub.
Me një mini-fustan për t’i dhënë më tepër vlerë formave që e kanë bërë edhe më të famshme, Lopez i është përkushtuar kërcimeve për orë e orë të tëra. Që kur vendosi për divorcin nga i shoqi Marc Anthony, diva nuk humbet rastin për t’u fotografuar teksa dëfrehet.
Duket se kjo është një mënyrë për të shfryrë të gjithë depresionin post-ndarje dhe të bërtasë në sytë e botës se ajo mbetet gjithmonë J.Lo që të gjithë njohin. Faktikisht, ka treguar vërtet se zotëron risi jashtë të zakonshmes, për të qenë një nënë e sapondarë.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: J.Lo e papërmbajtshme me kërcime joshëse
E mire eshte Dreqi Kshtu Si kengatre 00027003
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
kjo eshte bishe mo...jo kot e kam idhull une ket mer...pupupu ca te bon kjo mo i trbo te gjith.....
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
KLEA i ngjan kesaj shikoje yllo celebrate005 [TePuC]
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
po po do eshof...seekam fiksim...ket j.lo...
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
Eshte cmend plaka...
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
e paskan lon mendja te shkretet;apo ka dasht me tregu se esht akoma ne moshe per te kercyer...
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Të palëvizshme por joshëse
» Foto joshëse të Kim Kardashian
» Kush ishte biondja më joshëse e historisë (foto)
» Foto joshëse të Dafina Zeqirit
» Të jesh joshëse apo të dukesh e tillë?
» Foto joshëse të Kim Kardashian
» Kush ishte biondja më joshëse e historisë (foto)
» Foto joshëse të Dafina Zeqirit
» Të jesh joshëse apo të dukesh e tillë?
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi