Shkenda pozon e zhveshur.duke mbuluar gjoksin me flokë!
2 posters
Faqja 1 e 1
Shkenda pozon e zhveshur.duke mbuluar gjoksin me flokë!
Nuk është shumë e njohur për suksesin si këngëtare, por kur është fjala për anën femërore, nuk ia zë rrugën askush! Mund të quhet me plot gojë një ndër femrat më të nxehta që ka skena kosovare.Shkenda Dubova ka filluar karrierën vitet e fundit, por ka zënë një vend të rëndësishëm në estradë dhe shpeshherë bëhet pjesë e thashethemeve, që si zakonisht përfliten për fytyrat e njohura. Para disa muajve ishte thënë se bukuroshja kosovare ishte në krahët e aktorit të njohur Blerim Destani, por një gjë e tillë nuk u konfirmua më vonë, ndërsa thuhet se ajo mund të ketë qenë në ndonjë aventurë të shkurtër me djaloshin e pasur dhe të njohur, i cili është dhe ëndrra e shumë femrave shqiptare, të cilat ndonjëherë edhe nxjerrin me dashje fjalë sikur janë të lidhura me aktorin Destani. E kur jemi tek ana femërore e saj, mund të shihet qartë se edhe Shkendën e ka kapluar “sëmundja” e të pozuarit zhveshur, si një plus për të fituar ndonjë sukses më tepër dhe për të tejkaluar konkurrencën në estradë, e cila është gjithmonë e në rritje. Se sa është e nxehtë Shkënda, vlerësojeni vetë!! Panorama
Re: Shkenda pozon e zhveshur.duke mbuluar gjoksin me flokë!
Hajde,hajde femrat e sotme.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Simpson pozon e zhveshur
» Drenusha pozon e zhveshur
» Filmoi vjehrrën duke u zhveshur, gruaja e kallëzon në polici
» A mund të shkruhet historia duke mohuar e duke shfytyruar fakte?
» Të vdesësh duke jetuar apo të jetosh duke vdekur?
» Drenusha pozon e zhveshur
» Filmoi vjehrrën duke u zhveshur, gruaja e kallëzon në polici
» A mund të shkruhet historia duke mohuar e duke shfytyruar fakte?
» Të vdesësh duke jetuar apo të jetosh duke vdekur?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi