Rita Ora duke kërcyer me Bruno Mars (Video)
2 posters
Faqja 1 e 1
Rita Ora duke kërcyer me Bruno Mars (Video)
Kantautori është filmuar duke kërcyer dhe duke u përqafuar në një club në Londër me këngëtaren shqiptare Rita Ora.
Ishte shkruar edhe më herët për një lidhje dashurie mes Ritës dhe Bruno por asgjë nuk ishte konfirmuar e as mohuar nga dyshja. Çifti janë filmuar duke kërcyer dhe duke u përqafuar në një club në Londër. Videoja amatore e hedhur në YouTube krijoi një tymnajë thashethemesh mbi një histori dashurie mes dy artistëve.
19 vjeçarja Rita Ora është më shumë e njohur në Shtetet e Bashkuara dhe në Angli për vokalin e saj magjepsës dhe për performancat e shkëlqyera që e kanë bërë këngëtaren e re të ngjisë shkallët e karrierës në mënyrë të vrullshme.
Më poshtë mund ta shikoni videon ku Rita është duke kërcyer me Bruno Mars.
Ishte shkruar edhe më herët për një lidhje dashurie mes Ritës dhe Bruno por asgjë nuk ishte konfirmuar e as mohuar nga dyshja. Çifti janë filmuar duke kërcyer dhe duke u përqafuar në një club në Londër. Videoja amatore e hedhur në YouTube krijoi një tymnajë thashethemesh mbi një histori dashurie mes dy artistëve.
19 vjeçarja Rita Ora është më shumë e njohur në Shtetet e Bashkuara dhe në Angli për vokalin e saj magjepsës dhe për performancat e shkëlqyera që e kanë bërë këngëtaren e re të ngjisë shkallët e karrierës në mënyrë të vrullshme.
Më poshtë mund ta shikoni videon ku Rita është duke kërcyer me Bruno Mars.
Re: Rita Ora duke kërcyer me Bruno Mars (Video)
Kjo u be e famshme se ka te dashur Rob Krdashian,prap se prap e dashur kot je Daffyn se zevendeson dot.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Rita vë në provë guximin (Video)
» Rita Ora lart mbi NewBorn (Video)
» Del video ku Sinan Hoxha kendon duke share serbet (Video)
» Imazhi i parë i Rita Orës në Fast and Furious 6! (video)
» Jay-Z: Rita Ora, yll i të ardhmes (video)
» Rita Ora lart mbi NewBorn (Video)
» Del video ku Sinan Hoxha kendon duke share serbet (Video)
» Imazhi i parë i Rita Orës në Fast and Furious 6! (video)
» Jay-Z: Rita Ora, yll i të ardhmes (video)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi