Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Grindjet me partnerin tregojne dashurine e tyre . People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Grindjet me partnerin tregojne dashurine e tyre . People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grindjet me partnerin tregojne dashurine e tyre .

+2
Arabela
WebMaster
6 posters

Shko poshtë

Grindjet me partnerin tregojne dashurine e tyre . Empty Grindjet me partnerin tregojne dashurine e tyre .

Mesazh nga WebMaster Thu 23 Jun 2011 - 8:30

Nuk ka rendesi nese ato jane te medha apo te vogla, mjafton te etiketohen si zenka, cilado qofte arsyeja, kjo tregon se te dy duhen vertet. Shkencetaret e kane provuar kete edhe nga studimet, por nje gje eshte e sigurt. Nese nuk ka grindje ne cift, lidhja nuk do te zgjase. Edhe romantiket me te medhenj kane momente kur nevrikosen, edhe femrat me te qeta e nxjerrin ne nje cast koken duke ngritur zerin.

Psikologet i percaktojne keto polemika ne cift si nje ambicie dominuese, e cila nuk eshte aspak e keqe, por synon vendosjen ne menyre te dukshme te rregullave te lojes. Dhe kjo eshte shume e dobishme! Grindjet jane pasoje e moskuptimit, por edhe jane te mirepritura ne lidhje. Grindja paraqet, ne shumicen e rasteve, nje dukuri konstruktive dhe te mire. Pra, pa grindje te vogla dhe ndonjehere edhe te medha nuk ka lidhje reale. Nje gje e tille thjesht eshte fiziologjikisht e kushtezuar dhe nuk eshte mire qe per gjithcka partneret te kane mendime te njejta.Teoria e plotesimit ekziston nje teori, e cila quhet teoria e plotesimit. Kjo shpjegon gjithe situaten e grindjeve ne cift.

Gjithcka eshte e shkruar ne yje, madje dhe dita e lindjes dhe e vdekjes. Fjalet e tyre shpesh jane “teper te pabindshme” per dike, i cili nuk beson te fati. Ndonjehere themi: “Perse duhet te besoj ne teori te tilla?” Kjo pyetje e gjen pergjigjen ne gjithsecilin prej jush. ‘Jam e lumtur’, mund te thote dikush, ‘kam gjetur personin ideal per mua’, ‘kam gjetur zemren apo shpirtin tim’, ‘jam prane partnerit te jetes’. Po nese eshte kjo e vertete, perse gjithe ai dyshim ne zemren tuaj kur debatoni me njeri-tjetrin? Teoria e plotesimit tregon se gjithmone kur ne grindemi, duam te zbulojme me shume nga partneri yne, te njohim misterin qe nuk e kemi zbuluar ende, pse jo edhe te jemi mbi te apo te vertetojme dyshimet tona per nje mije e nje arsye qe na vertiten ne koke. Keto debate sjellin konstruktivitet te dukshem.

Duke pasur debate ne cift, ne plotesojme te i dashuri ose e dashura ate qe mungon, ate qe nuk e shfaqim kurre, epersise qe duhet te kemi apo te tjeret duhet te kene per nje ceshtje te caktuar. Ne kete menyre vendosen paqesisht rregullat e njohjes dhe mirekuptimit, qe kur te vendosim te hedhim hapin e madh, te jemi te bindur se e njohim njeri-tjetrin qe nga gjeneza.

Qe nga fjala ‘te dua’ deri tek “do ndahemi”, gjithcka eshte thene qindra here gjate nje grindjeje. Kjo eshte arsyeja qe nuk ndaheni, pasi jeni te bindur se mes jush ka nje force terheqese aq te madhe, sa nuk keni forcen per te shkuar menjehere te ndarja. Ne kete pike rolin me te madh e kane pikerisht grindjet dhe zenkat ne cift, te cilat kane forcuar besimin dhe kane skalitur ne menyre te dukshme nervat per te mos cuar nje histori dashurie deri ne piken e vdekur.

Nese ne hapat e pare te dashurise as qe vihen re defektet e partnerit, me kalimin e kohes behet me i veshtire kapercimi i pengesave dhe vendosja e rregullave ne menyre qe harmonia ne cift te mos prishet. Nga studimet ka dale se nje nga pikat kritike te gjithe kesaj eshte menyra se si ciftet i perballojne zenkat. Nese ata i kalojne konfliktet me qetesi, apo nese vazhdojne te jene te mberthyer pas kritikave te ashpra dhe kokefortesise se tyre. Po cilat jane sjelljet per t’u evituar, qe mbartin rrezikun e nje ndarjeje? Pa frike mund te themi, kritika per partnerin, karakterin apo personalitetin e tij. Zakonisht pas zenkave funksionojne per mrekulli edhe ofertat per t‘u pajtuar.
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Grindjet me partnerin tregojne dashurine e tyre . Empty Re: Grindjet me partnerin tregojne dashurine e tyre .

Mesazh nga Arabela Thu 23 Jun 2011 - 8:45

keshtu them dhe une geeegge
per tu ngrindur jam e para une 00027003 00027003 Grindjet me partnerin tregojne dashurine e tyre . 426788 :lol!: :lol!:
Arabela
Arabela
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 26332
Anëtarësuar Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha Mosha : 30

Grindjet me partnerin tregojne dashurine e tyre . Empty Re: Grindjet me partnerin tregojne dashurine e tyre .

Mesazh nga Єямєℓiиdå Fri 24 Jun 2011 - 18:57

Jo gjithmone....e mire eshte te mos behet e rruges te grindeni shpesh se pastaj vjen ndarja.
Єямєℓiиdå
Єямєℓiиdå
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 17963
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Muzika, leximi & noti

Mesazh nga Space Sat 25 Jun 2011 - 10:28

kU ka dashuri te nje cift qe vetem grinden pfffff
Space
Space
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne levizje
Postime Postime : 1354
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 03/06/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Informatika

Mesazh nga WebMaster Thu 30 Jun 2011 - 8:31

Shum here grindem me te po per gjera te kota qe sja vlen mbase sepse tregon xhelozine e ti po nuk eshte mire duhet te kete besim edhe mirkuptim tek njeri tjetri sepse grindjet si bejne mire nje raporti
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mesazh nga Anakonda Fri 24 Feb 2012 - 22:02

Ata qe zihen duhen space.................
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga era85 Sat 25 Feb 2012 - 0:26

Grindja me partnerin !!!!! une sa di grindja eshten kur nuk kan te njejtin karakter dhe jo mos besimin te njeri tjetri por edhe kur nuk kan komokim per gjod gje ose si te them bashkpunim sebashku dhe ketu shpadhet grindja eshte mendimi im

era85
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Vendbanimi Vendbanimi : Zürich
Postime Postime : 594
Anëtarësuar Anëtarësuar : 17/02/2012
Hobi Hobi : Me Pelqen ta Jetoj Jeten ashtu si me vin, Kam Luftu per GJerat qe i kam dash Nderi Dhe Respekti , Dy Nga Vlerat Kryesore Ne Jete , Asgje me SHum Ja Lem Kohe GJerat Tjera

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi