Shtrenjtë të ulesh pranë Holly-it
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Shtrenjtë të ulesh pranë Holly-it
Gjinjtë e mëdhenj nga silikoni dhe flokët e arta, janë shenjat mbrojtëse të Holly Madisonit, e cila është paraqitur me pamje mjaft seksi në një ndejë në Las Vegas.
Ish lepurusha e Playboy-it dhe ish e dashura Hugh Hefnerit, me buzëqeshja ka pozuar para fotografëve, ndërsa gjoksi i saj dukej mahnitës.
Biondja artificiale ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve në këtë festë, e sidomos të një miliarderi, i cili ka ndarë një shumë të majme parash për t’u ulur afër saj.
Ky ndërmarrës amerikan, ka paguar hiq më pak se 30 mijë dollarë që të jetë pranë Holly-it, por nuk i kishte buzëqeshur fati për t’u njoftuar me bionden, pasi konkurrenca ishte e madhe.
Ish lepurusha e Playboy-it dhe ish e dashura Hugh Hefnerit, me buzëqeshja ka pozuar para fotografëve, ndërsa gjoksi i saj dukej mahnitës.
Biondja artificiale ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve në këtë festë, e sidomos të një miliarderi, i cili ka ndarë një shumë të majme parash për t’u ulur afër saj.
Ky ndërmarrës amerikan, ka paguar hiq më pak se 30 mijë dollarë që të jetë pranë Holly-it, por nuk i kishte buzëqeshur fati për t’u njoftuar me bionden, pasi konkurrenca ishte e madhe.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Shtrenjtë të ulesh pranë Holly-it
e ca esht kjo prej floriri?
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Kur ty nuk te kam prane, ... ...
» Aksident i shtrenjtë !
» Parfumi më i shtrenjtë në botë: 40.000 €
» Akullorja më e shtrenjtë, 700 euro!
» Parkimi më i shtrenjtë në botë
» Aksident i shtrenjtë !
» Parfumi më i shtrenjtë në botë: 40.000 €
» Akullorja më e shtrenjtë, 700 euro!
» Parkimi më i shtrenjtë në botë
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi