Beyonce shtatzënë?
3 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Beyonce shtatzënë?
Londër, 28 qershor - Beyonce thotë se gjithnjë ka dashur që të bëhet më fëmijë në moshën 30-vjeçare. Tani ajo është 29-vjeç dhe përvjetorin e ka në shtator. Këngëtarja deklaroi në një intervistë për CNN se ka dëshirë që ta zgjerojë familjen e saj.
Intervista u regjistrua në Londër, ku Beyonce ndodhet për të promovuar albumin e saj të katërt. Duke folur për bashkëshortin e saj, reperin Jay-Z, Beyonce u mjaftua duke thënë se ai është i mrekullueshëm, pa thënë detaje të tjera, transmeton TCH.
"Jay dhe unë kemi marrë një vendim që të bëhemi të njohur për muzikën tonë dhe jo për marrëdhënien apo për skandalet", tha Beyonce.
Intervista u regjistrua në Londër, ku Beyonce ndodhet për të promovuar albumin e saj të katërt. Duke folur për bashkëshortin e saj, reperin Jay-Z, Beyonce u mjaftua duke thënë se ai është i mrekullueshëm, pa thënë detaje të tjera, transmeton TCH.
"Jay dhe unë kemi marrë një vendim që të bëhemi të njohur për muzikën tonë dhe jo për marrëdhënien apo për skandalet", tha Beyonce.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Beyonce shtatzënë?
nje kengetare me shume
kasperi- Legjendë
- Vendbanimi : Prishtine
Postime : 19666
Gjinia :
Anëtarësuar : 27/05/2010
Hobi : trokitja ne dritare
Re: Beyonce shtatzënë?
ehe paska qen viti i lindjeve ky vit
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Po, jam shtatzënë
» S’është shtatzënë!
» Ami nuk është shtatzënë
» Shtatzënë për 60 vjet
» Jonida Maliqi shtatzënë
» S’është shtatzënë!
» Ami nuk është shtatzënë
» Shtatzënë për 60 vjet
» Jonida Maliqi shtatzënë
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi