Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Po, jam shtatzënë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Po, jam shtatzënë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Po, jam shtatzënë

2 posters

Shko poshtë

Po, jam shtatzënë Empty Po, jam shtatzënë

Mesazh nga Emona Wed 16 May 2012 - 3:31

Po, jam shtatzënë 15-LA-SHOWBIZZ-PoYlli i botës së filmit, Megan Fox, e konfirmoi që është shtatzënë pas spekulimeve disaditore që thoshin që ajo është me barrë. Për mediet e huaja ajo e zbuloi se me bashkëshortin e saj, yllin e serisë së mirënjohur “Beverly Hills”, Brian Austin Green-in, janë duke e pritur fëmijën e parë, për çka edhe janë jashtë mase të emocionuar.

“Po, është e vërtetë se jam shtatzënë. Si unë edhe Brian jemi jashtëmase të kënaqur për këtë, dhe shpresoj që shtatzënia do të kalojë pa ndonjë komplikim dhe ta sjelli në këtë botë një fëmijë të mrekullueshëm”, tha Fox.

Ky do të jetë fëmija i parë për të, derisa bashkëshorti i saj tashmë e ka djalin dhjetëvjeçar, Kassius-in, nga martesa me Vanessa Marcil. Përndryshe, Megan dhe Brian janë njoftuar në vitin 2004, gjatë një incizimi dhe lidhja e tyre përfundoi me martesë në qershor të vitit 2010./knni/

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Po, jam shtatzënë Empty Re: Po, jam shtatzënë

Mesazh nga Anakonda Wed 16 May 2012 - 4:22

hajt ti rroje femija me jet te gjate;e shpresoj tew jet po aq i/e bukur sa mami vet
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye