Carter: “Michael më dha kokain kur isha 15 vjeç”
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Carter: “Michael më dha kokain kur isha 15 vjeç”
Vëllau i këngëtarit Nick Carter nga grupi Backstreet Boys, Aaron Carter në një intervistë për revistën Australiane ‘OK’, ka thënë se mbreti i ndjerë i muzikës Pop, Michael Jackson i ka ofruar kokainë dhe alkool kur ai ishte vetëm pesëmbëdhjetë vjeç!
Më tej revista citon Aaron të ketë thënë: “Unë kurr nuk kam biseduar në lidhje me këtë gjë- kjo është hera e parë. Vërtet më mungon Michael. Me të kam kaluar shumë momente të bukura. Kam punuar me të, kam kaluar gjëra që nuk do ti harroj kurrë, mirëpo isha i shqetësuar nga disa gjëra që ai bëri për mua, ” tha Aaron dhe për burimin në fjalë ka thënë se është e vërtetë se Michael i kishte ofruar kokain dhe alkool kur ai ishte vetëm 15 vjeçar!
Ende nuk është vërtetuar asnjë nga fjalët që Aaron i ka thënë, sepse shumë njerëz mendojnë se këto deklarata që i ka dhënë Carter në lidhje me Jackson, mund të jenë vetëm një thirrje për 5 minuta famë duke përdorur emrin e Michael Jackson.
Më tej revista citon Aaron të ketë thënë: “Unë kurr nuk kam biseduar në lidhje me këtë gjë- kjo është hera e parë. Vërtet më mungon Michael. Me të kam kaluar shumë momente të bukura. Kam punuar me të, kam kaluar gjëra që nuk do ti harroj kurrë, mirëpo isha i shqetësuar nga disa gjëra që ai bëri për mua, ” tha Aaron dhe për burimin në fjalë ka thënë se është e vërtetë se Michael i kishte ofruar kokain dhe alkool kur ai ishte vetëm 15 vjeçar!
Ende nuk është vërtetuar asnjë nga fjalët që Aaron i ka thënë, sepse shumë njerëz mendojnë se këto deklarata që i ka dhënë Carter në lidhje me Jackson, mund të jenë vetëm një thirrje për 5 minuta famë duke përdorur emrin e Michael Jackson.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Carter: “Michael më dha kokain kur isha 15 vjeç”
epo tashi keshtu esht kur rri afer skizofreneve;si vetja do te te bejne
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Kur isha i/e vogel isha....
» Nëse nuk do e dinit se sa vjeç jeni, sa vjeç do e konsideronit ju vetvehten tuaj?!
» NJE KOMPANIJE DJATHIT GABIMISHT I DERGOHET KOKAIN
» Une... Isha... Jam!!!
» Koncert në nderë të Michael Jackson
» Nëse nuk do e dinit se sa vjeç jeni, sa vjeç do e konsideronit ju vetvehten tuaj?!
» NJE KOMPANIJE DJATHIT GABIMISHT I DERGOHET KOKAIN
» Une... Isha... Jam!!!
» Koncert në nderë të Michael Jackson
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi