Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Pit Bull, këngëtari më i kërkuar i verës  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Pit Bull, këngëtari më i kërkuar i verës  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pit Bull, këngëtari më i kërkuar i verës

2 posters

Shko poshtë

Pit Bull, këngëtari më i kërkuar i verës  Empty Pit Bull, këngëtari më i kërkuar i verës

Mesazh nga Emona Sat 2 Jul 2011 - 1:19

Pit Bull, këngëtari më i kërkuar i verës  01bull_0107111514_1Reperi nga Miami, Pit Bull, është këngëtari më i shitur i kësaj vere. Ai u ka ikur aq larg konkurrentëve saqë këtë verë është i paarritshëm. Albumi i tij “Give me Everything” i përshtatet më së miri edhe gjendjes së tij pasi ai ka marrë gjithçka nga konkurrenca. Në vend të parë në këtë listën e më të shiturve Pit Bull është rikthyer pas shtatë vitesh kur ai kryesonte në Billboard me hitin e tij “Culo”. “Billboard” nuk ka treguar shifrat pasi sipas tyre deri në fund të muajit gusht nuk duhet të bëhen publike. Në vendin e dytë është britanikja Adele me këngën dhe albumin e saj “Rollin in the deep”, e ndjekur nga koleget e saj Katy Perry, Rihanna dhe Lady Gaga. Mirëpo, duket sikur Rihanna nuk është ndarë e kënaqur me këtë pozitë. Sipas një njoftimi për shtyp të menaxhmentit të këngëtares, kjo listë nuk është ende definitive. “Man Down” e Rihannes, sipas tyre, do të jetë kënga më e shitur dhe më e dëgjuar e vitit. “Ajo i ka rrëzuar femrat, tashti e kanë rendin djemtë”, thuhet në njoftimin zyrtar.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Pit Bull, këngëtari më i kërkuar i verës  Empty Re: Pit Bull, këngëtari më i kërkuar i verës

Mesazh nga Anakonda Sun 10 Jun 2012 - 18:56

kendon bukur;edhe videokliper i ka nice
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time