Pit Bull, këngëtari më i kërkuar i verës
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Pit Bull, këngëtari më i kërkuar i verës
Reperi nga Miami, Pit Bull, është këngëtari më i shitur i kësaj vere. Ai u ka ikur aq larg konkurrentëve saqë këtë verë është i paarritshëm. Albumi i tij “Give me Everything” i përshtatet më së miri edhe gjendjes së tij pasi ai ka marrë gjithçka nga konkurrenca. Në vend të parë në këtë listën e më të shiturve Pit Bull është rikthyer pas shtatë vitesh kur ai kryesonte në Billboard me hitin e tij “Culo”. “Billboard” nuk ka treguar shifrat pasi sipas tyre deri në fund të muajit gusht nuk duhet të bëhen publike. Në vendin e dytë është britanikja Adele me këngën dhe albumin e saj “Rollin in the deep”, e ndjekur nga koleget e saj Katy Perry, Rihanna dhe Lady Gaga. Mirëpo, duket sikur Rihanna nuk është ndarë e kënaqur me këtë pozitë. Sipas një njoftimi për shtyp të menaxhmentit të këngëtares, kjo listë nuk është ende definitive. “Man Down” e Rihannes, sipas tyre, do të jetë kënga më e shitur dhe më e dëgjuar e vitit. “Ajo i ka rrëzuar femrat, tashti e kanë rendin djemtë”, thuhet në njoftimin zyrtar.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Pit Bull, këngëtari më i kërkuar i verës
kendon bukur;edhe videokliper i ka nice
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Red bull te jep infarkt!
» E kërkuar për veshje të brendshme (Foto)
» 10 njerezit me te kerkuar ne bote.....
» Këngëtari i bendit “Bee Gees” del nga koma
» Quinti nuk ka kërkuar ndërrime në Qeveri
» E kërkuar për veshje të brendshme (Foto)
» 10 njerezit me te kerkuar ne bote.....
» Këngëtari i bendit “Bee Gees” del nga koma
» Quinti nuk ka kërkuar ndërrime në Qeveri
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi