Këngëtari i bendit “Bee Gees” del nga koma
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Këngëtari i bendit “Bee Gees” del nga koma
Këngëtari i bendit “Bee Gees”, Robin Gibb, u zgjua nga koma pas më shumë se një jave dhe ka filluar të tregojë shenja të këndelljes, raporton BBC.
Zëdhënësi Gibb, Doug Wright, tha se këngëtari ka arritur të komunikojë me të afërmit, të cilët ishin duke pritur gjatë gjithë kohës pranë shtratit të tij në një spital të Londrës. Bashkëshortja e Gibb, Dwin ka zbuluar se këngëtari ka qarë kur ajo ia lëshoi këngën e Roy Orbison "Crying", ndërsa Spencer dhe Melissa kanë luajtur gjatë gjithë kohës "duke u përpjekur për ta kthyer atë përsëri në jetë."
Këngëtari 62-vjeçar u fut në koma pasi vuante nga pneumonia, ndërsa për 18 muaj ka luftuar kundër kancerit të zorrës së trashë, i cili më pas është përhapur në mëlçi
Grupi “Bee Gees” është i njohur për hitet e viteve 60-70 të shekullit tw kaluar, të tilla si “I've Gotta Get A Message To You”, “Lonely Days”, “How Can You Mend A Broken Heart”, “How Deep Is Your Love” dhe “Stayin' Alive” dhe shumë të tjerave./knni/
Zëdhënësi Gibb, Doug Wright, tha se këngëtari ka arritur të komunikojë me të afërmit, të cilët ishin duke pritur gjatë gjithë kohës pranë shtratit të tij në një spital të Londrës. Bashkëshortja e Gibb, Dwin ka zbuluar se këngëtari ka qarë kur ajo ia lëshoi këngën e Roy Orbison "Crying", ndërsa Spencer dhe Melissa kanë luajtur gjatë gjithë kohës "duke u përpjekur për ta kthyer atë përsëri në jetë."
Këngëtari 62-vjeçar u fut në koma pasi vuante nga pneumonia, ndërsa për 18 muaj ka luftuar kundër kancerit të zorrës së trashë, i cili më pas është përhapur në mëlçi
Grupi “Bee Gees” është i njohur për hitet e viteve 60-70 të shekullit tw kaluar, të tilla si “I've Gotta Get A Message To You”, “Lonely Days”, “How Can You Mend A Broken Heart”, “How Deep Is Your Love” dhe “Stayin' Alive” dhe shumë të tjerave./knni/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Këngëtari i bendit “Bee Gees” del nga koma
epo paska pat fat me then te drejten
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Ndërron jetë Robin Gibbs, yll i Bee Gees
» Bie në koma, zgjohet piktore !
» Pit Bull, këngëtari më i kërkuar i verës
» Juventus e fut ne koma, zeri i Del Piero e risjell ne jete
» Rrihet brutalisht shqiptari, vdes pas 4 ditësh në koma
» Bie në koma, zgjohet piktore !
» Pit Bull, këngëtari më i kërkuar i verës
» Juventus e fut ne koma, zeri i Del Piero e risjell ne jete
» Rrihet brutalisht shqiptari, vdes pas 4 ditësh në koma
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi