Bashkeshortja e Schwarzenenegger-it kerkon shkurorezim
4 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Bashkeshortja e Schwarzenenegger-it kerkon shkurorezim
Një muaj e gjysmë pasi që opinioni mori vesh se ish- guvernatori i Kalifornisë Arnold Schwarzenegger ka fëmijë me ndihmëse shtëpiaken, bashkëshortja e tij Maria Shriver ka vendosur të dorëzojë kërkesën për divorc
Maria në kërkesën për ndarje ka theksuar se dëshiron t’i japë fund martesës 25 vjeçare për shkak të “dallimeve të papajtueshme”.
Është shumë e çuditshme pse Maria në kërkesë nuk ka paraqitur asnjë detaj, si tradhtia për shembull, e në të nuk e ka përmendur as datën kur secili ka marrë rrugën e vet edhe pse opinioni e di se ata nuk janë bashkë që nga 9 maji.
E vetmja gjë që Maria ka kërkuar nga Schwarzenegger është që ai t’ia paguajë kompensimin për mbajtje e shuma do të caktohet më vonë.
Maria është e gatshme për pazare por edhe për vendim të gjyqit.
Çifti nuk e ka nënshkruar marrëveshjen paramartesore prandaj bashkëshortja e Schwarzeneggerit do ta marrë gjysmën e pasurisë së përbashkët, ashtu si parasheh ligji.
Mendohet se Maria do të marrë 300 milionë dollarë
Schwarzenegger dhe Maria Shriver janë kurorëzuar në vitin 1986 dhe kanë katër fëmijë.
Përkundër tradhtive të Schwarzenegger-it, Maria gjithë kohën ka qenë me të, madje një herë ajo kishte menduar edhe të shpëtonte martesën.
Maria në kërkesën për ndarje ka theksuar se dëshiron t’i japë fund martesës 25 vjeçare për shkak të “dallimeve të papajtueshme”.
Është shumë e çuditshme pse Maria në kërkesë nuk ka paraqitur asnjë detaj, si tradhtia për shembull, e në të nuk e ka përmendur as datën kur secili ka marrë rrugën e vet edhe pse opinioni e di se ata nuk janë bashkë që nga 9 maji.
E vetmja gjë që Maria ka kërkuar nga Schwarzenegger është që ai t’ia paguajë kompensimin për mbajtje e shuma do të caktohet më vonë.
Maria është e gatshme për pazare por edhe për vendim të gjyqit.
Çifti nuk e ka nënshkruar marrëveshjen paramartesore prandaj bashkëshortja e Schwarzeneggerit do ta marrë gjysmën e pasurisë së përbashkët, ashtu si parasheh ligji.
Mendohet se Maria do të marrë 300 milionë dollarë
Schwarzenegger dhe Maria Shriver janë kurorëzuar në vitin 1986 dhe kanë katër fëmijë.
Përkundër tradhtive të Schwarzenegger-it, Maria gjithë kohën ka qenë me të, madje një herë ajo kishte menduar edhe të shpëtonte martesën.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Bashkeshortja e Schwarzenenegger-it kerkon shkurorezim
,,,fale nje here,,,se do vij koha ta falesh 10,,,,,
femije me sherbetoren??? qesh qesh qesh qesh a ekziston ulje me e madhe?? qesh qesh :lol!: :lol!:
femije me sherbetoren??? qesh qesh qesh qesh a ekziston ulje me e madhe?? qesh qesh :lol!: :lol!:
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Atehere ajo ka te drejten e gjysmes se pasurise,por ne se kerkon gruaja ime te ndahet c'ti jape une asaj...?
exploreri- Legjendë
- Postime : 451
Gjinia :
Anëtarësuar : 05/03/2011
Mosha : 43
gjysmen e qumeshtit qe nxjerr dhia ne baze ditore,,, :lol!:exploreri shkruajti:Atehere ajo ka te drejten e gjysmes se pasurise,por ne se kerkon gruaja ime te ndahet c'ti jape une asaj...?
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
shefe shefe ku e ka ul veten burri i botes;po a tradhetohet gruaja?cdo dit e me shum bindem se te gjith meshkujt jan njesoj
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Prostituta e dikurshme, sot eshte bashkeshortja ime
» Nuk ka shkurorëzim, nëse burri i ndihmonë gruas
» Çfarë kërkon një grua?
» Rihanna kërkon të dashur
» Murinjo kërkon sulmues
» Nuk ka shkurorëzim, nëse burri i ndihmonë gruas
» Çfarë kërkon një grua?
» Rihanna kërkon të dashur
» Murinjo kërkon sulmues
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi