Lori: Kurrë nuk do të më shihni në foto me bikini
4 posters
Faqja 1 e 1
Lori: Kurrë nuk do të më shihni në foto me bikini
Lori, e cila këto ditë ka realizuar këngën e saj “Kthehu sonte” në bashkëpunim me këngëtarin Blero, është zotuar se publiku kurrë nuk do të mund ta shohë atë në foto me bikini.
Këngëtarja nga Shqipëria aktualisht është duke u përgatitur për albumin e saj më të ri dhe këtë verë nuk do të ketë kohë për pushim, edhe pse do të dëshironte të kalojë ndonjë ditë në Durrës.
Por, edhe nëse kalon ndonjë ditë në plazh, Lori është zotuar se ka shans kurrë që mediat të kenë një foto të saj me bikini, siç ndodh me personazhet e tjerë.
Gjatë një prononcimi për “Kosova Sot” ajo ka treguar se ndihet shumë mirë në Prishtinë prandaj edhe jeton këtu. Lori ka treguar edhe se ende është beqare dhe se nuk e lodh shumë trurin duke menduar për dasmën e saj.
Këngëtarja nga Shqipëria aktualisht është duke u përgatitur për albumin e saj më të ri dhe këtë verë nuk do të ketë kohë për pushim, edhe pse do të dëshironte të kalojë ndonjë ditë në Durrës.
Por, edhe nëse kalon ndonjë ditë në plazh, Lori është zotuar se ka shans kurrë që mediat të kenë një foto të saj me bikini, siç ndodh me personazhet e tjerë.
Gjatë një prononcimi për “Kosova Sot” ajo ka treguar se ndihet shumë mirë në Prishtinë prandaj edhe jeton këtu. Lori ka treguar edhe se ende është beqare dhe se nuk e lodh shumë trurin duke menduar për dasmën e saj.
Re: Lori: Kurrë nuk do të më shihni në foto me bikini
Ne plazh ca vesh kjo..xhinse?
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
po mire ajo vetem po thote qe nuk me shihni kurre me bekini, nuk ka thene gje me e pare pa bekini... qesh qesh
Ne plazh pa bekini o goce... qesh qesh
Ne plazh pa bekini o goce... qesh qesh
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
Mesa duket po sepse paska turp goca.Eямєℓiиdå shkruajti:Ne plazh ca vesh kjo..xhinse?
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Gruaja 57 vjece publikon foto me bikini: Merr 900 ftesa, me pare ishte e injoruar
» 1 foto 1000 fjalë! Ju si do t'a komentonit këtë foto miqtë e mi ??
» Misteri, foto që dëshmon një udhëtar në kohë? (FOTO)
» Modelja Ruse provokon me foto(Foto+18)
» Rita Ora me bikini!
» 1 foto 1000 fjalë! Ju si do t'a komentonit këtë foto miqtë e mi ??
» Misteri, foto që dëshmon një udhëtar në kohë? (FOTO)
» Modelja Ruse provokon me foto(Foto+18)
» Rita Ora me bikini!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi