Kerr ka menduar se do të vdesë gjatë lindjes
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Kerr ka menduar se do të vdesë gjatë lindjes
Miranda Kerr thotë se dhimbjet gjatë lindjes natyrale të djalit Flynn ishin aq shumë ‘të shpeshta’ sa ajo ka menduar se ‘do të vdesë’.
Modelja e Victoria's Secret, e cila është e martuar me aktorin Orlando Bloom, lindi fëmijën e parë në janar dhe tash thotë se lindja ka qenë një prej momenteve më të vështira të saj.
“Në të vërtet kam menduar se do të vdes në një moment dhe të largohem nga trupi im. Shikoja trupin dhe dhimbja ishte aq e madhe. Kam vazhduar të them, ‘Si e bëjnë femrat këtë?’ Por nëse të tjerat e kanë bërë këtë, mund ta bëj edhe unë. Isha aq e vendosur”, ka thënë Kerr
Modelja e Victoria's Secret, e cila është e martuar me aktorin Orlando Bloom, lindi fëmijën e parë në janar dhe tash thotë se lindja ka qenë një prej momenteve më të vështira të saj.
“Në të vërtet kam menduar se do të vdes në një moment dhe të largohem nga trupi im. Shikoja trupin dhe dhimbja ishte aq e madhe. Kam vazhduar të them, ‘Si e bëjnë femrat këtë?’ Por nëse të tjerat e kanë bërë këtë, mund ta bëj edhe unë. Isha aq e vendosur”, ka thënë Kerr
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Kerr ka menduar se do të vdesë gjatë lindjes
shpresoj qe ta kesh e lehtesi;nuk do vdesesh besoj(se je modelja me e bukur)qe ka Vitoria Cesret
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Mjeket i keputin koken femijes gjate lindjes
» I heq perçen gjatë lindjes, i shoqi rreh maminë
» Gjobe 5 dollare per ?do ulerime te nenave gjate lindjes
» Miranda Kerr, ‘hot’ nën rrezet e diellit
» Bennett: Amy e ka ditur se do vdesë
» I heq perçen gjatë lindjes, i shoqi rreh maminë
» Gjobe 5 dollare per ?do ulerime te nenave gjate lindjes
» Miranda Kerr, ‘hot’ nën rrezet e diellit
» Bennett: Amy e ka ditur se do vdesë
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi