I heq perçen gjatë lindjes, i shoqi rreh maminë
2 posters
Faqja 1 e 1
I heq perçen gjatë lindjes, i shoqi rreh maminë
Një mysliman u burgos në Francë, pasi goditi me grusht një mami, e cila po përpiqej t’i hiqte perçen gruas së tij ndërsa ajo ishte në sallën e lindjes.
24-vjeçari Nassim Mimoune ishte nxjerrë më parë nga spitali nga forcat e sigurisë, pasi ishte përpjekur të ndalonte një mjek që të ekzaminonte gruan e tij, duke e quajtur “përdhunues”.
Sidoqoftë, ai përsëri u lejua të hynte deri pranë sallës së lindjes, ku mund të vëzhgonte procesin e lindjes nga një xham ndarës. Në momentin kur një mami po përqej t’i hiqte gruas perçen, një veprim i zakonshëm gjatë një operacioni, myslimani i irrituar theu xhamin dhe e goditi në grusht.
Përpara se të nxirrej përsëri me forcë nga forcat e sigurisë, ai pengoi mjekët dhe gruan e tij që të lindte, duke kërkuar që fillimisht asaj t’i vendosej një perçe e re në kokë, pasi ajo që bashkëshortja e tij mbante u gris.
Pasi spitali ngriti një padi ndaj Mimoune për agresionin e tij ndaj infermieres, një gjykatë në Marsejë e dënoi atë me gjashtë muaj heqje lirie. Në argumentimin e tij, gjykatësi theksoi: “Vlerat fetare nuk mund të jenë më të rëndësishme se sa ligjet e Republikës”.
24-vjeçari Nassim Mimoune ishte nxjerrë më parë nga spitali nga forcat e sigurisë, pasi ishte përpjekur të ndalonte një mjek që të ekzaminonte gruan e tij, duke e quajtur “përdhunues”.
Sidoqoftë, ai përsëri u lejua të hynte deri pranë sallës së lindjes, ku mund të vëzhgonte procesin e lindjes nga një xham ndarës. Në momentin kur një mami po përqej t’i hiqte gruas perçen, një veprim i zakonshëm gjatë një operacioni, myslimani i irrituar theu xhamin dhe e goditi në grusht.
Përpara se të nxirrej përsëri me forcë nga forcat e sigurisë, ai pengoi mjekët dhe gruan e tij që të lindte, duke kërkuar që fillimisht asaj t’i vendosej një perçe e re në kokë, pasi ajo që bashkëshortja e tij mbante u gris.
Pasi spitali ngriti një padi ndaj Mimoune për agresionin e tij ndaj infermieres, një gjykatë në Marsejë e dënoi atë me gjashtë muaj heqje lirie. Në argumentimin e tij, gjykatësi theksoi: “Vlerat fetare nuk mund të jenë më të rëndësishme se sa ligjet e Republikës”.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: I heq perçen gjatë lindjes, i shoqi rreh maminë
kan ligje keto te ndershmit e botes.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Kerr ka menduar se do të vdesë gjatë lindjes
» Mjeket i keputin koken femijes gjate lindjes
» Gjobe 5 dollare per ?do ulerime te nenave gjate lindjes
» Lojëra erotike në Facebook, ai e zbulon ajo e rreh
» 35 vjeçari rreh barbarisht 16 vjeçarin (VIDEO)
» Mjeket i keputin koken femijes gjate lindjes
» Gjobe 5 dollare per ?do ulerime te nenave gjate lindjes
» Lojëra erotike në Facebook, ai e zbulon ajo e rreh
» 35 vjeçari rreh barbarisht 16 vjeçarin (VIDEO)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi