Djali i presidenti Haitian realizon album
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Djali i presidenti Haitian realizon album
Tani më është edhe një person më shumë që merret me muzikë në familjen presidenciale të Haitit. Presidenti haitian, Michel Martelly, ka thënë se djali i tij 18 vjeçar, do të realizojë shumë shpejt albumin e tij të parë. Albumi i Sandro Martelly i titulluar “Ti-Micky” që në shqip ka kuptimin e “Micky i vogël”, pritet që të ketë sukses në skenën e muzikës në Haitit. Sandro në fakt është personi i dytë në familjen presidenciale që merret me muzikë. Babai i tij, tashmë president konsiderohet si maestro i muzikës. Ai është bërë i njohur për kompozimet e tij të shumta me të cilat e ka përfaqësuar shpesh Haitin në skenën ndërkombëtare. Albumi i parë i djalit të tij është zhanrit hip-hop. Promovimi i albumit do të bëhet në njërin nga hotelet më luksoze në Haiti. Informacionin e ka bërë të ditur vetë babai i tij nëpërmjet “Twitter” ku ka shkruar se “është shumë krenar për të birin”.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Djali i presidenti Haitian realizon album
i urojm suksese hera e par qe po e degjoj po nejse
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Presidenti që na duhet dhe Presidenti i politikës
» Si ndjeheni kur dikush ju premton shum dhe nuk realizon asgje????
» Ne Jete. . .Deshira Vendos, Momenti Realizon dhe Koha Gjykon !
» Stilisti Valdrin Sahiti realizon reklamë me meshkuj nudo
» Album i Valltareve
» Si ndjeheni kur dikush ju premton shum dhe nuk realizon asgje????
» Ne Jete. . .Deshira Vendos, Momenti Realizon dhe Koha Gjykon !
» Stilisti Valdrin Sahiti realizon reklamë me meshkuj nudo
» Album i Valltareve
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi