Statujë e Marylin Monroe në Çikago
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Statujë e Marylin Monroe në Çikago
- Një statujë gati tetë metra e lartë e aktores së ndjerë amerikane Marylin Monroe do të vendoset në qendër të Chicagos. Statuja tregon aktoren në një nga çastet më të fiksuara në histori, kur era i valëvit fustanin.
Në fakt, skena është xhiruar në New York, por nuk ka vend më të mirë për tu vendosur se në Chicago, që njihet ndryshe edhe si “qyteti i erërave”.
Ka pasur shumë diskutim për këtë statujë. Disa thonë se është shpenzim i tepruar, kurse të tjerët se është ekzagjeruar me faktin se tani shumë burra do ia ngulin sytë mbathjeve të saj.
Në fakt, skena është xhiruar në New York, por nuk ka vend më të mirë për tu vendosur se në Chicago, që njihet ndryshe edhe si “qyteti i erërave”.
Ka pasur shumë diskutim për këtë statujë. Disa thonë se është shpenzim i tepruar, kurse të tjerët se është ekzagjeruar me faktin se tani shumë burra do ia ngulin sytë mbathjeve të saj.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Statujë e Marylin Monroe në Çikago
ca osht kjo statuj me fustan ne ajer;shefe si dun me e demasku yllin
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Çikago, monedha e shekullit të 18 në ankand
» Marilyn Monroe xheloze për Elizabeth Taylor
» Zbulohet një statujë e femrës dardane në Ulpianë
» Ringjallet Marilyn Monroe, por me fustan të zi
» Uma Thurman kopjon Marilyn Monroe
» Marilyn Monroe xheloze për Elizabeth Taylor
» Zbulohet një statujë e femrës dardane në Ulpianë
» Ringjallet Marilyn Monroe, por me fustan të zi
» Uma Thurman kopjon Marilyn Monroe
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi