Pamela me linjë veshjesh të brendshme
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Pamela me linjë veshjesh të brendshme
Ylli i dikurshëm i serialit “Baywatch”, Pamela Anderson, ka nënshkruar një marrëveshje për të lansuar linjën e saj të veshjeve të brendshme dhe çorapëve.
Aktorja, e cila së fundmi e ka lansuar një koleksion çorapesh seksi, ka nënshkruar kontratë me “Secrets in Lace” për të prodhuar, shitur dhe shpërndarë, linjën e re dhe ka premtuar se blerësit nuk do të zhgënjehen.
“Jam shumë e kënaqur me koleksionin fillestar. Më pëlqen secili stil, sepse i mbulojnë të gjitha momentet e modës. Gjithmonë më kanë pëlqyer veshjet e brendshme. Më pëlqen të vishem. Fantazia është diçka të cilës i përgjigjem”, është shprehur Pammy. (Telegrafi)
Aktorja, e cila së fundmi e ka lansuar një koleksion çorapesh seksi, ka nënshkruar kontratë me “Secrets in Lace” për të prodhuar, shitur dhe shpërndarë, linjën e re dhe ka premtuar se blerësit nuk do të zhgënjehen.
“Jam shumë e kënaqur me koleksionin fillestar. Më pëlqen secili stil, sepse i mbulojnë të gjitha momentet e modës. Gjithmonë më kanë pëlqyer veshjet e brendshme. Më pëlqen të vishem. Fantazia është diçka të cilës i përgjigjem”, është shprehur Pammy. (Telegrafi)
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Pamela me linjë veshjesh të brendshme
per ket sikur vitet nuk ecin fare
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Vajza e Beckham ikonë veshjesh që 4 muajshe
» Pamela Anderson, 44 vjeçare dhe e palodhshme
» Pamela në Monaco "çmend" meshkujt
» Dublerja e Pamela Andersonit, më e mirë se origjinali
» Linjë e gjerë e hijesimit të portokalltë
» Pamela Anderson, 44 vjeçare dhe e palodhshme
» Pamela në Monaco "çmend" meshkujt
» Dublerja e Pamela Andersonit, më e mirë se origjinali
» Linjë e gjerë e hijesimit të portokalltë
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi