Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Dy të vrarë në qendër të Ulqinit  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Dy të vrarë në qendër të Ulqinit  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dy të vrarë në qendër të Ulqinit

Shko poshtë

Dy të vrarë në qendër të Ulqinit  Empty Dy të vrarë në qendër të Ulqinit

Mesazh nga Binni Wed 3 Aug 2011 - 0:01

Si pasojë e gjuajtjes me armë zjarri në qendër të Ulqinit, kanë humbur jetën ulqinaku Halil Adovic dhe shtetasi gjerman A.T. (45-vjeç).
Gjysmë ore pas incidentit, policia e ka arrestuar Rade Aleksic nga Ulqini, i dyshuar për vrasjet, i cili ishte fshehur në kishës, si edhe bashkëqytetarin e tij , M.T., si i dyshuar t’i ketë ndihmuar për të ikur.
Në një kumtesë të policisë thuhet se i dyshuari kishte gjuajtur me armë zjarri në drejtim të H.A. me më shumë plumba, të cilët e kanë goditur edhe H.A. edhe A.T., i cili rastësisht kishte kaluar në largësi prej 50 metrash nga vendi ku është zhvilluar ngjarja.
A.T. ka ndërruar jetë në vendngjarje, ndërsa identiteti i tij është bërë i ditur kur policia e ka gjetur letërnjoftimin, ndërsa A.T. është transportuar në spital ku ka ndërruar jetë.
Binni
Binni
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Ne Mendjen Tuaj!!
Postime Postime : 7205
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 03/01/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Sporti,

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi